Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Seikkailut lääke- ja terveysalan ihmemaassa jatkuvat: Optomedia kohtalainen avausosuus salkkuun @12,40-12,50€. Noin 2,7 % salkusta. Toivon, että varsinkin USA ja Kiina todellakin lähtevät pikku hiljaa vetämään - ja muut alueet sitten perässä. Katseeni on selvästi loppuvuotta pitemmällä.

En siis anna AroCell-, BBS- ja Herantis-pettymysten masentaa vaan lykkään uutta vaihdetta silmään. Onhan tuolla salkussa hyvin mennyt Revenio, joka ainakin toistaiseksi kattaa reilusti muiden tappiot. Orion on alavireinen, mutta luotan siihen - Faron, Bonesupport ja Xbrane näyttävät lupaavilta, riskinsä toki niissäkin. Vain BBS on edellä mainituista kokonaan myyty ja AroCelliä on kevennetty. Mutta tämä ala on tätä…

4 tykkäystä

Ostettu vielä lisäys Xplora technologies. En vielä löytänyt mikä tässä vikana Q3 ei ainakaan vielä pitäisi olla toimitusongelmia, en tiedä sitten Q4? 2022 on kyllä toisaalta kovat lupaukset ja en tiedä tuleeko tuo toteutumaan. Jännittävä yhtiö joka tapauksessa.

UPM kaikki pois
Zaptec lisäys
Kamux lisäys

6 tykkäystä

Jälleen Kamuxia lisää @13.9 kun ei näemmä ulkeilta myytävä vaan tunnu loppuvan. Toivottavasti kutenkin hiljalleen loppuu tämä lasku, kun nyt kaksi viikkoa kohta tultu pulkalla alas.

15 tykkäystä

Smartit aiemmin ulos @206.5e

OmaSP tuplaus @16.05

7 tykkäystä

Lounastauon kauppoja:

  • Vähennys: Smart Eye puolet pois @ 200,00 kr.
  • Lisäys: Orthex @ 11,88 €.

Töiden jälkeen asiaa vielä mietittyäni:

  • Myynti: Smart Eye loput @ 198,00 kr, vähän reilut 20 % voitolla.

Kirjoitin Smartista vajaa kuukausi sitten:

Jälkiviisaana tuon voi todeta olleen merkki siitä, että luotto taisi tuolloin jo vähän rakoilla, kun ei tehnyt mieli sopivan tilaisuuden tullen kasvattaa pienehköä positiota, mutta vakuuttelin silti itselleni jatkavani hodlailua :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 tykkäystä

Myyty valtaosa pienestä Lohilo-positiosta eilen ennen osaria ja tänään osarin jälkeen. Jätetty vielä pienen pieni seurantapositio salkkuun. Rumat yli -50% tauluun tästä. Alunperinkin korkean riskin (pieni, tappiollinen yhtiö) ja korkean potentiaalisen tuoton sijoitus, joten positiokoko oli pieni. Reilun prosentin miinus koko salkkuun. Tie breakeveniin näyttäisi olevan pidempi ja kivisempi, kuin mitä sijoitushetkellä ajattelin. Seurataan, josko tarina menisi hyvään suuntaan ja pääsisi ottamaan takaisin jossain kohtaa. Tuotteet ovat hyviä ja seuraavat Lohilo-ostot pakastealtaista.

Tilalle lisää Kamuxia @14,10€.

10 tykkäystä

Boreo kevennys pari päivää sitten 83€. Nyt täydennys Aflac Inc, Maine Street ja McCormick CO. Osinkoja haussa. Aflac ja McCormick postion tuplaus samalla.

4 tykkäystä

Palasin Orionin omistajaksi nyt kun jokseenkin edullisesti saa ja hallituksen jäsenkin on ostanut. Muutenkin usko Orionin tulevaisuuteen on vahva, kaikkiin analyyseihin perustuen. Omistin Orionia pari vuotta sitten ja tulin myyneeksi pienellä voitolla. Nyt, ainakin näillä näkymin, menee osta ja pidä-salkkuun.

6 tykkäystä

Paysafe lisäys @8.25 toivottavasti päivän pohjista. Sama ralli näemmä jatkuu viikosta toiseen, eli hinta päästetään hiukan matkaa ylös ja sitten taas shortataan aloituspisteeseen. Vola about samaa luokkaa myös päivästä toiseen, eli johonkin nämä kaikki osakkeet hiljalleen päätyvät ja se ei ole retailien salkut.

2 tykkäystä

Päivän ostoksia Nimbus ja Solteq, päivittelen Nimbuksesta ajatuksia tuonne ketjuun. Solteq aika no-brainer pitkään salkkuun.

10 tykkäystä

Myyty AMD positio.

Piti kauhaista siivu Luokungia “apuva Kabulissa pommi kohta maailma räjähtää” -dipistä, mutta myöhästyin ratkaisevat minuutit.

Koitan istua rahojen päällä… ainakin huomiseen. Josko JPOW tarjoaisi ostopaikan!

4 tykkäystä

Salkun hienosäätöä:

Lisätty
:finland: Orthex hintaan 11,40 € OST:lle
:finland: Kamux hintaan 14,00 € OST:lle

Myyty
:sweden: Smart Eye hintaan 198,80 SEK AOT:ltä :drop_of_blood: :hocho: :bear: :chart_with_downwards_trend:

11 tykkäystä

Myyty Sievi tappiolla :see_no_evil: pois hintaan 2,115. Veivattu aiemmin eestaas ja ostettu uudelleen prkleen kallilla viikko sitten. Tämä myynti varmaankin kaduttaa vielä, mutta hermo ei kestänyt enää tota pulkkailua. Ostan mahdollisesti takaisin, kun koko kuvio selkenee.

Sievin myynnistä saaduilla rahoilla lisätty Alibaba 165,69 $. Aika näyttää kaduttaako tämäkin.

3 tykkäystä

Ostettu 14ha metsää. Vähän OT:ta juu, mutta sinne meni osakkeiden sotakassa ja enemmänkin…

34 tykkäystä

Ostettu Kiina ihmettä HUYA Inc 10.60usd. Pitkään seurasin onko pohja jo nähty ja sitten monta päivää epäonnistuineita ostotoimeksiantoja kun ei ehtinyt kursseja seurailla. Mutta näillä alas painetuilla hinnoilla tuskin on kauheasti merkitystä osuinko aivan pohjille.

6 tykkäystä

Lisäys alibabaa, luulisin et tää riittää mut lupaus on tehty rikottavaksi :grin:

4 tykkäystä

Tälle päivälle Detection Technology @35,60 ja Alibaba @165,32.

3 tykkäystä

Tyttärelle ostettu ensimmäinen erä Voxturia 0.73 hintaan :slight_smile: muu salkun sisältö saa olla sitten vähemmän vauhdikkaita osakkeita

19 tykkäystä

Kevennetty:

  • Smart Eye :sweden: @197kr OST salkusta 210kpl myyty ~14% voitolla.

Seurataan tilannetta ja joko ostellaan takaisin jossain vaiheessa tai myydään loputkin pois :person_shrugging:t3: Pakko myöntää että olen kyllä ”ihastunut” tähän firmaan ja jopa yllätyin että pystyin keventämään, mutta otetaan ns omat pois ni helpompi miettii jatkoa.

3 tykkäystä