Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Lisätty salkun jo suurinta positiota, Quuttia @91,60e

1 tykkäys

Lohiloon pieni avauspositio.

-Firma on tosi pieni
-Palkatut henkilöt vaikuttavat päteviltä valinnoilta
-Voimakasta kasvua
-Kertoimet mielestäni ihan ok tasolla, vaikka kurssi onkin noussut
-Salkku vaatii lisää tämän tyylisiä kuluttajabrändejä
-Avaukset Aasiaan vaikuttavat oikean suuntaisilta

Lisäillään matkan varrella jos hyvä pöhinä jatkuu.

4 tykkäystä

Tuplattu Remedy-positio osakeannin jälkeisessä dipissä. Tällä hetkellä paino ~40% salkusta.

3 tykkäystä

Pihlajalinnaa ostettu. Erinomainen tulosraportti kaikelta osin.

3 tykkäystä

Ja Zaptec kyytiin, nyt kolmannen kerran. Ehkä myös kolmas myynti pian jos nousee kovaa. Maltan kuitenkin olla pitempäänkin kyydissä “tarvittaess”. Mennyt veivaamiseksi mutta kun kurssin voimakas heilunta mahdollistaa hyvät tuotot…

3 tykkäystä

Remedyä dipistä eilen pikkuplussalla myydyillä SSH:illa

1 tykkäys

Tänään lisätty Suomista pienestä dipistä, ei mitään sellaista nousua varmasti tee enää keskipitkällä aikavälillä kuin viime vuoden aikana, mutta Q1 tulos on todennäköisesti vielä todella hyvä. Sellun hinta on noussut, jota Suominen käyttää raaka-aineena, mutta tj vakuutteli, että nousseet kustannukset saadaan integroitua myyntihintoihin nopeasti. Lisäksi analyytikkojen tavoitehinnat huitelevat 6 - 6.7. Napataan siis neljäs satsi lisää viimeisen vuoden aikana :slight_smile:

Ostettu Lohiloa tänään jotta salkkuun saatiin kiva tasainen tonniluku. Aspocomp ja Lion myyty Lohilon tieltä :roll_eyes:

5 tykkäystä

Ostin merkittävän määrän lisää Smart eyetä. Tämän kanssa voitetaan tai hävitään isosti. Olen valmis häviämään kaiken. Uskon vaan, että dw:t kytee ja niitä jaossa merkittävä määrä, joista iso osa Smartille.

On tässä riskejäkin, joita Jens Kyllönen hyvin blogissaan kuvasi, kuten: ”Sit vaikkapa Smart Eyessa on lukuisia asioita, jotka voivat vielä mennä pieleen. Mm. seuraavan puolentoista vuoden kilpailutusten määrää on yliarvioitu yhtiön toimesta, yhtiö ei voita lähellekkään niin suurta osaa kilpailutuksista mitä odotetaan, kilpailu onkin odotettua kovempaa ja laskee ASPtä, pakottava regulaatio lykkääntyy, löytyy halvempi teknologia täyttämään regulaatiovaatimukset”

14 tykkäystä

Remedyä ostettu viikon sisään jo toistamiseen. Usko tulevaan kova, vaikka osakeannista jäi hieman salaperäinen kuva, kun yhtiö ei kommentoinut asiaa jne.

3 tykkäystä

Myyty eilen Gevo @11, kolme päivää annoin turhaan laskea kurssin silmissä kun aikomus oli jo aiemmin myydä 14 paikkeille. No voittoa kuitenkin kh ollessa 9 pintaan.

Ostettu eilen DCRB @14.64
Ostettu aamulla Qt @91.4

2 tykkäystä

Offline-tilassa toimi kirjautuminen ja vahvistaminen → Remedyn positio salkussa tuplattu hintaan 42,7€

1 tykkäys

Myynti Kreate @11,50
Osto Valmet @27,35

1 tykkäys

Hammasta purren lisäys laadukkaista laadukkaimpaan Harviaan @29,0 €. Turvamarginaalia hakevalle sijoittajalle tästä joutuu maksamaan ehkä liikaakin tulevaisuuden odotuksista, mutta yhtiö ja yhtiön näkymät liiketoiminnalle ovat kerrassaan mainiot. Arvostuskertoimet ovat kuitenkin näin laadukkaalle yhtiölle kohtuulliset, joten tässä lienee tarjolla sitä kuuluisaa “laatua kohtuu hintaan”. Hinta on pudonnut huipuista ja Inderesin tavoitehinnastakin jo sen verran, että pakkohan tätä oli lisätä edellisten @5,80 € hankittujen päälle siten, että samalla nousi salkun suurimmaksi omistukseksi.

7 tykkäystä

Nattopharman viimeinen erä taskuun. Tällä hetkellä liidetään huomattavasti yli ostotarjoustason, mutta silti tälläkin hinnalla 2021 ennusteen EV/EBITDA on n. -40% alle peer groupin. Katsellaan ensiviikolla +40NOK tasoja. Myöskin toinen “kilpaileva” taho ilmoitti nostaneen omistusosuuden yli 16%, joten ostotarjous ei ole menossa läpi näillä hinnoin.

3 tykkäystä

Tankattu myös Enersenseä 6600 kpl 7,65€ keskihintaan. Kuukausitasolla todella lupaava, firman performanssi parantunut huomattavasti, ja fundalta kaikin puolin aika lupaava case.

16 tykkäystä

Myyty Kreate 12.25. Hienosti suuri osa saanut myytyä korkeammalla hinnalla vaikka se ei siellä montaa hetkeä pyörinyt.
Ostettu Remedyä 43.10e ekaa kertaa salkkuun. Annin näen puhtaasti positiivisena. Yleensä hyvä hetki hypätä kelkkaan.

2 tykkäystä

Reippaalla kädellä = kaikella irtoavalla Pihlajalinna salkkuun takaisin tammiralliveivin jälkeen.

Ennusteet ylitetty ja näkymät kirkastettu, vaikka vielä koronan takia epävarmuutta onkin.

Tilinpäätöstiedotteesta: “Pihlajalinnan liikevaihdon odotetaan kasvavan selvästi ja oikaistun liikevoiton odotetaan paranevan selvästi vuodesta 2020”

Inderesin TP: 10,50€ / Lisää, jonka perusteena olevat luvut ylitetty selvästi ja puuttuu vielä yrityskaupan ja voitetun kilpailutuksen lopputulemat

Inderes 19.2. Aamukatsaus:
“Pihlajalinna julkisti aamulla kaikin puolin positiivisen Q4-raportin. Tulosrivit sekä osinko ylittivät sekä meidän että konsensuksen ennusteet.”
“Ennusteemme eivät sisällä vielä Työterveys Virta Oy:n hankintaa (liikevaihto 2019 oli 13,6 MEUR), sillä kaupan loppuunsaattaminen tapahtuu näillä näkymin helmikuun aikana. Yhtiö kertoi myös voittaneensa alkuvuodesta 2021 merkittävän osan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin poliklinikka-, leikkaus- ja vuodeosastopalveluita koskevasta kilpailutuksesta, minkä suuruutta ei kerrottu”

En näe tässä downsidea juurikaan tällä tiedolla ja hinnalla.
Osa lapuista näillä näkymin pidempään pitoon, osa lyhyempään svingiin.

11 tykkäystä

Suunniteltuja modauksia salkun sisältöön tehty.
Myynti:

  • Marimekko. Ala ei vain sytytä, eikä puhuttele itseäni, vaikka hienoa tulosta tekeekin. En myöskään käytä firman tuotteita.

Osto:

  • Remedy. Pitkään ollut ostoslistalla, vihdoin pääsee mukaan. Peliala huomattavasti lähempänä sydäntä. :heart:
2 tykkäystä

Kreate myyntiin 11,50. Ei tätä 35 kpl viitsinyt jättää salkun pohjalle, enkä ole riittävästi perehtynyt, että tähän hintaan lisäisin.