Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Aamulla NELlistä 2/3 pois, hintaan 31,50, mukavalla 30% voitolla. Seurasin aikanaan turhan pitkään kurssikehitystä, aina voi harmitella ja jossitella.
Lisäpanostus Outokumpuun, tai no voisi puhua paremminkin paikkauksesta, kävi nimittäin niin että myin aiemmin hintaan 3,45 kuvitellen kurssin laskevan mutta nyt osuuksia takaisin hintaan 4,04€, uskonin
yhtiöön on viikon aikana vahvistunut hurjasti.
Zaptec painoa lisätty 20%.

2 tykkäystä

Livechattiin pikkusummalla mukaan…

ostettu myös Hon Hai precision (eli foxconn) Lontoon pörssistä Mandatumin tilille.
Tästä sain suosituksen jo syksyn ruskamatkalla. Ois pitänyt ostaa jo silloin :roll_eyes:, en ehkä vaan osannut NN puolelle ostaa :man_shrugging:t4:.

Edit: nii joo ja rahat näihin keventämällä eilen Magnite, vastoin ohjeita myin +320% eli voittavaa hevosta, mut otin pois vain sijoitetun pääoman verran. Omasta mielestä melko perusteeton nousu :thinking:

1 tykkäys

CDON ulos. Aliarvostus on purkaantunut mielestäni huomattavasti odotettua nopeampaa. Jatkakoon vielä ylös jos jatkaa… :slight_smile: N. 95% tuottoa hyvin lyhyessä ajassa

51 tykkäystä

Nexstimin tankkausta, keskihinta pomppas 0,07. Vahvaa uskoa että tämä porukka antaa meitin euroille vielä aika eeppiset kyydit seuraavien vuosien aikana… siis positiivisesti :slight_smile:

Nexstim jäi salkun ainoaksi osakkeeksi. Hajautuksesta huolehtii neljä eri tyyppistä rahastoa jatkossa.

5 tykkäystä

Viikolla ostoja pienpositioihin:

  • Bonesupport 71 sek
  • Carasent 31,9 nok

olivat teknisesti ostohinnoissa ja molemmat “tuttuja” keissejä. Tämä siis ennen kuin redeyen top-3 picksit tulivat julki (life science ja tech).

11 tykkäystä

SPAC -positioiden siivousta ollut tekeillä tämän viikon siltä varalta, että SEC -linjauksia kiristetään

Warranteja myyty, ~30% tuotto molemmista
BWAC, SAII
ja kevennetty positioita ja tuottoja talteen
THCB, BTAQ

Ostona oli jossain vaiheessa viime viikolla ZNTE - positio jäi vain puolikkaaksi, ennen kuin lähti ottamaan liikaa etukenoa. Ostot oli 10,65$ hintaan - yritetään täydentää vielä, jos tulisi hieman alaspäin 11$ lähelle käymään.

5 tykkäystä

SmartEye lisäys päivän pohjista 233,50, SE:n paino nyt kohdillaan eikä tähän enää lisäyksiä. Katsotaan mahdollisia kevennyksiä myöhemmin. Q1 historiallisesti ollut DMS uutisten ilotulitusta ja sillä uskolla mennään nytkin.

1 tykkäys

14.1 ostettu CDON @ 263 sek, piti myydä jo eilen pois mutta Biden vei huomion niin nyt myyty @ 460,0.

Ps. Kun nämä kiinnostavat raketit loppuvat joudun siirtymään amfetamiiniin.

10 tykkäystä

EVOn nousu tyssäsi, ne pois ja tilalle DJ shorttia isolla puskurilla ja pienellä painolla.
Bidenralli voi jatkua jonkin aikaa.

Kaikki Wärtsilät pihalle @8.78 n. 10 % voitolla. Olin jo kuikullut sopivaa hetkeä heivata nämä, koska on myönnettävä etten vain ymmärrä konepajaskenestä juuri mitään. Inderesin analyysi ja vähennä-suositus tänään siivitti ostopäätökseen.

1 tykkäys

Bittium osto kh 6,26

4 tykkäystä

kevensin Cdon hiukan.

Hyvien uutisten siivittämänä uusi rivi salkkuun:

  • Innofactor
4 tykkäystä

Samoin, lisäsin innofactoria ja positio on nyt täynnä. 1,36, holdaan edellisen Osari kin jälkeisiä lisäyksiä.

Oon rakentanut pikkuhiljaa 0,4 tasosta saakka…

2 tykkäystä

Ostin jonkinmoisen kasan SunPower Corporation osakkeita. Arvioin, että Biden tyrkkää ensi viikolla sen verta vahvan puheen ilmastomuutostalkoista, että kaikki cleantechit ottavat nousua. Aurinkopuolelta en omistanut vielä mitään ja aika moni muu oli jo sen verta isosti noussut, että en halunnut hypätä kyytiin. Tämä oli vielä tarjolla 37-38 dollarin rajalla, joten siitä kyytiin.
Lueskelin myös, että mitä ilmeisemmin ovat ilmoittamassa positiivisen tuloksen edelliseltä kvartaalilta ja sen jälkeen nousunäkymät ovat entistä paremmat.

Sen lisäksi nappasin lisää Greenlane Renewablesia salkkuun. Aiempi osto toki huomattavasti halvemmalla. Ehti juuri eilen nousta merkittävästi. Hieman toki särkee sydäntä, kun iso tuottaprosentti muuttui huomattavasti pienemmäksi tämän oston myötä Excel-taulukossa :slight_smile:

4 tykkäystä

image

Höylätty laajalla skaalalla sieltä täältä pois taas, jotta saan osakepainoa alemmas. yhteensä noin 10%

10 tykkäystä

Hyppäsin Nokian kyytiin @ 3.400, kun huomasin, että se on alkanut trendaamaan Redditin WSB :ssä. Pakkohan se on kerran kokeilla perustaa sijoituspäätös raketti-emojien määrään perustuvaan DD :seen! :cowboy_hat_face:

E: Siirsin linkin alemmasta kommentista tänne: Linkki Redditin postaukseen

25 tykkäystä

THCB myyty ja tankattu näillä rahoilla lisää Evoa vielä ennen Q4-tuloksia.

3 tykkäystä

Sama täällä THCB ulos ja lisäys Evoa @875.0

3 tykkäystä

Eilen otettu siivu pois 6eurolla ostettua wärreä ja pienen pieni siivu pois 30eurolla ostettua kuuttia.

pidän käteistä varalla.