Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Reilu 1/3 dcrb:stä kaupattu (1500€) ja lykätty Orocoon.

5 tykkäystä

Lisätty $UAMY - United States Antimony Corporation

Myynti: ORBCOMM

Lisätty hieman Elisaa dipistä 49,95€

Avattu Mandatum Trader jotta sai hankittua Livechat @ 128,20

2 tykkäystä

Avattu Optomed-positio; Optomed - Terveysteknologiayhtiö - #261 by Akseli_Gran

2 tykkäystä

Powercell ei jaksanu toivotusti lähteä nousuun ja laski stoppariin. Tämä täysin TA:n näkemyksen mukainen osto toi pari kymppiä voittoa. Rahat tecnotreehen jos vaikka ilmoittaisivat velkojen nopeutetusta maksusta ja saneerauksen ennenaikaisesta päättymisestä kuten componenta teki.

1 tykkäys

Myyty lyhyeen treidiin tarkoitetusta Aktiasta puolet pois - loputkin ovat myynnissä. Vähensin hieman Vincitiä - nopea ja voimakas nousu ilman uutisia tuntuu perusteettomalta.

2 tykkäystä

Ostin Dovre groupia dipistä @0,392

2 tykkäystä

Kemiraa lisätty eläkesalkkuun 13,44 euroa. Op nosti tavoitehintaa 17,50 euroon.

5 tykkäystä

Myyty Qt possasta 1/3 @ 100 €.

Mietin pitkään tällä viikolla, että ostaisinko yhtiötä tällä hintaa ja vastaus oli, että en. Sijoitusteesi oli 1,5 vuotta sitten ihan erilainen tätä omistaessa. Tuosta on nyt alkuperäiset omat pääomat irrotettu, mutta antaa voittojen rullata, uutta hevosta etsien loppukuu…

3 tykkäystä

Itse ostin myös Kemiraa 200 @13,45. Pitkään olen tätä seuraillut ja odotellut ostopaikkaa. Nyt tuo OP:n tavoitehinnan nosto riitti mulle ostokynnyksen ylittämiseen.

4 tykkäystä

:sweden:Catena media p.l.c tankkausta,
Hyvää nousua tehnyt viimeiset 3kk ja jatkuu vaan. (Toivottavasti)

1 tykkäys

Lisätty myös Kemiraa kassiin 13,46

4 tykkäystä

Ostettu Nordeaa 499kpl avaus pankkialalla joka mahdollisesti nousee tästä vielä. Toki tässä houkuttaa myös hyvä osinko joka on syksyllä tulossa jakoon. Pidetään nyt ainakin osinkoon asti ja kun tulee analyysia luettavaksi lisää niin sen perusteella tehdään sitten jatkopäätökset voiko pitää pidempään.

EDIT: Niin ja tosiaan Sievi Capitalia lisää jo valmiina olevaan positioon, hintaan 1,37.

Myynti: Kamux @ 14,03€.

Otetaan taas takaisin kun liikutaan takaisin tuonne 13,50€, otan tässä vahvasti omaa näkemystä mutta en usko kurssin pysyvään nousuun yli 14€ tasolle.

3 tykkäystä

Harviaa pieni lisätankkaus “osinkodipistä”, ehdin vielä aamun viimeisiin @31.55 hintoihin. Harvia nyt 20% salkusta joten toistaiseksi positio täynnä.

9 tykkäystä

Tänään tullut tehtyä taas muutamia kauppoja.
Optomed - tämä pidempään salkkuun ja otettiin vähän muksuillekin.
Bilot - Tällä hetkellä näyttäisi arvostus taas kohtuulliselta ja RSI varsin alhaalla ja kurssi 200-liukuvan tuntumassa. Muutamia isompia kauppoja/asiakkaita tullut viime vuoden lopulla&alkuvuonna. Toimari vaihtunut “dynaamisempaan”, entisen ulosanti ei vaikuttanut mitenkään kovin innostavalta, joten jospa uusi saisi vähän paremmin draivia henkilöstöönkin. Yrityskaupat tuovat myös kasvua, mutta katsotaan kuinka integraatio onnistuu.
Savosolaria ja Herantis Pharmaa läpällä pienet siivut, kun näissäkin RSI taas aika pohjilla.
Kultaan otin eilen vähän vipulongia ( T LONG KULTA NORDNET F70), katsotaan nyt kääntyisikö kulta pysyvämmin ylöspäin, vai jatkaako pienen välitasanteen jälkeen matkaansa alaspäin.

1 tykkäys

Pieni, 1,6% kokoinen positio avattu Pexip holdingista hintaan 88,6 NOK. Tarkoitus kasvattaa jatkossa, kun ilmenee paremmat näytöt kuinka päästä tulevaisuuden tavoitteisiin.

1 tykkäys

Myyty tänään

Orion B á 35 € (ostettu 2 viikkoa sitten á 34,70 €)
Pieni voitto + osingot