Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Lisätty metso:outotec 130kpl. 4. Lisäys tälle syksylle, katsotaan miten nuoren miehen salkussa tämä konepaja pärjää :sweat_smile:

3 tykkäystä

Noniin nyt vihdoin pystyi ostamaan OP:lla splitin jälkeen lisää Embraceria, toki onni tällä kertaa, kun kurssi vaan jatkanut luisuaan :smiley: josko se vielä kääntyisi.

Joten minimaalinen lisäys Embracer.
Toki myös inderes merkitty 40 kpl eilen.

4 tykkäystä

Merkkasin eilen aamupäivällä Inderesiä. Paria tuntia myöhemmin paikallisen pikaruokaravintolan Drive-In -jonossa odotellessani ja Foorumia samalla selatessani, sain tililleni ilmoituksen uudesta kunniamerkistä.

Näyttökuva 2021-10-5 kello 10.03.23

Samalla hetkellä ravintolan ämyreistä kajahtanut, todennäköisesti pitkälle naapurikorttelin puolelle kaikunut, joskin ystävällinen “MITÄ SAISI OLLA?!” -tiedustelu, katkaisi kunniamerkkiin liittyvän ajatustason prosessointini pahasti. Kerroin toiveeni, vastaanotin kehoituksen siirtyä seuraavalle luukulle ja nopean maksutoimenpiteen jälkeen sainkin jo valmiin nyssykän syliini ja matka jatkui.

Ajomatkan ajan takaraivoani raavittuani ja tiedonkulun erinomaisuutta Evli Pankin ja Inderesin Foorumin välillä ylistettyäni, ymmärsinkin tovin kuluttua kunniamerkin olevankin ansio 365 peräkkäisestä Foorumilla lusitusta päivästä, ei suinkaan mistään muusta samana päivänä tapahtuneesta omistukseen liittyvästä toimesta. Samalla aloin epäillä omia taitojani lukea suomenkielistä tekstiä oikein.

Ehkä se “Omistaja”-kunniamerkki tulee sitten joskus myöhemmin.

Terveisin,
Omistautunut Omistaja

39 tykkäystä

Taas muutamalla satasella rahastoja. En osaa ajoittaa markkinoita, niin painetaan joka päivä lisää niin kauan kuin syöksy jatkuu ja himmaillaan sitten kun homma tasaantuu. Jotenkin niin rentouttavan tylsää, ettei Harvian ja Hyzonin kyntäminenkään stressaa.

Eli niitä ostoja:
Handelsbanken kestävä energia
Evli Suomi pienyhtiöt
Handelsbanken USA
Spiltan Investmentbolag
Spiltan Småbolagsfond

11 tykkäystä

Harvia-lisäostot posaria ajatellen aloiteltu. Position koko harkinnassa vielä :slightly_smiling_face:

41 tykkäystä

Eilen illalla kotiutettu voitot Facebookista. Katsotaan, miten kohu vaikuttaa. Saiskohan vielä halvemmalla takas. Osalla rahoista lisätty Prosus.

Harvia-lisäys 30 kpl OST:lle. Eilen merkattu Inderesiä 115 kpl itselle ja 60 kpl isännälle. Isännän ipo-neitsyys meni tässä. :blush:

23 tykkäystä

Merkitty Inderesiä n. 13% osuudella salkusta. En tiedä saanko tuota määrää, mutta merkkasin nyt kuitenkin sen verran kun ottaisin jos saisin.

Toistaiseksi saatujen näyttöjen perusteella tämä on sijoituskohteena laatuyhtiö parhaasta päästä, jonka hinnassa on pientä tulevaisuutta mutta mielestäni ei kuitenkaan kohtuuttomasti. Markkinajohtaja omalla alallaan, joka on kyennyt vuosien saatossa jatkuvasti löytämään uusia tuote & palvelutarjoomia joilla pysytään liikevaihdon suhteen kasvu-uralla. Kovemmalle kasvulle uusien yhtiöiden listautuminen tasaisella syötöllä on mielestäni elinehto, mutta varmasti tuotteiden/palveluiden myyntiä jo olemassaoleville asiakkaille voidaan vielä saada lisättyä. Lisäksi uskon Inderesin pystyvän edelleen innovoimaan uusia tuotteita/palveluita jatkossa. Yhtiön tase on erinomaisessa kunnossa myös. Erittäin mielenkiintoista myös nähdä, miten Inderes allokoi tuon n. 6 miljoonan euron potin joka saadaan annista :slightly_smiling_face:

14 tykkäystä

Harvia lisäys 46,30, nyt yhteensä 485 kpl.

16 tykkäystä

Merkattu 43 kpl Inderesiä.

6 tykkäystä

28kpl Inderesiä merkitty! Kaikki irtorahat käytetty näihin :joy:

7 tykkäystä

140kpl Inderesiä merkattu. Muuten vain istutaan käsien päällä tekemättä mitään ihmeempiä.

6 tykkäystä

Kaikki myyty, kohta mennään alas ja lujaa

18 tykkäystä

Pikku lisäys harvia ja digia.

9 tykkäystä

Noniin tänään onnistui joten

  • Lisäys Embracer @78SEK

Tätä lisäillään näköjään hymyissä suin ihan sinne nollille asti, mutta ainakin hyvässä seurassa Daneshin, Top picksin, @Trivial @Hades ja @CitizenJ kanssa

17 tykkäystä

Avattu positio Embraceriin @ 79,2 kr, tuskin hirveän pitkään holdiin :slight_smile:

Nimim. Goldman Sachs nosti 30.9. tavoitehinnaksi 160 kr splitin jälkeen…

9 tykkäystä

Merkintä Inderes 40kpl. Saispa lappuja

5 tykkäystä

Osto 800 Eric lyhyeen pitoon…
…. katsotaan Q3/21 tulos….

Ericsson’s (NASDAQ: ERIC) financial report for the third quarter 2021 will be published at approximately 7:00 AM CEST on October 19, 2021.

Myyty Nordeat. Nämä olivat ensimmäiset ostamani osakkeet 21.1.2019. Välillä olivat aika pahastikin miinuksella ja osto meinasi kaduttaa, mutta lopulta ihan hyvä tuotto näistä osinkojen ja arvonnousun kautta. Lähtivät nyt myyntiin, koska oli tarvetta käteiselle.

5 tykkäystä

Ostettu ruotsalaisbrittiläistä Physitrack:iä 3200kpl. Jäädään seuraamaan kehitystä.

Kiitos @kettunen löydöstä.

3 tykkäystä