Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Joo Modulight myyty 70 kpl 11€. Menin pankkiin ihailemaan vihreyttä, ja kun parin minuutin ihmettelyn aikana kurssi nousi vähän päälle 10 eurosta jo yhteentoista oli aika pistää laput laitaan. Hyvältä tarinalta vaikuttaa ja ebit on huikea, mutta jäädään odottelemaan hurlumhein rauhoittumista, ja sitten uudestaan kyytiin mukaan!

6 tykkäystä

Sauna on muodissa, Harviaa lisää ostin

5 tykkäystä

Optomed ulos. Ensimmäistä kertaa myin tappiolla osaketta koska halusin rauhoittaa salkkuani. Onneksi ei kovin suuresta tappiosta ollut kyse.

Lisäykset Orthexiin sekä TietoEvryyn.

1 tykkäys

Myin avauksesta Modulightin 70 kpl pois. Haluaisin omistaa enemmän, mutta koen riskin olevan liian suuri nykyisellä hinnalla. Halvalla merkatut eivät juurikaan anna puskuria.

Jos hinnoittelu maltillistuu, ostan huomattavasti isomman määrän tilalle.

3 tykkäystä

Niinpä! Olis kiva ottaa pikavoitot, josko OP nyt ensin suostuisi modut AOT:lle laittamaan… :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth:

Masse-setä, FA, Aina meittiä kusetetaan …

31 tykkäystä
2 tykkäystä

Mobiilissa ei itselläkään avaukseen onnistunut, mutta verkkopalvelusta laitoin Modulightit 70kpl myyntiin ja onnistui hintaan 9,908 €/kpl.

4 tykkäystä

Modulight ulos suunnitelman mukaisesti , jos + yli 50%

3 tykkäystä

Modulightit myyty eteenpäin 10,750.

4 tykkäystä

Alunperin oli tarkoitus pitää pidempää, mutta myyty Modulight @10,8e, harvemmin näitä 60%+ päivätuottoja kuitenkaan saa ja tällä hetkellä paljon muitakin osakkeita, mitä tekisi mieli lisäillä :sweat_smile:. Verottaja kiittää

3 tykkäystä

Edit: Modulight anti @6,49 myynti @10,40

3 tykkäystä

Modulight pihalle @10.35 ja harviaa lisäys näistä irronneilla rahoilla hintaan @47.15. Embracer lisäys vielä tarkoitus suorittaa myös.

5 tykkäystä

Kiitos kovasti, eli verkkopankin puolelta onnistui @Masse , ok myyty 10,72, Kiitos OP, sainkin enempi… mutta jotainhan tässä menee pieleen meillä myyjillä, kun joku ostaa kaikki nuo laput pois! noilla hinnoilla…

tällähän tulee olemaan olemanton Floatti oletan. ja hyvä tarina (vielä red eye hehkuttamaan niin … lolz)

9 tykkäystä

Tankattu lisää TietoEVRY hintaan @26.16€

Rahoitin tämän toiminnan myymällä Modulight hintaan @10€

3 tykkäystä

Osto:

  • Modulightia lisää @9,665
8 tykkäystä

Ja heti perään ostettu takaisin aikaisemmin verohyödyiksi kevennetyt Harviat, ja lisäys tecnotreetä

3 tykkäystä

70kpl Modulight myyty 10,90€

3 tykkäystä

Tuttu tarina edellisistä noin 30 viestistä. Modulight pihalle 10.700. Tilalle kolmas erä Harviaa 47.15 ja lisäksi pikku myös Tecnotreetä 1.124.
Tarkoitus oli pitää Modulight pidempään, mutta nousu teki liian kalliiksi pitää. Varmaan palataan omistajaksi jos vielä ollaan joskus selkeästi alempana. Ja oletan, että ollaan.

2 tykkäystä

Modulight ulos @9.9. Tarkoitus oli tankata avauksessa, jos olisi mahdollisuus tullut,
mutta eipä tuolla hinnalla.

Lisää Tecnotree @1.13
Lisää TietoEVRY @26.16

Molemmat salkussa tappiolla :face_with_raised_eyebrow:

4 tykkäystä

Modulight ulos hintaan @11€

4 tykkäystä