Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Magnite kevennys. Pidetään hetki sitä käteistäkin salkussa…

1 tykkäys

Päiväveiviksi vivulla öljylongia. Näyttää vihertyvän markkinat, joten haussa prosentin nousu.

Pari lisäystä ennen kuin markkinat meni eilen kiinni:

  • Marimekko @ 51,5€, palautettu ennen osaria pari euroa kalliimmalla myydyt laput OSTille. Paino n. 7% salkusta.
  • AMC @ 5,55$, tuplattu treidipositio, voi olla että pidänkin ensi viikkoon (Bag holder! :grimacing:). Paljon positiivisia ajureita, kuten jenkkien rokotusten edistyminen, tukipaketit, vuoden ajan kerääntynyt kysyntä, tulevat ensi-illat jne. Kuitenkin edelleen maltillisella, alle 5%:n painolla salkussa.
  • En myynyt eilen: Qt, Innofactor :tada:
  • Edit: Kreatet (35kpl) laitaan @ 10,9€.
3 tykkäystä

Meni stopparilla ulos $44.50. Pieni pomppu sieltä tuli Roaring Kittyn puhuessa, mutta intraday ajoitus pielessä eli metsään meni. Nyt voi ainakin sanoa tehneensä turskaa GameStopilla :sweat_smile:

1 tykkäys

Eilen avauksesta 1/3 lisää Embracer ja tuplattu Qt.
Minäkin nukun yöni hyvin.

4 tykkäystä

Kreatet ulos suoraan avauksesta, kyllähän ärsyttää, että 150 TEUR merkinnällä vaan 35 kpl, mutta kai tosta nyt jotain pientä karkkirahaa sai.

43 tykkäystä

Kreate ulos +50,61%, kaikki 35 osaketta :smiley: (en valita)

Hei hei Kreate (35 x 12,35€)!

2 tykkäystä

Kreate pihalle @12,3, olihan tuo 140e arvoinen juttu kuitenkin. Melkein päivän nettopalkka minuutin työstä. Samalla lisää QT hintaan 90€

5 tykkäystä

Kreatet ulos omasta ja firman salkusta @ 12.50€.

Tilalle Tokmannia.

1 tykkäys

Kreatet laitaan @12,4.

Maanantaina ostetut fodeliat meni tiistaina laitaan, ei ollutkaan fiilistä - liian vähän upsidea tähän markkinatilanteeseen.
Ostelin sitten ti-ke lisää kuuttia. Vaihteeksi.

Ja pienen pienen siivun triterassia, jolla tehty tänä vuonna jo veiveillä ihan hyvää tiliä. Ja siivu dcrb. Salkku aika täynnä.

1 tykkäys

Kreatet myyty. Eilen lisätty Qt ja nyt ostin Pihlajalinnaa maltilliseen 5 % nousuun.

Kreatet laitaan 12,28€/kpl x35. Kivat pikavoitot ja hyvä tuntipalkka tästä.

Kreate ulos heti pörssin avauduttua hintaan 12.25€. Laitoin tilalle ostotoimarin TIN Ny Teknik A -rahastosta. Tulihan tuosta jopa toista sataa euroa ”ilmaista” rahaa.

1 tykkäys

Kreate myyty. Niinkuin muutkin. Laitoin aamulla leikilläni myyntitoimeksiannon @12.25 ja se näköjään meni läpi.

En olisi lähtenyt tähän pelleilyyn jos olisin tiennyt että saa 35 kpl. Jos on minimimerkintämäärä niin sen pitäisi olla myös minimi jonka voi saada. Arvalla sitten jos ei muuten. Mitään järkeä sitoa rahoja tällaiseen, mutta onneksi paremmassa tallessa oli täällä kuin näinä punaisina päivinä muuten. :smiley:

Ilman tällaista 35kpl pelleilyerää olisin ollut pidemmällä tähtäimellä, mutta ei sitten.

2 tykkäystä

Kreatet pois ja Neste 17 kpl hintaan 59,98 €.

Kuten muillakin, Kreatet ulos. Lisäsin Remedyä vähän reippaammin. Itse pidän antia positiviisena, jopa erittäin positiivisena asiana. Lähes ATH-tasoilta reilusti rahoitusta sisään ja uskon täysin johdon kykyyn, että omistaja-arvoa luovat investoinnit ovat jo heidän tiedossa.

1 tykkäys

Ennen osaria kevennetyt Innofactorit takas

Kreatet myös pois :slight_smile:

Kreatet myyty 35x12,25€. Tuosta sitten vaivanpalkaksi aika paljon Nordnetille. Ehkä takaisin, jos laskee reippaasti alle kympin. Tippui kyllä muutenkin avauksen jälkeen näköjään ihan hyvin, mutta 12€ tuntumilta ei tehnyt vielä mieli täydentää positioita eikä tuota 35 osaketta kehtaa holdailla. Suunnitelmissa oli ostaa Innofactoria tilalle, mutta ehkä se jää nyt myöhemmäksi, kun näköjään Inderesin rapsa oli tullut tänään ja joku muukin halusi ostoksille.