Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Lisäys Lion E, kasvupotentiaalia ja vahvistus BMW kuvioista.

2 tykkäystä

Lisätty Enea. Tämähän on listattu Ruotsissa yhdeksi 2021 vuoden top-nousijaehdokkaaksi. Jäänyt tässä päivänä parina markkinahäiriön jalkoihin, mutta nyt lupa kiitää taas.

6 tykkäystä

Luovutin Metso-Outo swingin ~4% tappiolla @8.1. Aina ei voi voittaa ja pelimerkkejä mahdollisiin paikkoihin myöhemmin tänään.

1 tykkäys

Ostettu Bitcoinia. Eiköhän amerikkalaiset rynni ostoksille kun huomaavat aamukahvilla Elon Muskin uuden Twitter-bion.
Musk_2021-01-29_15h07_41

10 tykkäystä

Kevennetty smart eye @205 1/3 positiosta.
Jotenkin huolestuttaa se että SEE raketoi ja smart on ollut todella alakuloinen. Tietääkö markkina jtn mitä minä en :grimacing:

7 tykkäystä

Lahjoitin eleettömin elein, vakain käsin, vielä 1k€ korruption ja pörssikeinottelijoiden vastaiseen taisteluun.

Tämä on se asia mitä haluan tukea, tämä on minulle tärkeää. Ehkä siis onnistunein pörssisijoitukseni ikinä.

GME @273

47 tykkäystä

Nokian longia ostettu varsin maltillisella panoksella aiemmin päivällä. Tämä on erityislaatuinen tilaisuus hieman tutustua muihinkin pörssi-instrumentteihin.

1 tykkäys

Kevensin hiukan tänään QT:ä, kun sen painoarvo oli jo liian suuri. Pistin hiukan lisää sitten UPM:ään, jonka kurssi tuli hiukan alaspäin hyvästä tuloksesta huolimatta (Stora Enson vaikutusta).

Olen kokeillut siipiäni pienillä summilla Pohjois-Amerikan suoriin pörssiosakkeisiin viime viikkoina mm.

  • Bausch Health Companies - osto 25,40 CAD 31.12.2020 - kurssi nyt 32,94 CAD
  • Accuray - osto 4,69 USD 15.1.2021 - kurssi nyt 5,36 USD
  • Edap Tms SA ADR - osto 8,05 USD 27.1.2021 (ennen dippiä) - kurssi nyt 7,74 USD (vinkki tuli täältä foorumista, ennusteet ovat kuitenkin ok)
  • Takeda Pharmaceutical Co Ltd - osto 18,32 USD 25.1.2021 (ennen dippiä) - kurssi nyt 17,95 USD (vinkki foorumista, vakavarainen yritys ainakin taloustietojen ja ennusteiden perusteella)
  • VistaGen Therapeutics Inc - osto 2,40 USD 26.1.2021 (ennen dippiä) - kurssi nyt 2,07 USD (vinkki foorumista, hiukan lottolappu)
    Vielä kokeilu on plussan puolella, vaikka parina viime päivänä onkin ollut yleisesti laskua kursseista :slight_smile: Valtaosa Amerikan sijoituksistani on edelleen rahastojen kautta.
1 tykkäys

Fortumin lisäystä salkkuun.

2 tykkäystä

Huilataan Smart Eye junasta itsekin. Nyt on tarvetta käteiselle ja mukaan pääsee varmasti tuonnempanakin takaisin. Lupaava case, varmasti mukaan joskus kun homma etenee.

Palautettu Kone salkkuun @65,40€. Vain noin 3 % salkusta, mutta kiva omistaa pala tätäkin, kun nyt sai hiukan edullisemmin.

2 tykkäystä

Kokeilu erällä liikkeelle Naked 1.88$ pohjilta melkein kalastelua. Sellanen possa että ei liikuta kulmakarvojakaan jos tulee vaikka takkiin ja isosti.

1 tykkäys

Tyhjennin tuon pelikassan ILA:an. @0,53Cad
Antaa nyt jonku aikaa olla salkussa.

2 tykkäystä

Onnenkantamoisesti Reveniota alkuviikosta myyntiin 51.3 kurssiin ja sama satsi kauhottiin takaisin eilisessä kyykähdyksessä. Sen verran reilu tuotto että verottajankin siivun sietää sangen sujuvasti.

Tänään tuli kasvattettua salkun suurimpia positioita, lisäykset siis Qt ja Smart Eye.

9 tykkäystä

Tänään tuli ostettua Outsaaja lisätty salkkuun myös Enersenseä, kun RSI valunut yhtä alas, kuin koronamontussa, luulisi kohta ponnistavan.

Eilen tuli ostettua Nokiaa ja Solteqia. Harviat meni myyntiin, mutta eiköhän ne tule jossain vaiheessa otettua takaisin, Hillen valinta hallitukseen ei tosin meikäläisen mieltä lämmitä, joten periaatteesta voisi jättää ostokset tekemättä.

2 tykkäystä

Jahas, nyt on nähty minun osalta nämä hypehommat. Keskitytään jatkossa ihan oikeaan sijoittamiseen uhkapelin sijaan.

Toissailtana Nakd sisään 0,86$/kpl ja eilen ulos 2,3$/kpl,
Tänään piti käydä koittaa kepillä jäätä Nakd:ia pienellä positiolla. Osto heti avauksesta 2,26$/kpl ja ulos oman kämmin takia vasta 1,84$/kpl.

4 tykkäystä

GME positio avattu @ $315 alle viikon holdiin. Tuotto-odotus -95%

Never stop the… :rocket:

25 tykkäystä

Jatkoin NAKDin dumppausta. Osto tosiaan @ 0,91 ja tämä erä ulos @ 1,85. En ihan ehtinyt 1,95 hintaan ja sitten 1,90 jäi sentistä kiinni, että olisi myyntiraja ylittynyt…

Vielä jäi pieni leikkimispositio maanantaille. Eiköhän tuo hype vielä sinne asti lennä. Oma panostus on nyt virallisesti tuplattu + mitä ikinä tuosta vikasta satsista saa ulos. Harmittaa tuo eilen myyty 1/3 satsi, joka lähti rikollisen halvalla pois.

1 tykkäys

Tänään ostot qt, paljon, livechat software Sa muutama erä, pikkuisen enersense.

1 tykkäys