Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Greater Than AB Ticker: (GREAT) Seurantasatsin osto.

Ruotsalainen AI-teknologiaan perustuva StartUp, autoilijoiden ajotyylejä seuraava ja pisteyttävä softa. Vakuutusyhtiöt käyttävät tätä tulevaisuudessa kuskikohtaisten vakuutusmaksujen määrittämiseen ja riskiarviointiin. Mm. Ehnroothin suku sijoitti yritykseen reipas 13,5 milj. € (Cuarto AB)

Edit: Ruotsissa meneillään FInTech-messut ja Tj. mukana insurtech-paneelissa, https://sthlmfintechweek.com/speaker/liselott-johansson/

3 tykkäystä

Myin Zaptec vähemmäksi 68,45 €. Runsaan viikon pidolla 50% tuotto. Näinä epävarmoina aikoina on hyvä välillä kotiuttaa voittoja.

8 tykkäystä

Ensimmäiseen merkintäantiin, Kreateen, lähdetty mukaan. Merkinnän tuloksia odotellessa 15.2…

2 tykkäystä

Nordealongitreidi kivasti voitolla ulos. Siivu lisää Sampoa osariin ja OSTille valitsin osakkeeksi Angler Gamingin. Se sopii sinne hajautukseksi ja täyttää hyvinkin vaatimukset tuottamalla voittoa, maksamalla osinkoa ja kasvamallakin. Lisäarvona voi olla vaikka lunastus isompaan taloon. Angler siis koronan jälkeiseen aikaan suuntautuvaan salkkuun. Evoa en tohtinut tankata näillä hinnoilla, kun sitä on minifutuurina veivisalkussa jo ylipainossa ja minifutuurit ovat loppu.

1 tykkäys

Lisäsin Nixua hintaan 11.20€. Torstaina Q4 luvut tulee. Kyberuutisia ollut viime kuukausina Suomessakin sen verran, että eiköhän kysyntää ole ollut Nixun palveluille.

5 tykkäystä

Lohilo Foods Ruotsista (LOHILO.ST) ostettu tänään positio täyteen. Kirjoitan tästä piakkoin oman ketjun, koska kiinnostuin firmasta melkoisesti alettuani tutkimaan sitä pari viikkoa sitten. Tiivistäen edellisestä kvartaaliraportista: ~ +50% yoy kasvava ruoka-alan bisnes (terveysjuomia, proteiiniaruokaa ja patukoita, jäätelöitä). Arvostettu tällä hetkellä EV/S ~1,6 joka on mielestäni melko kohtuullinen kasvavalle kuluttajabrändille.

Osaripompussa kävi 36 SEK ja on siitä vajaan kuukauden ajan jäähdytellyt alaspäin. Ostopainetta näkyy ~32,5 SEK pintaan. Olisiko joku akkumuloimassa tätä 32 - 35 SEK välillä?

Arvioin että tämäkin lentää hieman tutkan alla. Ruotsissa on paljon isommat markkinat ja listautuminen tapahtui marraskuussa.

23 tykkäystä

Myynnit:

Seligson Eurooppa
eQ (Inderesin uusin rapsa sinetöi myyntipäätöksen). V. 2010 tuli tätä hankittua n. 1,50€ kappalehintaan. Pysyy verokarhukin tyytyväisenä :smile:
Myyntitoimeksianto Accenturesta vetämässä odottaen klo 16.30. Samalla pääsee eroon NN USA-osakkeista.

Ostot:

Vincit

Lisäykset:

iShares MSCI Core Emerging Markets ETF (muka loistava ajatus myydä pari viikkoa sitten. Ostin nyt samat takaisin n. 7% kalliimmalla) :triumph:

4 tykkäystä

Lohiloa lisätty täällä 33SEK

Mahtavaa jos saat tälle oman ketjun avattua! Mielenkiintoinen kasvuyhtiö, jolla on laajentuminen ulkomaille lähtenyt käyntiin :+1:

2 tykkäystä

Auto1 lähti stoppari in. Tarkkaillaan, siirretty ne rahat livechat software Sa. Vajaa 4% salkusta allokoitu Puolaan

1 tykkäys

Mielenkiintoine nosto. Otin itsekkin avausposition. Q3 rapsassa mainittu ainakin USA yhteistyökumppani jakeluun. Kyllä nämä kasvuyhtiöt monesti ovat tuottaneet hyvin, tässä toki vähän epäilyttää mitä kilpailuetuja on, kun markkinoilla on tuhottomasti muitakin tuotteita.

Pitänee kaupasta napata näitä mukaan ja katsoa maun mukaan käännynkö pitämään vai myymään osakkeet.

2 tykkäystä

Empiirisenä kokemuksena ainakin näiden jäätelöt ovat hyviä. Vähäkalorisia ja monia makuvaihtoehtoja, mitkä ainakin omaan suuhun maistuvat kaikki vähintään yhtä hyville kuin tavalliset.

Otetaanpa tarkempaan syyniin, tällaisia yhtiöitä joiden palvelut tuntee omakohtaisesti on aina mukava omistaa.

1 tykkäys

Toivottavasti ketju tulee. Tätä ollut pieni positio jo tammikuun alusta. “fitness skeneä” tullut seurattua tarkasti jo +vuosikymmen, ja skenen sisällä joku brändi kun breikkaa, niin se on joka paikassa.

E: Kysyin tästä Tekninen analyysi kyselyketjussa 8.1 ja sain oikein hyvän vastauksen. En osaa linkittää sitä tähän.

7 tykkäystä

Täälläkin napattu vähän Lohiloa @34

5 tykkäystä

Otettu myös avauspositio. Pakko oli peesata jäätelön suurena ystävänä :grin:

Jakelusopimus Halo Topin kanssa kuulostaa lupaavalta, sillä Lohilo on hyvää ja Halo Top on todella hyvää. Mielellään maksaa sen 6€ pienestä purkista että saa paremmalla omalla tunnolla syödä sitä koska vähäkalorista ja “terveellisempää” :smiley:

7 tykkäystä

Kreaten todennäköisen megaylimerkinnän vuoksi sijoitin siihen varatut käteiset tunnin tutkimisen jälkeen Lohiloon 34sek. Aivan “huikeet” youtube-videot auttoivat päätöksen teossa :smiley:

4 tykkäystä

Hyvä hyvä, tämä kulkee varmastikin tutkan alla. Otin itse tätä salkkuun vuoden alusta, kun vaihdoin HK:t tähän vähän trendikkäämpään ruoka-alan toimijaan…lyhyellä tähtäyksellä ei olisi pitänyt, kun HK noussut vuoden alusta 15% ja tämä “mörninyt”, mutta nyt 6% nousun ansiosta prosentin plussalla.

Ja ettei eksytä ketjun aiheesta, niin tänään ostettu taas Outokumpua ja viikonloppuna tuli merkkailtua Nimbus ipoa.

3 tykkäystä

Tammikuussa ostetut Nexstimit myyty pois 21% voitolla @0,118€. Vajaa 20% päivänousu pelkästään Kakkosen Talouselämän jutulla tuntuu, että tänään voi ottaa pikavoitot pois OST:n sisällä ja palata kurssin rauhoituttua takaisin mukaan.

2 tykkäystä

Suominen swingi myyty @6.02 ja tilalle Terveystalo @10.70

1 tykkäys

Möin Nexstimin 0,06 300% plussalla ja ajattelin ostaa pienen notkon jälkeen takaisin,mutta melkein yhtä höyryä tuosta vielä tuplat :grimacing:
Ostan takaisin jos 8c vielä joskus saisi :sweat_smile:

2 tykkäystä

REC Silicon positio tuplattu @ 21,74 NOK.

Perusteena: “There is something special that is so urgent for Røkke that he just MUST become the new chairman of the board of Rec Silicon. Røkke does not have time to wait for the ordinary general meeting of Rec Silicon on 11 May.Lähde

4 tykkäystä