Nokia sijoituskohteena (Osa 2)

Nokia visiin aika vahva kohde seuraavaksi GME rahalle.

Ensi viikosta tulee aika jännä johtuen noista calleista.

6 tykkäystä

enkö siis voi ostaa nokiaa nordnetistä jenkkipörssistä? (anteeksi, olen suomenruotsalainen)

Voit AOT:lle.

Et voi OST:lle.

5 tykkäystä

image

22 tykkäystä

Niin ne optiot - ei kait kukaan yritä ajaa kurssia sinne 4,50 USD. Eihän sellaista manipulaatiota tehdä markkinoilla.

27 tykkäystä

Nokian kaupankäyntiin liittyvät kysymykset voi käydä läpi tässä ketjussa Kysy & vastaa -ketju sijoittamisesta - #1217 by nova18

Pidetään tämä ketju itse yhtiölle. :sunglasses:

1 tykkäys

Voidaan jatkaa, mutta mielestäni se on aika oleellista nokian osakkeenomistajille jos osaketta ei pysty ostamaan, että se keskustelu käytäisiin tässä ketjussa

43 tykkäystä

Mun mielestä kanssa. Siis on tärkeä tieto, jos Nokian kaupankäyntiä estetään tavalla tai toisella, koska SE vaikuttaa kurssiin. Ja on mielestäni tärkeä tieto.

17 tykkäystä

Ja lisään vielä tämän. Sen lisäksi, että rajoitus vaikuttaa kurssiin, saattaa se myös vaikuttaa siihen, että uskaltaako yhtiöön sijoittaa. Jos voidaan estää osto, niin voidaanko estää myös myynti? Ja ne asiat on ehkä tärkeitä ymmärtää ja pureksia, ennenkuin hyppää Nokian kyytiin.

6 tykkäystä

Miltäs näyttää kurssi? Ajettu just sinne 4.5dollariin… On kyllä härskiydessään käsittämätöntä…
Jos tästä ei tule oikeusjuttuja tai kansan kapinaa…

11 tykkäystä

Eiköhän tässä käy niin kuin muissakin vastaavissa (mutta erilaisissa tapauksissa), isot pojat pääsee vastuusta ja vastuuseen joutuu he, jotka eivät vastuussa oikeesti olleetkaan. Ja näppejä jaa nuolemaan ne, joiden ei olisi pitänyt (viittaus subraim lainat ja finanssikriisi).

Tämä on nyt off-topic tähän ketjuun, mutta toisaaltaan ei. Sillä jokaisen, joka nyt haluaa lähteä pelaamaan Nokialla nykyhetken tilanteen takia, pitäisi ymmärtää mitä voi käydä.

3 tykkäystä

Sinnehän se meni niin kuin spekuloitiin aika räiskyvän härskiä :sleepy:

Btw kannattaa katsella
http://maximum-pain.com/options/NOK
Noita tulevia 'panoksia", on yllättävän isoja, samaa koko luokkaa melkein kuin nämä isommat kuun loppupuolen päivät

Koskaan aiemmin en ole nähnyt näin isoja pylväitä lähes jokaisena erääntyvänä päivänä aiemmin nuo "viikko-optiot "ollut ihan peanuts, eli tämä peli jatkuu, toivottavasti jatkossa tasaisin säännöin…

Tuolla sen verran betsejä että waterloo jatkuu

Kippis

15 tykkäystä

Missä vaiheessa alkaa Nokian johtoa kiinnostamaan osakkeen manipulaatio välittäjien toimesta. Tämä kaikki on riski yhtiön kyvylle kerätä rahoitusta markkinoilta → täten lisää yhtiön riskisyyttä → nostaa lainojen korkoja ja oman pääoman tuottovaatimusta ja täten laskee osakkeen hintaa.

9 tykkäystä

Vähän outoa että tälläisesta ei tiedoteta mitenkään. Luulis nyt olevan systeemit siinä kunnossa että saadaan osakkeen sivulle selitys miksi ostaminen ei ole sallittua.

18 tykkäystä

Olisi Nokian johto voinut ystävällisesti toivottaa kaikki uudet puoli miljoonaa osakkeenomistajaa edes tervetulleeksi.

Aika noloa. Siispä Juurikki tekee sen avosylin. TERVETULOA! Toivottavasti olet vielä pelissä mukana Jackie-hyvä.

5 tykkäystä

Ei vastaa kysymykseen että miksi pitää konvertoida?

Lisäksi jos konvertointi maksaa ja myynnissä saa taatusti turskaa jos osti äskettäin niin tämähän on varsin kiva operaatio.

Lähtisin itse siitä jos omistaisin NOKkia (enkä kotonokiaa) että tällöin Nordnet maksaa konvertoinnin jos on antanut tällaisen tilanteen muodostua.

20 tykkäystä

En itsekään löytänyt mitään lähteitä Suvin väitteille. Koitan kaiveilla vielä, mutta Suvin asenne on tähän hommaan ollut pitkään selvä. Hyi.

15 tykkäystä

Ai että nyt yhtäkkiä niiden konvertoinnista tuli ongelma, tänään tällä viikolla? Suvi ei nyt kyllä vastannut kysymykseen, tuli vaan teknistä jargonia.

Kyllä haisee tämä koko juttu. Missä vaiheessa tiedottamisesta on tullut näin vaikeaa? Kertoo miten asiat on niin pääsis paljon helpommalla.

Vastapalloon vaan lisäkysymyksiä Suville!

18 tykkäystä

Eihän ne mitään voi konvertoida ellei se lue kaupan ehdoissa ellei tarkoita dollarin ja euron vaihtosuhdetta joka on ilmoitettu

3 tykkäystä

Ai katos, myynti kuitenkin onnistuu! Tuleeko mikään muu sijoituspalvelu mieleen?

26 tykkäystä