Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Norjan Merkur-listalta alkaa löytyä niin jännää tavaraa että ei ostohousuissa pysy.

Toisaalta myös arvostukset ja volatiliteetti on semmoista että hetken päästä ostosta voikin huomata vetäneensä jalkaan hiostavat ja ahdistavat nahkahousut.

Elikkä kun nyt haluan salkkuuni Aker Carbon Capturea ja Kahootia, alan ostelemaan molempia n. 0,20% salkusta kokoisilla paukuilla, Nordean prosenttiprovikka kun sen sallii! Molempia siis tarttui ensierät ACC-ME @9.25 ja Kahoot @55.00. Jos näistä nyt tavoittelee ensi alkuun vaikka 2% osuutta kumpaisellekin salkussa, niin mahdolliset dipit on silkkoja ostopaikkoja vielä yhdeksän ostoerän ajan :call_me_hand:

7 tykkäystä

Kevennetty 25% Arocellia, tää erä meni aika pitkälle ±0, mutta oon ottanu opiksi katkasta tappiot nopeesti. Ennen kevennystä Arocellin koko omassa salkussa 8% mikä tuntuu tähän lappuun vähän turhan isolta.

Ihan foorumin perusteella nappasin aamulla pikkuisen poissa veoneerista, kun onhan mulla vaikka mitä muutakin autoihin liittyvää (miten tässä näin ok käynyt:qt, smart eye, veneer, serene) sitten vaikka mitä rekka ja yms. Kenno virityksiä.

Ilmeisesti autot tietokoneistuu ja sähköistyy ja tätä avaa mahdollisuuksia?

Umicore jne. Jne…

1 tykkäys

Vähän rauhallisempaa kaupankäyntiä ollut viime aikoina. Viimeisimmät osakeostot Kahoottia ja Zingsec. Aika lailla palstapeesailuilla tehty nuo hankinnat, Kahoot sovelluksena toki tuttu, muttei ole tullut aikaisemmin yhtiöön perehdyttyä. Molemmat jo mukavasti plussalla.
Noiden lisäksi sitten pientä veivailua Nokian knockout warranteilla (long). Viime viikolla V120 kyydissä suunnilleen +150% ja vaihdettu tällä viikolla V159:ään, joka nyt noin+30%. Eipä tuota ole kuin 6000kpl, mutta knokki sen verran lähellä ettei kovin isolla summalla uskalla pelailla, vaikka tällä hetkellä itse varsin positiivisesti suhtaudunkin Nokian uutisvirtaan ja teknisestikin vissiin ihan ok-tilanteessa.

Teliat ostettu n.3vko sitten. Tänään myyty 3,74 hintaan 6500€ voitolla. Ostettu Neles hintaan 11,525€

9 tykkäystä

Ostin AMCI:tä tänään julkistetun liittymissopimuksen jälkeen. Markkina ei tästä innostunut. Itselleni tämä menee yhdeksi sijoitukseksi 15 muun vetysijoituksen kaveriksi. Olenpa ainakin ajoissa liikkeellä.

AMCI Acquisition Corp. (“AMCI”) has proposed to enter into a business combination with Advent Technologies, Inc. (“Advent”), an innovation driven fuel cell technology company that is unlocking the Hydrogen Economy.

3 tykkäystä

Kyllä nämä ulkomaan seikkailut saa nyt riittää. Indeksiä ja rahastoa tästä lähin rapakon taakse. Scorpion tankers upposi stop lossiin asti. Osto 12.61usd myynti 10.59usd. No ei näitä ollut kun 400kpl. Alkuperäinen stop loss oli 12.41usd mutta hölmöyksissäni otin pois ettei tule turhaa venkslailu.
Storet meni eilen. Muutamaa rahastoa höylätty. Palkka sujahti tilille. Vipu pieneni kummasti 19% → 6%.
Salkku ATH mutta silti hieman pettynyt fiilis.

Oli joutorahaa ja meni Efecten osuuden kasvattamiseen kolmanneksella kasin pinnasta. Mitähän tästäkin tulee. Edelleen vakuuttunut kuitenkin ulkomaan SaaS kasvusta. Jos se Saksa vielä joskus yllättää.

Cell impactia ostettu ensimmäinen erä 26. 15 sek uuden tehtaan kunniaksi👍

2 tykkäystä

Päädyin sitten ottamaan Gofore pienen erän takaisin muutaman kymmentä senttiä kalliimmalla.

Ostin lisää Siiliä koska osari ens viikolla. Goforelta, Nixulta ja Vincitiltä kuitenkin saatu jo hyviä uutisia/kurssit olleet nosteessa.

Rupesin skaalaamaan Viafinin positiota ulos eli laskin painon salkusta 18% → 13%. Luulen kyllä että hieman voisi vielä olla nousuvaraa tässä

1 tykkäys

Pitihän se pitkin hampain täydentää Tokmannia, kun se 17€ häämöttää tuossa jo :laughing:

2 tykkäystä

Scorppareita lisää siivu 10,42. Tämä hetkeksi täynnä. Tiedossa on, että hetkeen ei tapahdu mitään suurempaa nousua. Ehkä ensi vuoden puolella.

3 tykkäystä

Ostettu AMCI acguistion Corp. $10.27…katsellaan pidänkö merkeriin asti.

3 tykkäystä

Myin ostilta vielä Kemiran, Siilin ja Sievinkin pois. Nyt olisi euroja n. 40% laukun sisällöstä. Indeksiin menee kk.säästöt, jos jotain laadukasta pientä - keskisuurta yhtiötä saisi kohtuullisella hinnalla niin voisi ostille ostaa :slightly_smiling_face:

Avauspositiot Kamux 10,12€ ja Aker Carbon 9,4 nok

3 tykkäystä

Osteltu lisää Workhorsea.
Huhut pyörii ympärillä mutta mitään varmaa ei ole usps-sopparista kuulunut niin ostettiin valtavaa dippiä. En välttämättä suosittele kenellekkään, mutta pitäähän sitä jotain sähköautoa olla salkussa.

2 tykkäystä

Fission Uranium Corp. hintaan 0,3CAD

3 tykkäystä

Ostettu 33,3 % lisää Harviaa ilmeisesti päivän alimpaan hintaan @18,45 €. On nyt salkun neljänneksi suurin 9,1 % osuudella ja se saa riittää. Odotan toiveikkain mielin Q3-osavuosikatsausta.

Toistakin yritystä yritin hiukan lisätä, mutta jo viime viikolla sisään laitettu ja edelleen voimassa oleva toimeksianto meni vain osittain läpi, joten kerrotaan siitä myöhemmin lisää.

8 tykkäystä

Lisäsin vielä satsin Goforea. On ollut sen verran vakuuttavaa tekemistä ja arvostan kuukausittaista raportointia. Halusin myös kasvattaa IT-palvelusektorin osuutta salkussa.
Hinta alkoi olla vähän kireä, mutta jos samanlainen kasvu jatkuu niin en kanna siitä kovaa huolta.

Dynacertit myyty, turskaa tuli hieman mutta sellainen olo että murskatappio vältettiin. Huomenna ”hieman” itseruoskintaa aiheesta Dynacert keskustelussa.

4 tykkäystä