Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Verilammikossa seisten kahmittu lisää putoavaa LKCO:ta. Ostot 1.60, 1.40 ja 1.20.

Hullu riski rahoitettu myymällä pieni osa EVOsta.

Avattu myös kapea ZEPP positio.

2 tykkäystä

Kokeillaan tokeneeko Lemonade Inc eilisestä kunnon dipistä. Motley Fool suositus syksystä johon en tarttunut. Sieltä jo tuplannut… Keskimäärin niihin kannattaisi iskeä kiinni vaikka lähes aina hinta nousee heti väh 5% eikä ehdi mukaan :man_shrugging:t4:

Ins allah ja heti mäkeen jos ei nouse…

2 tykkäystä

No niin Nattopharma voittojen ja pääoman sijoittelu eteenpäin jatkuu: tänään reippaahko lisäys harviaa 29,9-30 hintoihin.
Olen aika vakuuttunut, että 2021 tulee olemaan todella hyvä vuosi, kun uutta kapasiteettia valmistuu usaan nyt ja syyskuussa lisää ja Muurameen juuri julkistettiin 20% lisä kapasiteetti joulukuulle 2021 ja tilauskantaa on jonossa jo ennestään, lisäksi Harvia varmaan on valmis hankkimaan infrapuna osaamista ja pro steam?

Pakko olla jonkinlaista luottoa jatkoakin ajatelleen kun tuota kapasiteettia lisätään ja ilmeisesti ainakin tuottavuuttaa saadaan parannettua uusilla linjoilla vs vanhat.

Oletan, että q2 ja q3 saadaan ainakin jäätävän hyvät luvut, jolloin varmaan harkitsen tarvitaanko kevennystä, jos kurssi silloin innostuu.

Pitkään salkkuun. Päämassa ainakin, Min 2-3 kvartaalia lisäykset.

Eilen meni natto rahoja servicewareen, josta odotan hyvää ja joka ei ole kallis…

5 tykkäystä

Kevensin MOCORP:ia 9,525€ 1060 kpl osakkeella, eli 10 TEUR karkeasti kotiin päin :slight_smile: Nyt on positio siinä koossa, ettei haittaa jos monthly/weekly consolidation iskee matkan varrella.

12 tykkäystä

Eilen luovuin 3,5 vuotta omistamistani Siltroniceista @139€. Edelleen hyvä yhtiö, jota koitetaan ostaa pois, mutta haluan lisätä käteisvaroja ja laskea riskiä. Aamulla tuli tehtyä lisättyä hieman suurinta omistustani Kamuxia @14,78€

2 tykkäystä

Ostettu isosti Biofrontera AG Saksasta. Kehittää mm. Ihosairauksien hoitoon lääkettä (Ameluz), joka on testeissä kaikkia kilpailijoiden tuotteita edellä.

  • FDA hyväksynnät saatu eli tässä ei tarvitse lyödä vetoa siitä tuleeko hyväksyntää vai ei. Nyt haussa hyväksynnät uusille käyttötarkoituksille laajempaan käyttöön.
  • Lukekaa Eka:n linkittämä raportti https://www.biofrontera.com/fileadmin/files/PDFs/Analyst_Coverage/2021_01_29_SMC-Studie_Biofrontera.pdf läpi Google kääntäjällä vaikka tätä kautta https://translate.google.com/?sl=auto&tl=en&op=docs
  • Kunhan koronasta terveydenhuolto ja ihosairauksien hoito alkaa palata normaaliin, uskon että tässä purkautuu ketsuppipullo ja isosti.
  • Firma on juuri tehnyt hieman vajaan 30M € arvosta osakeannin eli strategian ja kasvun toteuttaminen koronavuoden yli on turvattu.
  • Treidaa reilusti fair valuen ala puolella. Katsokaa raportista 2018 (+75,5%) ja 2019 (+48,1%) kasvuluvut. 2020 (korona) ja 2021 (korona) vaikuttanut kasvuun. 2022 ennusteissa paluu takaisin kasvu-uralle +70%.

Huom! Pelkästään analyytikon target price ei pidä tuijottaa, mutta perustuu DCF laskelmaan ja target 7,65€. Tähän siis nykyisestä ~2,7€ melkein 300% upside.

19 tykkäystä

Livechattia pikkaisen lisää vanhojen sekaan. Ehkä tuo kurssi lakkaa juromasta jossain vaiheessa

3 tykkäystä

Nappasin eilen pikku erän ja tänään toisen, mutta lukematta ei ehdi vielä… :roll_eyes:

2 tykkäystä

Solteqia kevennetty. Eilisen Tecnotree ostot piti jollain rahoittaa niin päädyin myymään Enersenset ja Glastonit.

1 tykkäys

Kone:tta salkkuun 150kpl kun vihdoin halvalla saa!

7 tykkäystä

Pikku siivu EVOa lihoiksi ja vaihdettu Contura-kiertoilmatakkaan, eivät ottaneet liikkeessä vastaan EVOn osakkeita vaikka nousupotentiaalia maalailinkin.

Edit: ja Quantafuelia pikku höyläys, +55%:n nousun kunniaksi.

3 tykkäystä

Nio lisäys Frankfurtista

800kpl total nyt

3 tykkäystä

Nappas näköjään Kamux kiinni @14,50

Katsotaan innolla CMD:n anti

2 tykkäystä

Lainaten erästä mäkihyppääjää “jokainen dippi on mahdollisuus” vai miten se meni.

Eli Kamuxia reilu lisäys @14.50

6 tykkäystä

Myyty Boozt 5% voitolla. Nyt kun korona-lockdown ollaan purkamassa Teksasissa, koronakuolemien UK:ssa odotetaan olevan “normaalitasolla” pääsiäiseen mennessä yms positiivisia koronauutisia maailmalta niin arvelen että nettikauppa-postimyynnin kultainen vuosi on nyt ohi ja palataan pikkuhiljaa normaalimyyntheihin.

Aivan sama liike - Kamux dippi ostettu 14,50€
Nähdäkseni tässä oli liian hyvä oston paikka swing treidiin, vaikka vipua tuli taas venytettyä
Isompi setti on pitkässä holdissa.

2 tykkäystä

Saatko aukaistua oman topikin Biofronteralle? Ei viitsisi jatkaa keskustelua ostossa ja myynnissä

5 tykkäystä

Ostettu avauspossa lohiloa @48,50

Luotto pitkänajan kasvuun on kova ja kun alun keulimisesta päästiin takaisin kohtuullisiin arvostuskertoimiin, oli nyt mun mielestä hyvä aika entrylle.

Samalle ensimmäinen viesti foorumille.

12 tykkäystä
  • Kevennelty SmartEye-longeista 2/3 hinnoissa 235-237 SEK. Smartin paino salkussa edelleen n. 13%. :sweden: Nämä kyseiset laput ostelin viime keskiviikkona ja torstaina (ennen&jälkeen tuloksen), ja niillä tehtiin keskimäärin 20%:n voitto.
  • Vaihdettu “naapurihevoseen” eli osteltu Evolution-longeja tasoilta 1090-1095 SEK. Päivän laskut näyttäisivät johtuvan Nasdaqin eilisillan laskusta, ja pelaan nyt Evo-longin kautta mahdollista IHS-kuviota Nasseen. Paino tällä hetkellä n. 20%, ja tarkoitus keventää tuosta 5%-yksikköä kun päästään tuonne 1200 SEKin tasoille. :sweden:
  • Tällä kertaa jätin myös käteistä, 1,5% salkusta :grin: Osakepaino (vivut huomioiden) on kuitenkin edelleen n. 110%.
  • Tässä vielä speksit käyttämistäni Nordnetin longeista: MINI L SMARTEYE NORDNET 09 ja MINI L EVOLUTION NORDNET 58
11 tykkäystä

Eilen osto Kempharm hintaan $9.00usd lyhyeen swingiin.

2 tykkäystä