Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Tänään tuli pahoja pettymyksiä, mutta myös onnistumisia. Tokmannia tuli osteltua ihan rutosti, sieltä alelaarista juuri. Ja osa lähti taipaleelle siinä 14€ haminoissa. Vielä jäi toki iso lasti pitoon.

Mutta parasta päivässä: Qt:n onnistunut tankkaus päivän pohjien tuntumasta ja mikä iloinen yllätys sieltä sitten tulikaan :blush: Hieno päivänsisäinen nousukin palkitsi.

9 tykkäystä

Viimeiset roposet eksyivät päivällä QT:hen @39.40 kun vähän dippasi, nyt on vaihteeksi aika lailla all-in. Pitää seuraavaksi alkaa etsiä jotain juustohöylättävää…

8 tykkäystä

Ainiin, myös Reveniota tankkasin vähän lisää

2 tykkäystä

Koko päivän asiaa mietin ja välissä kurssin noustessa päätin jo unohtaa, mutta niin vain pörssin loppuhetkillä otin avauksen Tokmannia 13,56 €

Olin pienesti Nokiassa mukana (näpit palaneet jo monta kertaa mutta hyvät uutiset kannusti muutama viikko sitten jälleen kerran palaamaan), mutta alkuviikosta joku hämisvaisto tai muu vastaava perstuntuma sanoi että ei kannata ootella osariin asti. Väistin siis luodin kun tiistaina onnistuin myymään ja ottamaan omani pois. Tänään sitten hinta vaikutti hyvältä, mutta riskit yhteiseen historiaan peilaten liian isoilta, joten maltoin pysyä toistaiseksi erossa. Lähiviikot näyttää oliko hyvä vai huono liike :blush: Ainakin yöunet on paremmat, kävi kummin vain.

4 tykkäystä

Tänään myyty salkun pohjalla lusinut pieni läjä Elringklingeriä @ 8,37 €. Ostettu ennen koronaa ja kyyti on ollut sekä hurjaa että opettavaista. 20% voitolla ulos.

Tankkailtu ujosti Fortum 63 kpl @ 16 € ja Tokmanni 76 kpl @ 13,20 €.

3 tykkäystä

Tänään ostoskoriin päätyi QT hintaan 39,6e. En uskonut saavani tuota enää alle 40e:lla, joten olen ihan tyytyväinen. QT on salkun toiseksi parhaiten tuottanut osake tänä vuonna (Smart Eye ykkösenä), vaikka jostain syystä luulin osaketta kalliiksi ja myin muutama viikko sitten. Samaa virhettä ei tapahdu toista kertaa. Mielestäni kurssireaktio oli lukemiin nähden jopa vaisu, joten vielä ehti hyvin takaisin kyytiin.

Huomenna hankintalistalla on sitten Kamux. Pitää toivoa, ettei sieltä tule mitään posaria ennen viikonloppua :smiley:

Vähemmän yllättäen nämä foorumin suosituimmat osakkeet takovat kovia tuottoja. Ei passaisi ruveta sooloilemaan oikeastaan ollenkaan.

11 tykkäystä

Ostin vähän Bittiä takaisin ostille @ 5,8€ edit. Kojamoa myös, rsi näyttää matalalta ytd kuvassa.

2 tykkäystä

Nokiaa ostin vaikka ajattelin etten ikinä osta.

Kyllä se Pekka saa sen kuntoon.

5 tykkäystä

Ei auttanut kun tankata taas Qt:ta.

9 tykkäystä

Sama vika :joy: Eikö tämä tästä vielä :ok_hand:

2 tykkäystä

Itse tyydyin vähän halvempaan lappuun :smiley:

Lisätty AroCelliä @ 2,35 kr

1 tykkäys

Jatkettu SmartEye ostoja, nyt tarttui 152kruunulla erä.

8 tykkäystä

Valitettavasti käteinen hyvin vähissä. Hyvästä tarjonnasta valikoitui SmartEye 152.4.

8 tykkäystä

Lisäsin ujosti Tietoa hintaan 21,38. Noussut tällä vikkolla salkussa nollista 8. suurimmaksi omistukseksi.

8 tykkäystä

Täällä päässä eilen aamulla Wärren laput laitaan - tulin ostaneeksi sitä alkusyksystä analyytikkomieheni “vakaan näkemyksen” pohjalta (muutakaan ostettavaa ei Helsingin pörssistä omaan silmään noina viikkoina oikein löytnyt), en kuitenkaan “tykännyt” firmasta hetkeäkään ja se on tuntunut riipalta salkussani. Sydämestäni (utopistisesti?) toivon, että Wärren R&D tulee olemaan tärkeässä roolissa puhtaampaa merenkulkua turvaamassa. Tällä hetkellä visio kuitenkin tuntuu kaukaiselta, eikä minulla ole ollut riittävästi energiaa tai asiantuntemusta pureutua tämän hetken tuotekehityksen vaiheisiin ja näkymiin. Sain siirrollani hieman kassaa ostoihin, jotka aloitin eilen.

4 tykkäystä

Pari kevennystä. Oma salkku on ollut jo vivun puolella niin pitää vähän kevennellä nyt kun lyhyen aikavälin isoin nousuvara näistä on saatu. Lisäillään taas myöhemmin painoja.

  • Kevennetty puolet QT-possasta n. 43,5€ KHlla tavoitehintanousupompusta.
  • Kevennetty Tecnotreestä n. 30% päivän osaripomppuun 0,68€.
1 tykkäys

Ja eilen ostetut Tokmannit pihalle 14,14 eli postitio tippui takaisin suunniteltuun - tankkausta taas alempaa jos hullut päivät jatkuvat :smiley:

Myyty Capmanit ja Bittiumit. Molempien kohdalla toteutunut tulos huono ja odotellaan tulevaa tulosparannusta, joka tuntuu koko ajan siirtyvän. Toki korona ymmärrettävä syy, mutta samalla kuitenkin riski kasvanut, toteutuuko tulosparannus vielä ensi vuonnakaan? Samaan aikaan markkinoilla hyviä keissejä (esim. TietoEVRY), joka tekee jo nykytilanteessa vakaata tulosta ja silti hinnoittelu edullinen.

Vakaiden tuloksentekijöiden sijaan tällä kertaa kuitenkin avasin rivin SmartEye:ssa, kun kahlasin alusta loppuun foorumin yli 800 viestin ketjun läpi :smiley: Maltillisella reilun 4% painolla salkkuun ja jäädään seuraamaan tarinan etenemistä.

8 tykkäystä

Myyty tecnotree, +120%, ei hermo kestä enempää.

Harkitaan TietoEvry avaus ja SmartEye lisäys.

7 tykkäystä

EVO lisäys @649SEK
SE lisäys @153,20SEK

Keskihinnan tiputusta… herkkä ostoliipasin viime viikolla, sarjatuliasetus oli päällä, nyt mennään kertatulella, varmistin päällä.

10 tykkäystä