Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Lisätty Vaisalaa reipas 400 kpl. Näkyy kauppojakin tehneen.

3 tykkäystä

Merkattu Modulight Oyj 100 kpl

6 tykkäystä

Sitä, mitä kaikki muutkin, Modulightia. Minimimäärä vain tosin.

6 tykkäystä

Modulight 150kpl. Tod näk avauspäivänä pihalle.

6 tykkäystä

Merkattu Modulight 500 kpl. :grinning:

12 tykkäystä

Aamupäivällä Orthexia pieni lisäys @11,15
Modulightia merkitty 400 kpl.

19 tykkäystä

Tecnotreetä tankattu 1,136 €, fundamentit osoittaa koilliseen, mutta kurssi painaa kohti kaakkoa. Daily MA100 lähestyy ja 22e P/E 15 ja EV/EBIT 10,2.

33 tykkäystä

Modulight minimit kahteen salkkuun. Vaikea olla sivussa tässä fomotuksessa.

5 tykkäystä

Tecnotree palautettu salkkuun @1.132

20 tykkäystä

Päivää jatkettu Evolution AB:n ostolla @1390 SEK. Heiluntaa riittää kyseisen lapun kanssa.

13 tykkäystä

tämän kertainen Panoro Energy betsi meni stopiin ja tuotto sellaista 7% luokkaa ja otettu 24.9 eli perjntaina ja nyt se meni jo kaupaksi. tuotto n. 700 euroa. hyvä päiväpalkka :slight_smile:

7 tykkäystä

Vähän silkun siivousta alettu suorittamaan. Aloitin myymällä Teliat kokonaan pois. Näen lyhyellä ja keskipitkällä välillä casen edelleen houkuttelevana, mutta tuloskasvunäkymät pitkällä tähtäimellä eivät houkuttele. Näillä rahoilla ostettu uutena salkkuun Orthexia. Yhtiö vaikuttaa yhtenä edelläkävijöistä omalla toimialallaan mm. vastuullisuuden suhteen ja lisäksi konsolidointimahdollisuudet vaikuttavat lupaavilta. Tätä kelpaa toivonmukaan holdailla vielä pitkään ja nauttia kyydistä.

Tarkoitus jatkaa siivoamista hankkiutumalla myös pienestä Apetit-positiosta pois loppusyksyn aikana. Yhtiön strategia ei vain vakuuta, kun vuodesta toiseen tuhotaan tulos viljakaupalla. Mikäli yhtiöllä (tietyillä omistajatahoilla) olisi munaa hankkiutua viljakaupasta eroon, niin näkisin yhtiön kurssissa merkittävää nousupotentiaalia hyvän ja kasvavan pakesteliiketoiminnan ansiosta. En kuitenkaan valitettavasti pidä todennäköisenä tuota viljakaupasta luopumista ainakaan vuosiin.

11 tykkäystä

Tänään “muutama” toimeksianto tehtynä:

Myynnit ja vähennykset:
:finland: UPM koko positio @31,30 € + 31,24 € → Sopivasti lähelle päivän pohjia. Arvostus ei ole kovin kallis, mutta en oikein näe merkittävää nousuvaraa tuloksessa ja arvostuksessa lähivuosille. Ensimmäiset UPM:t ostettu v. 2015, joten aika pitkään ne ehtivätkin salkussa mörnimään.
:us: Starbucks höylätty n. 1/3 positiosta @113,49 $ → ostan piakkoin takaisin toiselle AOT:lle

Ostot ja lisäykset:

:finland: Talenom @13,44 € + 13,48 € → Arvonluojayhtiö, arvostus maltillistunut selvästi. Ostettu lisää.
:uk: Linde @311,40 $ avauspositio → Ennustettavaa ja vakaata teollisuuskaasutuotantoa, hinnoitteluvoimainen yhtiö. Viimeisimmässä Arvopaperissa juttua tästä myös.

2 tykkäystä

Nuoremman pojan salkkuun lisätty TietoEVRY @ 27,16 € n. 17 vuoden holdiin :smiley:

18 tykkäystä

Talvi on tulossa…
Sprott U @14.5cad
Greenlane Renewables @1.39cad

SPD voitti…
Thyssenkrupp @8.85

5 tykkäystä

Boreolla tuli tehtyä tänään pikku veivit. Nettona jäätiin 30 lappua oston puolelle. Roikutaan kyydissä, kun tämä kerran fiksummillekin kelpaa.

2 tykkäystä

@Telemaster in kissa&koira oli lainassa niin sain 20 kpl Harviaa. Vielä joudun näitä uudelleen lainaamaan, kun 42 kappaletta vaille olisi tavoitepositio kasassa. Tuskallista on kyllä nyt raapia rahaa enää yhtään mistään näihin. Ajatuksissa olisi sen jälkeen hodlata positiota 30 vuotta, eli käytännössä varmaan keksin osalle käyttöä jo vuoden sisällä :laughing:

9 tykkäystä

Lisätty Forsys Metals, Laramide Resources ja Mega Uranium :radioactive:

Ja kyllä merkkasin Modulight jo viime viikolla :grin:

6 tykkäystä

Ostoja:

  • Tecnotree tankkausta. TA mielessä ei vahvin ostos, mutta fundan kehitys miellyttää vähänkään pidemmällä aikavälillä.
  • Rapala tankkausta. En koe miltään osin kalliina, ja Q3 varmasti säiden puolesta ollut ihan passeli firman liiketoiminnalle. Hyvää talvikautta odotellessa!
  • Remedyä tankattu. Maltti on valttia, ja edelleen näkymät miellyttävät. (Uusin inderespod myös sai sisäisen bulleroni juhlimaan)

Kaikkia kolmea tankkaillaan, mikäli alas tullaan, tai pidempään soudetaan paikallaan. :slight_smile:

17 tykkäystä

Opintolaina kilahti kivasti tänään tilille niin tankkasin muutamat Sammot, Harviat ja Evlin pienyhtiöt- rahastoa :sunny: Kyllä noilla luulis lähes nollakoron voittavan :smiley:

9 tykkäystä