Optomed - Terveysteknologiayhtiö

Ne jokka ei vielä tätä videoo ole nähneet niin kattokaa ihmeessä :wink:

Optomed: CFO Sakari Knuutti presents at Redeye Diabetes Event – May 24, 2023

6 tykkäystä

Varmasti tulee tietoa mihin toimiin on ryhdytty, mutta tuloksia ne toimet ei välttämättä ole vielä tuottaneet. Ja jos tulos ei ole oletettua parempi niin en yllättyisi yhtään vaikka tulisi dippi. Valmiina ostamaan tiistaina :grin:

3 tykkäystä

Lauantai ilta viihdettä. YouTubessa oli tällainen video . Optomed Aurora IQ on tässä esillä . Tämä on viime vuodelta.

2 tykkäystä


17 tykkäystä

Hieno nosto! Päästään etenemään Umassin kanssa.

12 tykkäystä

Tuolla lukee näin: If the pilot analysis is favorable, the research team anticipates that this project will expand to a system-wide intervention in other family medicine and internal medicine practices, as well as the Diabetes Center of Excellence.

2 tykkäystä

Tuon Umass tutkimuksen tuloksiahan ei tosiaan ole vielä julkaistu. Se starttasi viime vuonna huhtikuussa ja eiköhän se piakkoin julkaista.

UMassin James Ledwithin kommentit tuossa yllä kyllä kertovat sen että he ottavat Optomed Aurora Aeyen käyttöön. Ovat jo varmasti käyneet niin kattavasti tutkimuksen tulokset läpi ja tietävät jo tuloksen tason. Ja onhan noita tutkimuksia tehty jo aiemmin sen verran iso nippu hyvin tuloksin että kyllähän tämän Umass pilotin tulokset menevät samaa rataa.

Kuinkahan isosta asiakkaasta Optomedille tässä on kysymys ?

9 tykkäystä

Onko täällä tarkempaa tietoa, missä olisi mahdollista käydä kuvauttamassa silmät Optomedin laitteistolla?

Tyksissä on ainakin joskus ollut noita, en sitten tiedä pääseekö pyytämällä kuvattavaksi. Kaippa raha puhuu

1 tykkäys

Aurora Aeye:n hinta näyttää olevan verkkokaupassa $4500 per 3kk. Soppari 4-vuotinen.

image

17 tykkäystä

Nää eye cupsit ei taida tuohon soppariin kuulua? Niistäkin pientä lisätuloa. $285/200kpl.

1 tykkäys

On kova hinta, mutta on siinä patterit ja USB-kaapeli mukana. No ei, oleellinen kysymys lienee saako tuolla hinnalla sitten paukuttaa rajattoman määrän potilaita ja analyysejä. Jos ei ole erillistä transaktiomaksua, ja sitten kannattavuus kiinni noista volyymeistä (asiakkaan kannalta).

Mielenkiintoista joka tapauksessa. Huomenna kai tämä kaikki selviää, muuten pitäis soitella tuonne pricing numeroon :slight_smile:

7 tykkäystä

Kyllä tuon pitäisi olla rajattoman käytön soppari. Jos tuota hintaa peilaa raporttisi lv-ennusteisiin, niin $1000/kk jaolla 50/50 AEYE/Optomed, olisi lv-kasvuennusteeseen (~+6M lv-kasvu ) päästy karkeasti 1000 kamerasopparin vuosimyynnillä (kun muu bisnes olisi vakio).
Koska hinta on korkeampi,niin vähempikin määrä riittäisi.

3 tykkäystä

En lähde spekuloimaan ennusteilla tässä vaiheessa, mutta sen voin sanoa, että odotin kyllä aggressiivisempaa hinnoittelua. 1500 USD/kk ja 4 vuoden minimisoppari, niin se on kuitenkin 72 000 $ sitoumus / laite. Ei nyt ihan matalimman kynnyksen investointipäätös, mutta riippuu tietysti kokoluokasta. Onko se sitten hyvä vai huono? Jos myy niin tietysti hyvä. Jos ei niin ei.

Sekin on hyvä muistaa, ettei tuo verkkokaupan hinta nyt liene se ainoa paketti mitä lopulta tarjotaan. Eikä me varmaksi tiedetä sitä tulonjakoakaan. Mutta ehkä mä jätän nyt tämän spekuloinnin, palaan siihen huomenna :slight_smile:

6 tykkäystä

Tuossahan on sitoutumisen pelkoa lievittämään kerrottu, että vuosittain on mahdollisuus terminoida sopimus. 4 vuotta on funduskameran käyttöaika, siitä lienee johdettu sopparin kokonaispituus.

Monelle 50 000€ autokin on kallis, mutta 60 kk maksuajalla ja 20k€ käsirahalla ei tunnu missään :grin:

6 tykkäystä

Optomedin toimitusjohtaja Juho Himberg on tulossa huomenna haastatteluun. Jonkin verran kysymyksiä tuli jo aiemmin ja itselläkin on niitä ymmärrettävästä syystä vino pino, mutta uusiakin saa edelleen tarjota!

Tällä kertaa aika lienee rajoittava tekijä, mutta valikoidaan parhaat ja tärkeimmät. Pääteemana on varmasti Aurora AEYE:n kaupallistamisstrategia, kun sitä tässä itse pitää ymmärtää :slight_smile:

29 tykkäystä

Aa, empä huomannutkaan tämmöistä. Unohdetaan siis äskeinen “investointilaskelma”.

4 tykkäystä

Milloin haastattelu on tulossa meidän silmille nähtäväksi?

Hei. Jos mahtuu joukkoon kysymyksiä, niin kameroiden tuotantopuoli ja logistiikka kiinnostaisi. Esim. Ollaanko yhden tehtaan loukussa ja voidaanko valmistustrategiaa tarkastella tulevaisuudessa uudelleen. Skaalautuuko tuotanto nykyisellä mallilla tarvittaessa vastaamaan kysyntää kelvollisella aikataululla.

4 tykkäystä

Olisin kiinnostunut tietämään, näyttääkö todennäköiseltä, että kuluvana vuonna tarvitaan osakeanteja kassan vahvistamiseksi? Jos tarvitaan, niin pitäisin itse parempana mallia, jossa kaikki osakkeenomistajat pääsisivät halutessaan myös merkitsemään. Nyt FDA-riskin poistuttua sellainenkin anti varmaan menestyisi, eikä herättäisi pahaa verta muissa osakkaissa.

3 tykkäystä