Optomed - Terveysteknologiayhtiö

Itse olen mutuillut samalla tavalla. Jos Optomed ei ole itsekään saanut virallista tiedotetta asiasta, niin voivatko hekään julkaista muuta kuin tuon aiemman tiedotteen? Eli kertoa ettei ole vielä kerrottavaa.

Mutta tämä asia selvinnee piakkoin :smiley:

Mä en kyllä ihan tätä kirjoittamaasi osta.

”Yhtiöllä ei ole tällä hetkellä tiedossaan mitään uutta informaatiota lupaprosessiin tai luvan saantiin liittyen. Yhtiö tiedottaa aiheesta heti kun tiedotettavaa on.”

Sen sijaan tästä Himbergin kommentista tulee lähinnä fiilis, jossa pyydetään hetki malttamaan ja se sieltä kohta ilmoitetaan.

Edit: kerro toki @OPPA , mistä puheenparsista päättelet, ettei lupaa tulisikaan?

3 tykkäystä

Arvoita on nyt monenlaisia, oma arvio on että lupaa ei tule vielä ja kurssi laskee lähiaikoina 3,80-4,10 euroon hyvinkin mahdollisesti.

1 tykkäys

Hyvä pointti… Toisaalta FDA:n päätös on lähempänä kuin eilen, tuli sieltä sitten positiivinen tai negatiivinen päätös… Joka tapauksessa on vaikea ajoittaa lyhytaikaisia ostoja ja myyntejä tässä tapauksessa. Sillä, mikäli positiivinen päätös tulee, tuskin ehtii enää mukaan.

No kyllä kaikki tuossa viittaa juuri siihen Optomedin ja Aeyen lupaan. Siellä luultavasti kuumeisesti odotetaan fdan sähköpostiviestiä

1 tykkäys

Jos FDA-lupa asiat menisi näin, että sijoittajilla on varma tieto asiassa etukäteen, niin sijoittamisella kaikki olisivat kroisoksia ja eivät kävisi enää päivätöissä.

Nyt on odotettavissa voittojen kotiutusta koska mitään uutista ei ole olemassa.

4 tykkäystä

Tervehdys sijoitusfoorumin jäsenet,

Optomed odottaa jännityksellä mahdollista FDA-luvan myöntämistä, mikä voi merkitä suurta käännekohtaa yrityksen liiketoiminnassa. Tässä postauksessa pohdin, mitä tapahtuisi, jos lupa myönnettäisiin, ja millaisia potentiaalisia kasvunäkymiä se voisi tuoda tullessaan.

1. Optomedin FDA-luvan merkitys: Mikäli Optomed saa odotetun FDA-luvan, se avaisi ovet Yhdysvaltojen markkinoille, mikä olisi valtava askel eteenpäin yrityksen globaalissa laajentumisessa. Tämä merkitsisi mahdollisuutta laajentaa tuotteiden myyntiä Yhdysvalloissa, joka on maailman suurin terveydenhuollon markkina-alue. Lisäksi FDA-lupa vahvistaisi Optomedin mainetta luotettavana ja laadukkaana medikaalilaitteiden valmistajana, mikä voisi houkutella uusia asiakkaita ja kumppaneita sekä vahvistaa nykyisiä asiakassuhteita.

2. Mahdolliset liiketoiminnan kasvunäkymät: Jos Optomed saa odotetun FDA-luvan, sen liiketoiminnan kasvunäkymät voisivat olla merkittävät:

  • Tuotemyynti: Yhdysvaltojen markkinoiden avaaminen tarjoaisi uusia myyntimahdollisuuksia Optomedin nykyisille tuotteille, mikä voisi merkittävästi kasvattaa yrityksen liikevaihtoa ja kannattavuutta.
  • Tuotekehitys: FDA-luvan myötä Optomed saattaisi investoida enemmän tuotekehitykseen ja innovaatioihin vastatakseen paremmin Yhdysvaltojen markkinoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin.
  • Kumppanuudet ja jakelusopimukset: FDA-luvan myötä Optomed voisi houkutella uusia kumppaneita ja solmia tehokkaampia jakelusopimuksia Yhdysvaltojen markkinoilla, mikä voisi laajentaa sen jakelukanavia ja asiakaskuntaa entisestään.

3. Markkina-arvon potentiaali: Mahdollinen FDA-lupa voi lisätä merkittävästi Optomedin markkina-arvon potentiaalia. Sijoittajat voivat odottaa positiivista kurssikehitystä, jos Optomed onnistuu hyödyntämään FDA-luvan tuomat mahdollisuudet ja osoittaa jatkuvaa kasvua ja kannattavuutta.

Yhteenvetona, Optomedin mahdollinen FDA-lupa voi avata uusia ovia liiketoiminnan kasvulle ja vaikuttaa positiivisesti yrityksen markkina-arvoon. Tämä voi olla merkittävä käännekohta Optomedille ja houkutella sijoittajien huomiota.

Mitä mieltä olette Optomedin mahdollisesta FDA-luvasta? Millaisia vaikutuksia uskotte sen olevan Optomedin liiketoiminnalle ja markkina-arvolle?

Huomautus: Tämä keskustelu perustuu spekulaatioihin ja sen tarkoitus on herättää keskustelua Optomedin mahdollisesta FDA-luvasta. Tämä vastaus on luotu automaattisesti, ja siinä esitetyt näkemykset ovat ennusteita ja arvioita eivätkä välttämättä toteudu todellisuudessa.* Hyvää vappua.

8 tykkäystä

Eiköhän tuo FDA-lupa kyllä saada, mutta olisin yleistä näkemystä varovaisempi sen vaikutuksista liiketoiminnalle. Markkina-arvoa se tulee varmasti nostamaan, ainakin tilapäisesti.
Kannattaa ehkä katsoa vaikkapa Revenion Homen luvansaantia keväällä 2017, mikä otettiin riemulla yhtiökokouksessakin vastaan ja tavoitehintoja nostettiin. Kun sitten katsoo, miten paljon se lopulta merkitsi Revenion tulokseen, mietityttää, vaikka laite sinällään ihan toimiva ja tarpeellinen.

14 tykkäystä

Totta, mutta Homen suhteellinen merkitys Revenion liiketoiminnassa on ollut pieni. Lisäksi, Homen korvattavuus kotikäytössä on edelleen saamatta, vasta se avannee Homellekin isoa markkinaa.

Optomedin liiketoiminnalle FDA-luvan saannin merkitys on erittäin suuri, ja korvattavuus on jo olemassa.

15 tykkäystä

Kysyin härskisti tekoälyltä että What device is AEYE-DS-002? Vastaus oli tämä:

The AEYE-DS-002 is an AI-based software device developed by AEYE Health Inc . Its primary purpose is to enhance compliance with diabetic retinopathy screening by automatically detecting more-than-mild diabetic retinopathy (mtmDR) from digital funduscopic images12.

Here are the key details about the AEYE-DS-002:

  • Function: The AEYE-DS-002 serves as a diagnostic tool to assist primary care clinicians in screening for diabetic retinopathy. It achieves this by analyzing digital funduscopic images and identifying cases of mtmDR.
  • Patient Group: The device targets adults diagnosed with diabetes who have not previously been diagnosed with diabetic retinopathy.
  • Procedure:
    1. Eligible participants undergo photographic imaging of each eye using a funduscopy camera device.
    2. The obtained images are sent to the AEYE-DS software for analysis.
    3. Additional photographic and OCT (optical coherence tomography) images are obtained using a second funduscopy/OCT camera device. These images are sent to a professional reading center for further analysis.
    4. The AEYE-DS software provides automated detection of mtmDR based on the analyzed images.
  • Clinical Trial: A prospective clinical trial was conducted to demonstrate the efficacy and safety of the AEYE-DS software device. The trial started in March 2023 and concluded in October 20231.

In summary, the AEYE-DS-002 represents a significant advancement in diabetic retinopathy management, leveraging AI technology for accurate and efficient detection.

For more information, you can visit AEYE Health’s official website here. Remember, early detection can make a world of difference in preserving vision!

4 tykkäystä

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bbc1ec2c99ba3ec923d93648dfbda851e&lang=fi&src=listed

Siinä se nyt on. Hyvää Vappua!

84 tykkäystä

Onneks olkoon kaikille Opton omistajille tasapuolisesti, nauttikaa! :sunglasses:

48 tykkäystä

Tästä se alkaa !!! :birthday:

Pizza päivä palkinnoksi se kyllä nyt maistuu tänä päivänä :grinning:

14 tykkäystä

Kyllä palsta tietää, KIPPIS!!! On tätä odotettukin, ja nyt tuli valmista! :partying_face::partying_face::partying_face:

38 tykkäystä

Mahtavaa, juna on raiteillaan ja tästä se tarina lähtee toden teolla käyntiin :muscle: Onneks tuli palattua pienellä positiolla omistajaksi.
Onnittelut @Cujo_Jr , sulla on sitkeästi usko kestänyt kaiken tän odottamisen :grin:

11 tykkäystä

Onnittelut palstalaisille, palsta oli pitkään jäljillä lupa-asiassa ja sieltähän se sitten tulikin.

4 tykkäystä

Aeye Healthin tiedote:

21 tykkäystä

Ei nyt kovin raketoinut lupauutisoinnista, mutta nyt on lupa taskussa ja toivon mukaan se tuo mukanaan kasvua muutaman vuoden sisällä :partying_face:

7 tykkäystä

Joo. Taitaa olla suuri osa jo Vapun vietossa, joten raketointi jäi vähän vaisuksi :smiley:

4 tykkäystä

Kun tilauksia alkaa tulemaan, yhtiön osake löytää vasta paikkansa.

2 tykkäystä