Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Kevennetty Qt:ta jo toistamiseen osarin jälkeen n. 10%, mutta 20% kalliimmalla, kun 20% raja salkussa uhkaa paukkua taas :clown_face:
“Verottaja kiittää, kun kuuttia niittää”

13 tykkäystä

Avaus Tecnotreeta Osto @1.35
Osarilottoa

4 tykkäystä

Palattu tänään takaisin kuutin omistajaksi. Viimeksi tehty muutaman kymmenen prosentin tuotot swingillä, mutta jospa nyt pysyttäis kyydissä siihen saakka jos/kun tarina muuttuu dramaattisesti. Pidempään holdiin siis.

2 tykkäystä

Viimeiset tankkaukset Arocell 4,5kr. Salkussa paino noin 15%. Tällä mennään päätyyn asti.

8 tykkäystä

Mustit ulos 31,50 noin 17% prosentin voitolla. Eilen olisi saanut 30%. No, ei pidä liikaa synkistellä, kun pääsee voitolla ulos. Pahoin pelkään, että “twin engines” (kertoimet ja tulos) alkaa murahdella osaketta vastaan. Hyväksyttä p/e -kerroin tippuu yli 40stä 20een (puhdas veikkaus). Lisäksi analyytikoiden tulosennusteita reivataan alas.

Periaatteessa osake voisi jopa puolittua, mutta tuskin ilman suurempaa yleistä korjausliikettä. Tämä siis puhdasta spekulaatiota ei analyytikolta.

3 tykkäystä

Smarttia lisää. Alan näkymät ovat hyvät. Instikoiden Affectiva M&A-anti jossain 245SEK tienoilla meni heti kuumille kiville… mielestäni markkina ei hahmota isoa kuvaa taustalla ja olen vahvasti eri mieltä päivän hinnasta Mr. Marketin kanssa.

Eihän tämä riskitön lappu ole, mutta takapuolituntuma sanoo että nyt on hyvä hetki ottaa näkemystä ja lisätä taktiseen ylipainoon lappua…

Näen itse kymmenien prosenttien nousupotentiaali ensi vuonna, JOS lähdetään menemään ennusteiden mukaisesti… varmuutta tästä ei ole eikä tämä ole sijoitussuositus. Numeropuolella Smartilla riittää pelkkää todistettavaa, mikä on hyvä muistaa.

keskeiset ajurit ovat Smartille samat, kuin mitä Seeing CEO kommentoi eilen:

  • kasvava määrä autoja markkinoille 2022. Olen hyvin varma, että olen suht hyvin kartalla tulevista Smart-automalleista.
  • iso läjä nominationeja tulee jakoon ja kerrotaan kesällä 2022 ulos, minkä jälkeen toinen satsi tulee ja kerrotaan 2023 ulos

lisäys: RfQ dynamiikkaan pääsin eilen kommentoimaan ja se luo itselle uskoa markkinan jaosta

91 tykkäystä

Ostettu Nohoa lisää tänään. Luottamus kasvoi jälleen yhtiöön. Uusia avauksia on putkessa jatkuvasti, mainittiin tulosinfossa uusi tuttavuus Kino Helsinki sivulauseessa sekä tulevat yrityskaupat Norjassa. Lisäksi jo tiedossa olevista Uros Livelle tulossa 22 ravintolaa loppuvuodesta. Helsinkiin avataan myös Erottaja2 osoitteeseen 300-400 paikkainen terde, Historiallisen Erottaja2:n sisäpihalle avautuu Helsingin kiinnostavin terassi – hankkeen takana ravintola-alan konkareita - Trevian. Myös muutamia uusia ravintoloita on avattu hiljan, joista asiakkaat on antaneet hyviä arvioita, kuten Shinobi.

4 tykkäystä

Kevennetty QT:ta 20% 154e.

3 tykkäystä

Myyty relais pois 27eur hintaan. Ihmettelin, että avauksesta sain tähän hintaan pois.

Pientä laskupäivää tässä olen odotellut, että saisi ostoja edullisemmin…

Pieni lisäys tecnotreetä, vaikkakin jo salkun suurimpana. Pitkään pyöritellyt miten tämän kanssa pitäisi toimia kun kurssi ollut niin vahvasti koilliseen, mutta allekirjoittaneelta luottoa löytyy vahvalle jatkumolle.

3 tykkäystä

Ostettu uutena salkkuun Optomed 12,9€.

Höylätty puolet Microvast positiosta eilen loppuhetkillä 13,7$. Semmonen kutina että tässä vielä polttaa näppinsä, mutta voihan se olla vielä että hurmos vielä jatkuu ja porskutetaan ylöspäin. Suurin syy kevennykseen on Microvastin tiedottaminen, joka on täysi nolla.

11 tykkäystä

Suurin osa optomedistä lensi liukuvan stop lossin ansiosta pihalle aivan päivän pohjilta. Eikun nöyrästi uutta ostotarjousta kehiin, että pääsee takaisin kyytiin.

5 tykkäystä

Physitrack lisäys dipistä @60SEK

3 tykkäystä

Pureskelin asiaa Perjantaista lähtien, päätäni raapien ja sängyssä pyörien. Kuutin eka kevennys hintaan 154€. Tänään 7,25% kevensin, ostettu keväällä 2020 hintaan 20,706.

Mielessä muutama kohde, pitää hieman tutkailla.

12 tykkäystä

Myynti:vähän sampoa pois ja
Osto:samalla rahalla nohoa sisääsän ekaa kertaa sitten 2020 alun, jolloin ehdin kuivin jaloin alta pois.

Fiilis, että jos ei heti tärppää, niin olen valmis odottamaan 2022 loppu puoliskolle. Riskin ollessa lyhyellä tähtäimellä koholla, koska omasta mielestä on viitteitä yritysten korona himmailusta vuoden lopulle.

2 tykkäystä

Kerran myydyt Solteqit takaisin salkkuun @6,56

3 tykkäystä

OST:n kuutit oli paisuneet niin bullerohylkeiksi, että saivat nyt lähteä loputkin.

AOT:n kuuteilla ei muuta olekaan kuin rasvakerrosta ja sehän maistuisi verokarhulle… ne pysyy ja pitävät kuin ihmeen kaupalla vielä salkkujen suurimman rivin paikkaa.

10 tykkäystä

Katsoin ja kuuntelin ja vakuutuin vielä kerran tästä:

Solteq muutama sata kappaletta lisää ollen nyt salkun 2. suurin sijoitus.

30 tykkäystä

Entry Siiliin @ 15,88
Houkuttelevat arvostuskertoimet sektoriin nähden sekä FOMO SuperChargen kasvusta

11 tykkäystä

Tuplasin pienehkön osarilottoni:
Honkarakenne!

Tilauskanta oli 2020 lopussa huipputasolla, kova rakennusbuumi, hyvää someyhteistyötä esim Juuso Mäkirinne ja Tuuli Petäjä-Siren.

2 tykkäystä