Inderesin kahvihuone (Osa 2)

WSB metodit voivat olla hieman raakalaismaisia Sivistyneiden Arvo Sijoittajien mielestä, mutta shorttarien itse kyhäämän tilanteen hyväksikäyttö on täysin OK. Lainsäätäjän tai markkinavalvojan vika jos tämä on ongelma.

6 tykkäystä

Porukka heittää rahansa nettikasinoiden ja loton sijasta osakearpajaisiin. Sellainen kivan vappumainen viikko ollut. Omat promillet ja prosentit suht alhaalla ja salkku ei hukkunut (eikä vaihtunut) siinä jenkkipörssin sumean Happy hourin jälkeen. Mutta viihdyttävämpi on ollut seurata kuin lauantain lottoarvonta. Kivasti onnistunut vielä etänä huvittelu maailmantila huomioiden. Mainiota viikonloppua ja muistakaa säästää vähän Veikkauksellekin. Ja varsinkin koronasta kärsivälle RAY:lle!

3 tykkäystä

Eikä pidäkkään keventää!

1 tykkäys

Kieltämättä mukava perjantai meneillään, kun Qt:lta tuli hieno posari (10% osakesalkusta) ja Nokian WSB-hype elää yhä (53% osakesalkusta, ostot hajautetusti 2015-2020). Saa nähdä mitä tästä vielä tulee…

2 tykkäystä

@Joukkis1 - Et ihan ymmärtänyt pointtia tai selitin huonosti.
Lepikköhän ei ole algoritmi, joten sallittaisiinko ihan kaikille takinkäännöt ja mielipiteet? Me kaikki moralisoimme jotakin joskus. Ja nythän treidauksen systeemien raadollisuudesta ja monitasoisuudesta saatiin 1. luokan opetusta.
Jos lainaat muita kuten tuossa yllä minua, voisitko erottaa toisten sanomiset omasta viestistäsi? Vaikka vanhanaikaisesti lainausmerkein. Jatketaan harjoituksia ja puhutaan asioista eikä ihmisistä. Se onkin ollut palstan parhaita puolia ja erottanut sen viime aikoihin asti edukseen muista!

3 tykkäystä

Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2) - #304 by Boomer Hankitko eilen vai mistä ostelit?

Juu sori, lainaus ei mennyt perinteisellä kaavalla, kun palsta vaihdettiin siinä välissä uuteen.

Ja tietysti menin mistä aita matalin

1 tykkäys

Xetrasta nappasin. Pitää olla sitten tarkkana tän kanssa, koska eri aikaan auki.

Alkaa taas jumittaan palvelut näköjään. So it begins…

1 tykkäys

Joo en ois kyllä nähnyt itteeni vielä viime vuonna WSB hommissa…

14 tykkäystä

Kahvit keitetty ja +5 % prosentin salkun kunniaksi ihan pullaakin tarjolla. Kahvihuoneessa tunnelma tiivistyy ja jännitys kasvaa.

2 tykkäystä

Naku lähtee taas kuin hauki rannasta

Jenkit aukeaa ja illan viihde alkaa ihan just :yum:

2 tykkäystä

Olin katselemassa salkkuani äsken ja jotenkin mystisesti heti 16.30 jälkeen sivua päivittäessä Nordnet 505 :slight_smile:

Eikös näitä 20c kasseja voisi nykytrendin mukaisesti alkaa myymään $20 hintaan? tai miksei $200?

5 tykkäystä

Tämä on se turvallisin GME bagi holdata :smiley:

17 tykkäystä

Tarjouksia otetaan vastaan!:rocket::see_no_evil::moneybag:

1 tykkäys

Voi herranjumala sentään, loppuis nyt tämä gamestop ja kaikki muutkin hypetykset, nykyään palstat täynnä pelkästään sitä itteään. :joy: :joy: :joy:

16 tykkäystä

Tämä on kyllä sellainen saaga että tässä on vain pakko olla mukana (GME possa avattu tänään). Jos se musta joutsen joka romahduttaa markkinat tällä kertaa on WSB, niin onhan siinä nyt pakko olla myös mukana. Harvoin sitä on mahdollista olla (osa)syyllinen pörssiromahdukseen. :smiley:

17 tykkäystä

Vähänkö tekee mieli ostaa

23 tykkäystä