Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Se on mukavaa, kun joku vinkkaa tuollaisesta yhtiöstä, josta itse ei muuten tietäisi mitään :slight_smile:

3 tykkäystä

Zaptecia lisätty reilusti hintaan 26,75 NOK. Tästä kiitoksena kurssi päättikin dipata sitten vielä vähän reilummin. Uskoni pitkän aikavälin tarinaan on kuitenkin erittäin vahva ja aion lisätä entisestään, mikäli kurssi dippaa vielä lisää ilman kunnon syytä. En löydä tästä keissistä muita kunnon varteenotettavia riskejä kuin sen, että kansainvälinen laajentuminen menisi mönkään jostain syystä. En kuitenkaan pidä tätä kovin todennäköisenä, sillä yhtiö on jo menestyksekkäästi todistanut Norjassa konseptinsa toimivuuden ja kannattavuuden. Kansainvälistymisen ensi askeleet ovat olleet myös lupaavia.

Kuten @Ohoh hienosti laskeli yhtiön topiikissa aiemmin, niin nykyisillä kasvuennusteilla v.2023 oskekurssiin tulisi reilu 2x -kerroin (pe40) ja v.2025 osakekurssiin reilu 4x-kerroin (pe30). Mielestäni tuotto/riskisuhde on erittäin houkutteleva. Mikäli kannattava ja kasvava sähköautolaturibisnes kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan foorumin ansiokkaaseen Zaptec-ketjuun.

6 tykkäystä

Ostoja: Tokmannia koska joulu ja Kamuxia, no perusteluja ei tarvita.

Zaptec päättyi stoppiin, kun osake noussut yli 90% kuukaudessa niin täytyy pohtia jatkoa.

3 tykkäystä

Stoppariin Everfuel ja ACC, katsotaan tulisiko amerikoista jotain hyvää ostettavaa, Greenfuel pistetty todella tiukalla stopparilla eli voitot kotiin jos vähänkin dippaa avauksesta.

2 tykkäystä

Lisää Tietoa ulos @26.54 ja varat suoraan Zaptecin lisäostoon 1000kpl @24.90.

Vertailin mm. Zaptecin ja Smart EYE:n käppyröitä hypenoususta eteenpäin ja ovat aika identtiset. Molemmat ottivat n.20% pudotukset nousukrapulan takia josta Smart EYE on nyt palautunut ATH lukuihin.

Edit: Tein päätöksen lisäostosta yrityksen potentiaalisen tulevaisuuden takia. Yllämainitsemani on lähinnä mielenkiintoinen huomio.

5 tykkäystä

Meehän tuonne opiskelemaan, ettei tarvi tuommoista mutu -analyysiä harrastaa. Tuommoisen perusteella ei kannata ostopäätöksiä tehdä.

Edit. Ei siis pahalla, vaan ihan vain vinkkinä, jos käppyröiden tiirailu kiinnostaa. Paljon mukavampi ostella pitkäänkin salkkuun, kun on TA tukemassa ostopäätöstä. Merkitys korostuu etenkin Zaptecin kaltaisilla hypelapuilla, joilla volatiliteettiä riittää.

7 tykkäystä

Everfuelit ulos mini voitolla kun ei jaksanut nousta. Ei ihan kaikki kerennyt mennä.

Ostot
Zaptec tuplaus
Smart Eye lisäys

3 tykkäystä

OZON positio aloitettu

2 tykkäystä

Merkattu THUNDR. Vaikutti kiinnostavalta.

3 tykkäystä

Scorpio tankers lisäsiivu @10,98, Palantiriä hivenen takaisin @21,95 ( vaikka just messusin , etten tiedä tästä tarpeeksi)

4 tykkäystä

Applet myyty. Positio jäänyt pieneksi niin kohtuullisten voittojen kotouttamista ja salkun rönsyjen poistamista.

Talenomeista myyty 1/3. Arvostustaso niin kireä että katsoin parhaaksi pienentää possaa. Tästä lähtien tällä pelataan enää ns. talon rahoilla.

Ajatuksissa on vielä joitakin myyntejä. Mahdollista (dippiä) sitten odottamaan ja lisäyksiä sitten tilanteiden ja “tarjousten” mukaan Evo, Zaptec, Plejd, Greenlane, Smart Eye.

2 tykkäystä

Lisätty Plug 23.35$. Aiemmat myynnit 23.67$… Missasin toistaiseksi isoimman dipin 10 sentillä :upside_down_face: Toivottavasti ei enää valu alas.

4 tykkäystä

Kamuxit ja Sievit myyty.
Pfizeriä ostettu ja osallistuttu Thunderfulin IPO:on

1 tykkäys

Xpengiä khattaus 10$ välein jos lisäilis alaspäin… :see_no_evil:

1 tykkäys

Lisätty 10k Greenlanea @ 1.06 CAD

En näe mitään syytä laskulle mutta odotellaan vielä jos sama suunta jatkuu. Vielä ei isoa lisäystä.

4 tykkäystä

Lisäys everfuel. Palantir. Quantumscape

1 tykkäys

Totta puhut, muokkasinkin kirjoittamaani ettei ostopäätökseni perustunut tuohon, oli vain mielenkiintoinen huomio.

En tiedä kuulostiko palautteesi tarkoituksella vai vahingossa hieman hyökkäävältä. Yhtä kaikki, en tee ostopäätöksiäni teknisen analyysin pohjalta koska en sitä hallitse.

9 tykkäystä

THUNDR merkkaus täälläkin, eipä olekkaan mitään peliyhtiötä ennestään niin otetaan nyt kokeeksi tätä.
Targovax (TVRX) tuplattu myös, lupaavat tulokset julki tänään.

2 tykkäystä

Tuplattu Verkkiksen positio päivän alimpaan hintaan @ 6,02€. Jäädään odottelemaan posaria :muscle:

Myyty loput Solteqit eilen pois @ 2,78€. Kyllä kirpaisee katsoa kurssia nyt, mutta toisaalta tuohonkin satsiin sain lähes 100%:n tuoton muutamassa kuukaudessa.

4 tykkäystä

Avidlyt ulos +35% josta rahat Zaptec uusintapositioon 25.480 Kävi jo alle 25 ja pilkki oli hieman alle mutta ei tarttunut :sweat_smile:

No onnistunut veivi kun viimeviikolla ulostin nämä @28.

1 tykkäys