Osakesijoittaminen

Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Kamuxia vähennetty vajaa puolet huomista osaria silmällä pitäen. Kovin aliarvostus purkaantunut ja pahoin pelkään, että Kamuxin varastl ei ole riittänyt vastaamaan kysyntään.

5 tykkäystä

Kevensin hieman Kamuxia hintaan 9.04. Mietityttää pystyykö enää kasvattamaan markkinaosuutta Suomessa.

Kamux on edelleen toiseksi suurin salkussani ja altistus muutaman käytetyn auton hinnan verran joten ei tässä mitään dramaattista.

2 tykkäystä

Täälläkin kevennetty Kamuxia puolet 9.13-9.04 tasoilta noin 4500 kpl samoin syin. Meni suuntaan tai toiseen niin helpompi hengittää. Tavoite oli yli ysin ja se saatiin. Potti vaan kasvoi niin isoksi :slight_smile:

Marimekot myyty aiemmin tänään, samoin Harviat kokonaan pois. Riittävät voitot minulle näistä ja myöhemmin mukaan jos siltä näyttää.

Keskolla pikakauppaa tehty.

3 tykkäystä

Kamuxia kevennetty myös riskien minimoimiseksi. Eipä haittaa vaikka nousisi 10 euroon. Käteiskassan kasvattaminen kohti pimeää loka- ja marraskuuta aloitettu.

2 tykkäystä

Remedy-positiosta höylätty vajaa kolmasosa hintaan @30.30€. Ei mitään sen suurempaa dramatiikkaa liity myyntiin, pientä voittojen kotiutusta ja riskienhallintaa, koska salkun ja varsinkin Remedyn käyrä on viimeisen viikon aikana mennyt vähän turhankin jyrkästi kohti koillista.

Lopuista en luovu vaikka perjantaina tulisi mitä, ennemminkin kädet alla mikäli pientäkin ulospuhallusta tulossa lähipäivinä :slight_smile:

1 tykkäys

Täälläkin kiinnostaisi, mihin rahasi laitoit.
Top ETF tai rahastot korona-alesta

1 tykkäys

Taaleria piti ostaa siivu. Eiköhän huomenna julkaista hyvä tulos?

2 tykkäystä

Kevennetty täälläkin Kamuxista n. kolmasosa. Paino salkussa asettui näin mukavammalle 19% tienoolle eikä huominen kuumottele niin. Samalla kävi niin että oma keskihinta laski ja lappujen tuotto näyttää entistä paremmalle :grin:

Mielessä kävi myös kokeilla jos laajahkosti havaitun ilmiön, kurssien huomattavan kohoamisen ennen osaria, pystyisi hyödyntämään jossakin lapussa. Aallon Groupin osariin kerkeää ottaa vielä etukenoa ennen tämän ilmiön osumista, joten ostotoimari sisään ja ennen osaripäivää ulos. Ostohintaani 10.70 vaan löytyi myyjä vasta loppuhuutarista ja lappuja tuli vain n. puolet tavoitelluista -> toimeksiannon kulut reilu 1,5% potista. Odotetaan siis edes 3% pre-osarirallia että jää omat käteen :smile:

2 tykkäystä

Kokeillaan Ruotsalaista - pari kiloa kiinni Investoriin ja Robur Småbolagsfond sverige Rahastoon… pitkiä lappuja taas.

Myyty Wärret, ei jaksa uskoa että tänä vuonna risteilybisnes nousee. Telakka jo viivyttää tilausten valmistumista.

Sijoitettu myös loppuvuoden saunajuomarahat Tallinkin pre-order shoppiin. Varma säästö…

3 tykkäystä

Myyty vähän Kamuxia, ostettu lisää plugia ja dynacertiä. Ihan vain nousupotentiaalin takia.

5 tykkäystä

Tuplattu positiot Plugiin (osuus nousi salkun suurimmaksi) ja Dynacertiin (pienesti mukana, seuraillaan)

Avattu positiot Scorpio Tankers (mielestäni nousupotentiaalia) ja AAC Clyde Space (pieni siivu vaan pelkällä mutulla, aihe kiinnosti :sweat_smile: )

4 tykkäystä

Eiliseen tapaan lisätty Dynacerttia. Dynan omassa ketjussa päivitetty syitä, tämänpäiväinen toimarin webinaari lisäsi paljon luottoa ja uskoa

3 tykkäystä

FCELiä lisätty vetysalkkuun Plugin kaveriksi tänään, kun oli jäänyt vähän pienemmäksi positio kuin muilla vety/energia osakkeilla.
Fcelliin uskon myös tulevaisuuden nousijana.
Seuraava neljännes raportti ilmeisesti kohta tulossa, ja uskon/toivon sen olevan hyvä triggeri nousulle.

1 tykkäys

Dynacertia oli loppuhuutarista tarttunut mukaan 2000kpl @0.74. Nyt olisi salkussa 10k tätä, eli eiköhän riitä, vaikka luottoa tulevalle onkin.

4 tykkäystä

Tänään 1 kauppa:

  • Plug Power -position täydennys osakeantidipin vuoksi hintaan $10,35/lappu, keskihinta nousi tuon myötä jonnekin 7 taalan tienoille. Yhtiön meno vaikuttaa etenevän vahvasti viime viikkoisen osarin perusteella ja osakeannin hintatasolla lisäostoja pidän suht turvallisena.
4 tykkäystä

Ostettu lisää Harviaa @13,85

Vähän laajemmat perustelut laitoinkin edelliseen Harvia-ostokseen.

Osarihan oli lukujen puolesta enimmäkseen taputeltu, mutta kyykkäsi ihan suotta avaukseen niin houkutus lisätä kävi vastustamattomaksi.

Nopealla silmäyksellä löysin osarista sitä paitsi vain lisää hyviä asioita. Mutta olenkin tällainen löyly-bullero.

3 tykkäystä

Lisätty Taaleria, hyvä osavuosikatsaus ja maltillinen kurssireaktio.

2 tykkäystä

Reilu lisäys Harviaa @14,00 dipistä.

Edit: myös Goforea lisätty @8,36

3 tykkäystä

Ostin Kamuxia takas eiliset myynnit ja vähän enemmän. Omiin odotuksiin osari meni paremmat kuin ajattelin. Kh 9,02

Ostin myös Marimekkoa salkkuun avauksesta

4 tykkäystä

Ostin hieman Marimekkoa, kun q2 oli hyvä koronasta huolimatta.

2 tykkäystä