Oma Säästöpankki - "Luultavasti Pohjoismaiden nopeimmin kasvava pankki"

Q2 EPS 93 snt vs. Inderes ennuste 65snt

edit:

68 tykkäystä

Huh, olipahan kvarttaali :slight_smile: H1 jälkeen osakekohtaista tulosta kasassa 1,57 €. Kiva odotella analyytikkojen kommentteja.

25 tykkäystä

Ihan pikaisesti vasta ehtinyt silmäillä rapsaa läpi. Aivan veret seisauttava tulos, varsinkin tulosrivi. Jännä, että ohjeistusta ei tarkennettu tuosta (vertailukelpoinen tulos ylittää 100 Meur) - mutta Inderesin ennusteet menee nyt uusiksi. EBIT 23e oli 109 Meur ja nyt jo H1:llä tehtiin 63. Huhhei!

ECL:ssä on jonkinlaista kohoamista, mutta ilmeisesti lähinnä johdon harkintaan perustuva lisävaraus plus tietysti kasvaneen volyymin mukaisesta luottotappiovarausten kasvusta samassa suhteessa.

LISÄYS: ROE: 24 %. What the… Käsittämättömiä … aivan fantastisia lukemia.

Kahvit tippumaan!

37 tykkäystä

Analyytikon kommentit OmaSp:n Q2-tuloksesta. :point_down:

22 tykkäystä

Muistutan, että kymmeneltä alkaa webcast-lähetys. Kiinnittäisin huomion Pasi Sydänlammin hymyyn.

Sydänlammi

21 tykkäystä

Onko seuraavaksi tulossa se perinteinen, jossa ihmiset ihmettelevät, miksi kurssi ei nouse tarpeeksi? :thinking:

Todella kova tulos.

19 tykkäystä

TJ webcastissa: “Tasaisen vauhdin taulukolla antaisi ymmärtää, että kolmen euron yli mennään EPS:issä tänä vuonna, mutta nähdään sitten tammi-helmikuussa”

28 tykkäystä

Osingonjakosuhde (väh 20%) antaa 3€:n EPS tuloksella siten ensi kevään osingoksi 0,6 alkuista osinkoa. Inderes ennustaa tällä hetkellä 0,55 €.

13 tykkäystä

Onhan se hienoa, jos 80% tuloksesta saadaan investoitua jatkossa yhtä kannattavasti kuin tähän asti.

Mutta saattaahan se mennä yli tuosta 20% jos ei pystytä.

10 tykkäystä

Olen ostanut parin viime kuukauden aikana useamman erän OmaSp:n osakkeita. Nyt jo 20% salkusta eli suurin sijoitus. Liedon Sp:n kauppa toi paljon lisää hyvää volyymia ja ensi vuonna on tulossa uusi yhdistyminen. Kesäkuu oli paras historiassa ja tästä on hyvä jatkaa. Osinko nousee osinko-ohjelman mukaisesti. Hyvä turvasatama.

12 tykkäystä

Malttamattomimmille yökyöpeleille sieltä jo tavoitehintapäivitys, vaikkei sitä kunnon sijoittaja saisikaan katsoa.

28,5e

23 tykkäystä

Onko millään muulla instikalla omasp seurannassa?

1 tykkäys

1e osinko 2023? Se kelpaisi

Ainoastaan Inderesin seurannassa:

2 tykkäystä
22 tykkäystä

Tässä olisi vielä tuore yhtiöraportti. :slight_smile: :gem:

OmaSp:n Q2-tulos oli veret seisauttava ja olemme tehneet ennusteisiimme tuntuvia nostoja. Osake on lähivuosien tulos- ja kannattavuusnäkymien valossa edelleen houkuttelevasti hinnoiteltu.

image

https://www.inderes.fi/fi/ennatykset-uusiksi

17 tykkäystä

Täällä ollaan kovasti yllättyneitä miten korkojen nousu nosti tulosta. Markkina ei niinkään yllättynyt kuten ei oikein muillakaan pankeilla. Pitäiskö alkaa jo mieluummin laskeskella miten korkojen lasku tulee laskemaan tulosta? Jos pitäis seuraavalle parille vuodelle ennustella, antaisin korkeamman todennäköisyyden korkojen laskulle kuin nousulle.

13 tykkäystä

Eiköhän kaikki markkinatoimijat anna suuremman todennäköisyyden korkojen laskulle kuin nousulle, joten sen pitäisi jo olla sisällä hinnassa.

8 tykkäystä

Mikäli korkojen laskua ei jollain tapaa hinnoiteltaisi osakkeeseen luulisi arvostuskertoimien olevan astetta korkeammalla

20 tykkäystä

Tässä vielä kauppalehden juttu kiinnostuneille:
”Analyytikot ovat pitkään pitäneet meitä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavana pankkina. Nyt saatujen tulosten perusteella olemme todennäköisesti koko Euroopan kannattavin ja tehokkain pankki” - Sydänlammi

”Vetää sanattomaksi” – Paljon tätä paremmaksi pankin kehitys ei voi äityä | Kauppalehti

25 tykkäystä