Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Sopulina tietoevryä pieni siivu salkkuun. Tarkoitus jättää sinne niin pitkäksi aikaa, kun ideres sanoo että nyt myydään. Sievin ostin pahasti myöhässä, niin ajattelin nyt kerrankin olla ajoissa mukana.

Tasapainottaa hyvin omia säätöjä ja tuo vakautta salkkuun.

2 tykkäystä

En ole tänä kesänä vielä päässyt Linnanmäelle joten jatketaan seikkailua Jinkon vuoristoradan kyydissä… ostettu aamusta lisää JKS @ 49.00 kun näyttäisi tuo 50 päivän liukuva nyt kestävän tukena taas toistaiseksi.

Popcornit ja hattarat valmiina jännätään miten käy tuon 200 päivän liukkarin kanssa :man_facepalming:

5 tykkäystä

Perionia ostin taas lissee. Viimeinenkin seuraava analyytikko taisi juuri kääntyä holdista ”osta” tai ”ylipainota”.

Lisäksi: Second Quarter Results and Conference Call
Perion will release its financial results for the second quarter and six months ended June 30, 2021, on Tuesday, August 3, 2021, prior to the opening of the financial markets.

3 tykkäystä

Hyzon takaisin salkkuun 7,05USD sitten toukokuun.

7 tykkäystä

Mä myin tänään 53 alkuisella sen määrän Jinkoa minkä eilen ostin 47 alkuisella. Saa nähdä millä numerolla huominen kurssi alkaa.

2 tykkäystä

Smart Eye aamun huutarista 241SEK

9 tykkäystä

Eilen ostetut Nokia turbot ulos 1.21e hintaan. Voittoa yhteensä kuukauden ruokarahojen verran.

Voitoilla ostettu Smart eye minifutuuria.

4 tykkäystä

Ostos, pikku erä Smart Eye ja ihan ministi Nokiaa, jolle laitan trailing Stop Loss myy. Minusta oli vähän vaisu avaus.

1 tykkäys

Incappia toinen siivu avauksesta @43.10

Nouseviin kursseihin naama mutrussa mutta meno on sellaista että pakko vain niellä ja ostaa.

1 tykkäys

Ensimmäiset Cargotecit salkkuun @45,8€.

3 tykkäystä

Eilen ostettu Nokia swingi ulos @5.29

3 tykkäystä

Eilen ostettu incappiä lisää, positio kasvoi salkun suurimmaksi. Incap myös näköjään ensimmäinen osakkeeni jonka ensimmäiset ostot kasvaneet yli 100% :partying_face:

4 tykkäystä

Eilisiä Cargotecceja siirretty Tokmanniin.

Olen jo jonkin aikaa kyttäillyt ostopaikkaa ja mikäpä siihen oliskaan parempi hetki kuin hyvin mennyt osari.

Toki huomasin, että kurssi nousi osaria kohti mentäessä ja markkina odotti varmasti vielä parempaa. Silti uskon suunnan kääntyvän takaisin nousuun kun osarimyyjistä on päästy eroon. -3% lasku on mielestäni liikaa tähän raporttiin, vaikka miten olis odotettu jytkyä.

9 tykkäystä

Alun perin oli tarkoitus kirjoittaa, että Tokmannista irtauduttu heti aamusta 26,80 e, koska vahvasta Q2-tuloksesta huolimatta, kurssiin oli jo leivottu paljon hyvää sisään. Koska olen kuitenkin omistanut yhtäjaksoisesti Tokmannia vuoden 2017 joulukuusta, niin kiusaus kävi liian suureksi ja palautin osan positiosta hintaan 25,64 e. Ihan kohtuutili tällä pikku veivauksella :slight_smile:

Lisäys: Piti vielä ostaa lisåä 24,50 e, kun ulkit antavat näköjään vauhtia pulkkamäkeen :slight_smile: Omien laskelmieni mukaan konservatiivisella 1,35 EPS-odotuksella tälle vuodelle ja markkina hyväksynee vähän yli 18 p/e-kertoimen , niin olemme aika lähellä tämänkertaisia pohijia.

13 tykkäystä

Ensimmäinen postaus :v:
KHH 4.99 Nokiat ulos tänään @5.3.

7 tykkäystä

Solteqia lisäys 50% eli positio kasvatettu 4% → 6%. Harkitsin ensin pilkkimistä kun viime päivinä on halvemmallakin saanut mutta “inches don`t count when you are miles away” joten löin avauksen jälkeen ensimmäiseen myyntilaidan hintaan suoran ostotoimeksiannon @6,02

6 tykkäystä

Nokian tulos oli vahva ja yllättävän reipas reaktio tuli myös kurssiin.
Kotiutin x5 bullit n. 35% tuotolla ja parin päivän pidolla. Tästä jäi n. 900.
Olisi tuosta ehkä enemmänkin saanut, kun näköjään jaksaa vieläkin.
Oikein tyytyväinen tähän :slightly_smiling_face: Viime aikoina tullut hutejakin…

13 tykkäystä

Viime päivien hyvien uutisten aiheuttamasta shorttauksesta ja dipistä ostin lisää Plus Therapeuticsia (Cytori) PSTV @1,97$. Mielenkiintoinen osake, osakkeita ulkona vain 12Milj. kpl/Market Cap 24M$. Salkku täynnä jenkkilän small capiä sekä junior minereita ja rajusti miinuksella kaikki. Tämä syksy on sitten paluu tulevaisuuteen :slight_smile:

2 tykkäystä

Nimbus Groupia tankattu myös täällä. Q2 osari tulee olemaan mielenkiintoinen, mutta itsellä positio on tarkoitettua pidempään pitoon. Osake kulkee mielestäni vielä vahvasti tutkan alla ja saa tukea ulkoilun/veneilyn nykytrendistä vielä pitkään.

Tuotanto pyörii täysiä ja tilauskirja ollut vahva.

2 tykkäystä

Kesäksi suunnitellut pidempi aikaiset ostot ovat jääneet toteutumatta, kun ei kurssit ole juurikaan tippuneet ja nyt muutamia viikkoja treidattu aivan hiki hatussa. Liikkuvia osia ollut paljon mutta pääpaino Tecnotreessä, SSAB:ssä, Nordeassa ja Stockassa. Tavoitteena oli ehtiä kuitenkin kotiuttaa x summa Nokiaan ja se onnistui suhteellisen OK. TT:llä ja SSAB:lla onnistuin ihan hyvin ja irtautumiset suhteellisen oikea aikaisia mutta Nordea ja Stockka jäänyt salkkuun. Otin sitten käteistä lisää Nokiaa varten Samposta höyläämällä ja onneksi saatiin oikein mukava kurssi pomppu Nokialle, niin voin höylätä vähän, ehkä 25-35 pinnaa pois ja kotiuttaa lisää pikavoittoja, sekä jättää käteistä 8-10 pinnaa koko salkusta ja ostan Sampot takaisin.
Vähän siis meni pelaamiseksi ja aikomus on vähän vetää henkeä ja miettiä vähän seesteisimpiä liikkeitä taas hetken aikaa, ellei sitten tule taas tällaista mielenkiintoista treidirypästä eteen.