SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Itsellä oli uskoa siihen, että tämäkin shortti oli vain räätälöity hyökkäys juuri optioiden erääntymisen päivänä ja toisinto viime kuulta. Hiukan tietty oli jännitystä tässä pitkänä viikonloppuna, mutta tuo CEOn ostokset ja omien osto kyllä poisti aika paljon huolia. Suurin uhka mitä itse tälle nyt näen, on juuri tuo mainitsemasi transaktiodatan mahdollinen vuotaminen.

Tällä hetkellä premarket näyttää iloisen +25% eli saattaa shorteilla olla hiukan ikävä päivä tiedossa :smiley:

3 tykkäystä


We are always reviewing a range of potential business combinations to determine an opportunity that represents the best fit for the Company and our shareholders and that we believe would create long-term value for Churchill shareholders. We do not generally comment on rumors and speculation and will not comment as to whether the Company is or is not pursuing a specific business opportunity other than saying, as noted, we are always evaluating a number of potential business combinations.

1 tykkäys

Onkohan tuolla statementilla mitään muuta tarkoitusta, kuin käyttää sitä hyödyksi neuvotteluissa?

SPAC:in arvo varmasti vaikuttaa käytäviin neuvotteluihin, enkä näe mitään syytä miksi mahdollisia huhuja pitäisi kommentoida millään tasolla.

Huhumylly on kyllä kovaa vauhdissa, uskon että mahdollinen dippi ostetaan kiinni.

Vaihtoehtoja

  • SPAC arvo vaikuttaa neuvotteluihin (kuten sanoitkin)
  • Legal mielessä pakollinen statement tietovuodon johdosta
  • ovat oikeasti useamman kanssa neuvotteluissa eivätkä halua tuottaa pettymystä jos eivät mergeäkään Lucidin kanssa

Viikonloppuna päätin, että jos ei tänään pre-marketin aika ole lisää konkretiaa laitan laput tältäerää laitaan konkretiaa odotellessa. Taidan pidättäytyä tuossa.

Piti ruveta selailemaan uutisia kun VGAC, Vg Acquisition Corp eli Bransonin SPAC 20% nousussa.

Sitten osui silmään, että harkitsevat tuovansa Virgin Orbitia SPACin kautta pörssiin joka laukaisee satelliitteja/raketteja avaruuteen… mutta se että onko kohde VGAC niin jää nähtäväksi.

https://www.google.fi/amp/s/seekingalpha.com/amp/news/3652306-virgin-orbit-considering-spac-route-for-going-public-richard-branson-says

2 tykkäystä

Heads up :alarm_clock:

‘Incoming @SEC_News chief Gary Gensler already signaling his enforcement agenda will include heightened scrutiny of SPACs, Fintec and Crypto-currency abuses’

Saattaa olla vaikutusta SPACeihin, kun eri virastojen tehtävien valintoja tehdään ja linjauksia julkistetaan

Syksyn iso droppi johtui paitsi Nikolan ja parin muun erinäisistä ongelmista, mutta myös SECn tiukemmista linjauksista

3 tykkäystä

Chamath on taas jonkin diilin kimpussa, PIPE -rahoittajana tällä kertaa…
Ehtivä tyyppi ja liian paljon taskuissa ylimääräistä :grin:

4 tykkäystä

Kyseisen yrityksen ei vielä tarvitse olla pörssissä. Myös Proteraan tehtiin PIPE (Private investment in public equity), vaikka kyseessä on yhdistyminen SPAC:n kanssa (ArcLight, Nasdaq: ACTCU, ACTC, ACTW).

Kohdeyritys voisi löytyä tästä maastosta.

3 tykkäystä

Näinköhän Triterras joutui edes ostamaan osakkeita ? Jos vajaa 10 miljoonaa meni päivässä läpi.
Stockwitsissä joku laittanut laidoista kuvan. Varmuutta kuvan aitoudesta ei ole.
Huomenna kuulemma joku konferenssi vielä , niin ei shorttaajat tätä päivää vienyt .

1 tykkäys

Toivottavasti tuo uusi kaveri puuttuisi myös nuihin “in talks”-vuotoihin.

Isoa block-kauppaa ollut tänään. Ei tuollaisia tuollaisia ihan persaukiset ostele, eli isompaa kalaa liikkeellä. Huomenna tosiaan on konffa tulossa Northland Capital Markets SPAC Conference :: Triterras, Inc. (TRIRF)

3 tykkäystä

Tänään oli kova nousupäivä ja otin suurimman osan pre-merger vaiheessa olevista SPAC:eista rahaksi. Sen verran on nyt vetäneet nämä uusia sijoittajia mukaan, että noita viime vuoden isoja droppeja ei välttämättä ole vielä koettu. Tuollainen SEC uhittelu yhdistettynä vähän punaisempaan päivään voisi saada aikaan nimittäin hyvät ostokelit lähiaikoina, ja sehän harmittaisi jos ei olisi voittoja kotiuttanut :cowboy_hat_face:

Triterrasia tankkasin tänään vähän isommalla kädellä kahdesti 8,1 - 8,3$ väliltä. Double bottom, huomenna konferenssi, voi tulla taas hyvä short squeeze. Tai jos tämä menee syteen niin ensimmäinen tulosjulkkari näyttää suuntaa.

3 tykkäystä

Saattaisko itte CEO olla ostoksilla? Tuskin koko rahalla kuitenkaan ostelee kerralla, lähtis hinta karkuun

Nämä ostot tapahtuu normaalien laitojen ohi, mutta jos päivävaihdosta yli puolet on ollut isoja dark pool ostoblokkeja(?), niin aika hyvä signaali tulosjulkkarin lähestyessä. @kettunen kun oot enemmän tätä seurannut, niin milloin raportoivat?

2 tykkäystä

59% tosiaankin ollut dark poolon osuus päivävaihdosta ja 7% päivävaihdosta ollut isoja blockkeja, eli ainakin omaan nenään tuokahtaisi isommat kalat😊 Näissä tuskin oli mukana CEOn ostoksia, koska ovat rummuttaneet tätä tulevaksi ja viimeisen shortin jälkeen ei tätä kyllä piiloteltaisi.

Q4 tulee 6.2.

2 tykkäystä

Juu kyllähän tää taas vähän SPAC manialta näyttää, eilisen nousuihin myyty paljon tavaraa, ainoastaan IPOE ja THBR jätetty täysimääräisinä

Ostoblokeissakin on aina se myyjäpuoli :wink:

Mutta hyvä puoli on, että kiinnostusta löytyy. On tietysti mahdollista, että blokit on osa omien ostoja. Mieluummin näkisin nuo avoimessa kaupankäynnissä, niin tukisi kurssia samalla paremmin. Tästähän oli nimenomaan kommenttia, että valuaatio on liian alhaalla. Blokkikaupat ei siihen auta, mutta vastaavasti omien ostot saa edullisemmin. JOS siis on omien ostoja.

Toivottavasti tuolla tosiaan tulee jotain uutta infoa. Uusia toimintoja on julkaistu Kratokseen, joilla alustalle tulisi skaalautuvuutta.

Aiempi kvartaaliraportti oli ajoitettu 5.1.2021, mutta aikaistettiin joulukuun puolelle. Seuraava tullee vasta maaliskuun lopulla. IR-kalenterissa ei ole tietoja.

2 tykkäystä

Todennäköisesti enemmän säätelyyn taustalla, vaadittaviin tietoihin ja mahdollisesti jotain retail-sijoittajien suojaa. Eli pykäliä lisää ja sitä kautta haastetta prosessin etenemiseen.
Nämä siis omia arveluja - ei lähdettä tai taustatietoja. “Uutinen” oli kuitenkin vain otsikkotason kommentti.

SPAC-yksityissijoittajia on tullut niin paljon lisää, että pienet liikkeet eivät välttämättä vaikuta. Jos kuitenkin instikat uutisista hermostuu, niin voidaan nähdä enemmän liikettä.

Sen verran on preemiota vähän kaikessa, että pieni dippi voisi tehdä ihan hyvää. Pääsisi taas edullisemmin kiinni hyviin kohteisiin :joy:

Näiden vihjeiden pohjalta omatkin positiot kokivat eilen kevennystä. Pitää vielä käydä tarkemmin läpi, että mistä saadaan riskiä kavennettua.

Edit:
Suurin osa on ostettu NAV:n pinnasta ja warrantit suht edullisesti, niin ei ole mitään pakottavaa tarvetta hävittää. Jonkin verran profiteja pois ja käteistä tulevaa varten

2 tykkäystä

Ite en oo keventänyt yhtään, kun ostelen lähinnä 10 pinnasta ja odotan, mutta ei nuita uusia viitsi ostaa, kun kaupankäynti uniteilla alkaa usein läheltä 12. Siinä mielessä markkinaturbulenssi ois hyväksi.

1 tykkäys

Onkohan tämä ihan folio hattu juttu. Toisaalta voisi olla ihan mahdollinenkin.
Eli Chamath:in tweetti viittasi ehkä pattereihin / akkuihin. Että jotenkin thcb kanssa menisivät kimppaan. Eikö se ilmoitus mistä tuli SEC ilmoitus ollut juuri osakkeenomistajille liittyvä. Eli jos tulee isompi muutos ne tehdään sitten uudelleen jossa Chamath mukana…hmmmmm

6 tykkäystä