Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Tecnotreen lisäys hintaan 0,77€ ja 3860 kappaletta (+80% positioon).

11 tykkäystä

Ensimmäinen (itselle) iso Qt kevennys miesmuistiin 18 kpl hintaan 100,2€. Tällä lähti ns. omat pois, mutta 80% osakkeista onneksi jäi vielä ja edelleen salkun suurin. Aion ostaa takaisin ainakin osan, jos vaikka korkojen nousu pelottelis osakkeen laskuun. Vähän tyhjä olo :grin:

3 tykkäystä

Nordea bullerot ulostettu ,11% tuotto kahden päivän veivillä laitetaan voitot ainakin tältä erää käteiskassaan ja kasvatellaan käteiskassaa kun markkina käy kuumana kuin kiuas. :harviaraketti:

3 tykkäystä

Ostin aamulla TietoEvryä 28,30 €. Ajatuksena että huomenna Inderesiltä voisi tulla tavoitehinnan nosto, joka saisi aikaan nostetta osakkeeseen. Muutenkin saattaisi olla vielä vähän aliarvostettu osake.

4 tykkäystä

Myyty hitusen Innofactoria ja ostettu niillä Kaspia :slight_smile:

1 tykkäys

Ostettu GLEO / Shapeways - 10,15$

2/3 positio alkuun - voipi siis olla, että otan myöhemmin lisätaydennyksen, kun saa tarkemmin tutkittua

Ja lisäksi IACA/ Taboola - kerralla koko positio täyteen 10,23$

Eilen myydyt UTZ käteiset heti kiertoon - SPACit heräilee taas henkiin ja läheltä NAVia helppo ostaa :sweat_smile:

2 tykkäystä

Myyty Qt Groupit pois, koska OP:n suositus MYY ja oma tuotto-odotus täyttynyt

Myyty osa Orionista pois. Ajelin isolla Orion-painolla osinkoihin ja saatu osingot plus 10% tuottoa parin kuukauden pidolla. Seuraaviin osinkoihin 11kk aikaa, niin heitetään salkusta pihalle ja katsellaan kohteita.

Ostettu lisää Kemiraa @13,45

8 tykkäystä

Myyty pieni tammikuussa :gem::rocket:-huumassa vedonlyöntimielessä napattu Nokia-positio hintaan 4,075.

Tilalle Efecteä kurssitasolta 16,1.

2 tykkäystä

Myyty: Solteqia aallonharjalta.
Ostettu: Kindred Group plc aallonpohjasta.

“Kohtalaisen” kovaa suorittamista Kindrediltä. Pakkohan se on pelliongelmaisten rahat päästä riistämään. Kuin kultamunia muniva hanhi. Yhtä omistautunutta asiakaskuntaa, kuin viinakaupoilla eikä kova regulointi kiinnosta ketään :poop:

4 tykkäystä

Ostettu Kambi @441,20, koska muutkin ostaa

3 tykkäystä

Lähestyvän Vapun kunniaksi hiukan uhkapeliä kehiin ja 2000kpl LKCO 1.28 taalaa pala. Olen seuraillut, kun @Markakorva on tätä ostellut pitkin kevättä pää märkänä ja pari kertaa itsekin ollut liipasimella, mutta kun tämä pentele saattaa hypätä +50% ihan hetkessä suuntaan tai toiseen :slight_smile: Nyt uskalsi pienen pelikasan ottaa ensi viikkoa varten, kun oikeuskäsittely Nassen de-listauksesta on käsillä. Biden on Kiinalle kiukutellut taas, mutta eiköhän tämä kuitenkin de-listauksen vältä ja saattaa olla hyvä pomppu luvassa. Tarkoitus siis lyhyeen pitoon alustavasti, mutta onhan tässä sen verran potentiaaliakin olemassa, että ehkä saattaa jäädä pidempäänkin pitoon. No ensiviikolla olen täällä sitten kyselemässä Luckin Coffee veteraaneilta, että millä hitolla saivat lappunsa myytyä de-listin jälkeen :sweat_smile:

3 tykkäystä

Pikku höyläys Nordnet indeksirahasto Suomi ja tilalle CBLU lisäys.

5 tykkäystä

Höyläilty monenlaista (ei Harviaa :blush:). Toukokuu tulossa, ei tämä soitto ikuisuuteen soi ja meikäläisellä alkaa kohta pääoman suojelukampanja :joy: Ytd käväisi +70% jotenka huhhuh.

10 tykkäystä

Sieviä lisätty 30% kun alkoi miinukselle valumaan iltaa kohti. Seuraavaksi pitäisi vähän höylätä jotain jotta saisi käteispainoa vähän nostettua nykyisestä n.3%sta.

4 tykkäystä

WiMiltä erinomainen vuosirapsa. Poimin salkkuun starttipaketin, OSTO WiMi Hologram Cloud 1900 x 6,12 $. Tästä vuosirapsaan.

Laitetaas vielä samaan lankaan. Gurupeesi - OSTO United States Antimony 11600 x 0,91 $

1 tykkäys

1 FB osake lisää hintaan $325. Melko halpa ja valuaatioltaan aika sama eiliseen verraten, päivän noususta huolimatta

4 tykkäystä

Nokiat myyty, sattui osumaan päivän korkeimpaan kohtaan. Saas nähdä, osoittautuuko huonoksi päätökseksi. Tosin tarkoitus ostaa uudelleen, jos hakee vauhtia alempaa

Solteqit ulos, ja rahat turvasatamiin Elisaan Sampoon tai indekseihin.
Jos suurin omistaja myy ja kurssi laskee niin ostan Solteqqia takaisin

3 tykkäystä

Nordea minifutuurit myyty, reilu viikon pidolla +10%. Osakkeilla jatketaan, hyvä osari :partying_face: Rahat saa vasta ensi viikolla, joten Kamuxilta saaduilla autorahoilla :beer: ja Harvian saunaan!

2 tykkäystä

Aflac tarttui haaviin bonuksista. $53,xx hintaan. Vakuutustoimintaa salkkuun.