Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Metso swingi myyty, muutaman päivän palkka tuloksena.

Lisätty eilen tecnotreetä

16 tykkäystä

Aika tankata lisää Tecnotreetä. Hyviä uutisia aamulla.

17 tykkäystä

Varovainen position avaus uudelleen CDON

2 tykkäystä

Better Collective lisäys 193SEK kun suoraan syliin tippuu.
Paljon tullut tätä firmaa pähkäiltyä ja omasta mielestäni tulevaisuuden näkymät erinomaiset, lisätiedot omassa ketjussa.

6 tykkäystä

Lisäys Zignsec @20,30SEK. Tämän päivän valuaatiolla ensi vuoden P/S ~4 nopeasti kasvavalle SaaS liiketoiminnalle jota tukee isossa kuvassa digitalisaatio, regulaatio yms. Johto päivitti hiljattain yrityksen kuulumiset: gross margin 65%, break-even vuodelle 2022, viimeisin yritysosto mahdollistaa entistä suuremmat asiakkuudet laajentuneen KYC arvoketjun tarjooman kautta, vahva kasvu orgaanisesti & yritysostoin.

Kiitos @Huhtis vaivannäöstä ja kun linkkasit ajatuksia yhtiöstä myös analyytikkolasien läpi!

7 tykkäystä

Tecnotree lisäys hyviin uutisiin 0.874

9 tykkäystä

Oma Säästöpankki ollut tutkan alla, viimeksi eilen päivittelin kurssin ja tavoitehinnan eroa. Kas näin, aamulla heräsin ja luin uutisen. Purasin huulta ja ostin Oma Säästöpankkia, en tiedä pidänkö viikon vai vuoden.

3 tykkäystä

Kevennetty tecnotreeta hieman ja lisäilty myös putoavaa BETCO-puukkoa.

4 tykkäystä

Täällä tehty pienenpieni lisäys Oma Säästöpankkia posariin

5 tykkäystä

Myyty Enersenset pois. Ostan ehkä joskus lisää.
Ostettu Tecnotreetä niin kuin moni muukin, peesailen siis porukkaa. Nordnetissa
ostoja yli 130000 kpl ja myyntejä vaan 34000.

7 tykkäystä

Myyty Fondiat 2% voitolla. Avattu pitkään harkittu positio Oma SP. Tavoitehintojen nostoja odotellessa…

4 tykkäystä

Merkattu 500kpl VAC:ia

LeadDeskit 10% turskalla laitaan :fish: nyt oli hieman hutiajoitus, noh nyt se varmasti lähtee laukalle sitten :smile:

Laitettu jääneet kolikot Remedy ja SmartEye pajatsoihin. 50/50

3 tykkäystä

Enrty Orthex 1000 kpl @9,30€

Syyt löytyvät Peten rapsoista, omistajalistasta ja Lynchimäisestä havainnoinnista. Riskejä toki on surkeaan Q2:seen liittyen mutta mun salkkuun tämä(kin) tuli pitkään tarinaan.

20 tykkäystä

Sieltähän se Saxlund palasi ottamaan takaisin kyytiin. Meni pidempään kuin ajattelin. Joku (Nordea) dumppasi läjän laitaan ja pilkki nappasi kiinni @ 0.3785SEK.

Seurantapositio kasvoi pienen veivin ansiosta ~14% ilman lisäkuluja. Olisi voinut tietysti karata korkeammalle samalla tavalla, mutta näin päin tällä kertaa :grin:

6 tykkäystä

Avidly lisäys. Kurssi tullut alas mukavasti, vaikka hyvin pyyhkii firmalla.

5 tykkäystä

Osto 6500kpl Topright Nordic @7,75SEK.

Syynä toimiva tuote älyikkunoiden saralla, lähes nettovelattomuus, P/S noin yksi tämän vuoden ennusteella, ja kasvuvauhti hurja.

Disclaimer tosiaan, että omistan tätä itse ja saattaa mennä pikaiseen myyntiin jos nousee nopeasti. Tarkoituksena kyllä holdailla, sillä tätä lähellä oleva jenkkiyritys View on arvostettu yli $2Mrd dollarin arvoon (20 Mrd SEK), kun taas Toprightin markkina-arvo on 100 MSEK eli 200x pienempi. Liikevaihtoahan on kummallakin yrityksellä $10M edestä ollut.

En ole sijoitusneuvoja, yllä olevat luvut saattavat olla virheellisiä ja siten tee oma tutkimuksesi. En ole vastuussa myöskään pieleen menneestä sijoituksestasi, jos päädyt tekemään sen viestini perusteella.

5 tykkäystä

Lisätty Remedyä @42.00 EUR

7 tykkäystä

Entisten seuraksi vielä 850kpl OmaSp:tä 12,3€/kappale. Varsin maltillinen nousu päivän uutisiin, kun isompi omistaja työntää lappua laitaan kaksin käsin. Mutta eiköhän ne myynnit jossain vaiheessa lopu. Jopa Inderesin vanhaan tavoitehintaan (jossa varmasti nousupainetta) on edelleen varsin paljon matkaa.

7 tykkäystä