Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Myyty viime yönä BDGR 0,003$
Ostettu vuonna 2010 hintaan 0,0001$ osta ja unohda periaatteella. Nyt sitten viikko sitten heräsi osake “henkiin” ja 30-bäggerinä lähti salkusta. Onko tämä sitä arvosijoittamista pitkällä aikavälillä vai hullun tuuria :wink:

25 tykkäystä

Avanti acquisition corp lisäys 10,60$ hintaan ja toivotaan hyvää merger kumppania Euroopasta. Klarnasta ja Northvoltista kummastakin porukat huutelee Twitterissä, mutta itse vahvasti epäilen vielä noita vaihtoehtoja. Aika näyttää :thinking:

Avaus viime päivien foorumin “lempilasta” DCRB hintaan 15,06$ .

7 tykkäystä

Huhu… 100% rahasta maailmalla. Silti höyläsin lempparia (PLUG) ja ostin DCRB lisää. Jotenki tässä vaan kytee (toivottavasti) iso pommi.

DCRB lisäys 2600kpl 15,02d

Jos vielä lisään alkaa menee jo vähä riskiseks touhu… onneks perjantai eli kyläbupiin vetää wings ja pari :beer::beer:

45 tykkäystä

VYGG avaus 12,05$ salkkuun.

1 tykkäys

Lisäys Voxtur Analytics, Lisäys Mind Tecnology. DCRB ostotoimari 14,80.
Ensimmäinen kevennys Porch Group 24,00 tavoitehinnan saavuttaminen yllättävän nopeasti sai keventämään positiota hivenen. Loput pitkässä pidossa

7 tykkäystä

Tuli ostettua Pexip Holdingia Oslon pörssistä n. 96 NOK hintaan. Yhtiö on minusta selkeästi alihinnoiteltu ja en ymmärrä miksi. Avasin juuri ketjun yhtiölle ja kuulisin mielellään opponointia keissiä kohtaan. Jos ei vasta-argumentteja tule kohta niin saattaa yhtiön paino nousta liian suureksi salkussa :smiley:

Todella lyhyt yhteenveto:

  • Videoneuvotteluratkaisuja tarjoava SaaS-yhtiö, liikevaihdosta 97% (Q4 2020 82 MUSD) on toistuvaa SaaS-liikevaihtoa (ARR).
  • SaaS-liikevaihto kasvanut vuosittain keskimäärin 70% (CAGR) jaksolla 2013-2020 ja yhtiöllä pitkä träkki kannattavasta kasvusta.
  • Yhtiöllä on selkeät kilpailuedut ja asiakkaiden pysyvyys on tämän seurauksena todella korkea
  • Yhtiötä hinnoitellaan ~50% alennuksella suhteessa pohjoismaiseen verrokkiryhmään EV/S kertoimella mitattuna
16 tykkäystä

Ostin vähän riskikkääseen salkkuuni vastapainoksi lisää Sampoa. Tuoreet tavoitehinnat 41-45 € ja kurssi pyörii eilisen tulosjulkistuksen virhereaktioiden jäljiltä edelleen 36-alkuisissa lukemissa.

5 tykkäystä

Sampoa lisätty täälläkin

4 tykkäystä

Lisätty heti pörssipäivän alkuun:

  • Harvia @ 30,70 € (eilisten 29,90 € jatkoksi)
  • Revenio @ 55,80 €

Pilkit asetettu: Tokmanni ja Sampo

Onpahan hienoa olla näiden upeiden yhtiöiden omistajana!

12 tykkäystä

Itseluottamus vaarallisen korkealla ja salkku ath vaihteeksi kaiken noustessa (ansaitusti), ostos: sampoa 37,2 loput henk koht tilin kassat.

Suojattu stopilla melko tiukasti.

Tällainen yritys. Samoilla vakuuttavaa menoa, uskon kurssilla olevan nousu varaa sinne 40 tienoille.

Luulen tällä olevan positiivinen tuotto-odotus ja rajoitettu riski, sillä en voi uskoa sammon nyt yhtäkkiä romahtavan tuon osariin jäljiltä…!

7 tykkäystä

Tänään lisätty Enersenseä.
Tuntuu nyt siltä, että joulukuussa annettu posari on päässyt unohtumaan ja lappua laitetaan laitaan alehintaan. Viime päivinä OP on ollut aktiivisesti myymässä ja Inden tavoitehintaan (9,00) alkaa olemaan jo mukavasti matkaa.
Kannattavuuskäänne on edennyt mukavasti ja rajusta kurssinoususta huolimatta luottoa riittää tulevaisuuteen. Ja esimerkiksi Kemin biotuotetehtaan kautta valuu hyvin todennäköisesti tekemistä myös Enersenselle. :+1:

4 tykkäystä

Lisäys Voxtur Analytics , osto IDEX Biometrics

5 tykkäystä

Lisäys :sweden: Attanaa ja :sweden: AroCell:iä, jäädään seurailemaan tilanteiden kehittymistä

3 tykkäystä

L&G Hydrogen Economy, uutta ETFää satsi salkkuun.
Tässä on oikeastaan kaikki mitä tarvitsee. :+1:

4 tykkäystä

Aivan upea ketjun aloitus, kiitos :clap:

Ja ostettu Pexip Holding, avajaispositio hieman avajaiskiiman laannuttua. Minäkään en ymmärrä tämän Saas-casen hinnoittelua, osin varmaan näkyvyysongelma

2 tykkäystä

Ostin myös eilen tätä salkkuuni ja superrahastoja lihoiksi

1 tykkäys

Sampoa 37,21€ ja OmaSp:tä 11,25€ lisätty. Sampon hinta pääs karkaamaan kun hämmennyin mikä oli reaaliaikainen kurssi ja lopulta se löytyi Yahoosta

4 tykkäystä

Merkitty Kreatea. Maltillinen valuaatio, jolla BKT:n ylittävä kasvu tulee mielestäni kaupan päälle. 2021 vaikuttaa vaisulta, mutta 2022 lähtien pitäisi olla hyvä meno ja tuotto-odotus tavoitteet saavutettaessa erittäin hyvä. Jos hinta pompsahtaa kovasti kaupankäynnin alussa niin laitan mielelläni myös lihoiksi.

Lisäksi ostin vähän Cityconia, jonka riski-tuottosuhde on kehittynyt mukavasti. Hyviä operatiivisia liikkuja mm. asuntorakentaminen ostoskeskusten yhteyteen ja uusimpien kohdemyyntien perusteella EPRA NAV:ssakaan ei ole ainakaan paljoa ilmaa. Pandemian kanssa on pärjätty paljon odotuksiani paremmin.

7 tykkäystä

Ostin tänään pussillisen viinereitä ja keittelin Harvia ja Remedy kahvit!

20 tykkäystä

Kreatea merkitty minimillä

3 tykkäystä