Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Pikkasen taas käteisvaroja töihin. Cityconia lisää hintaan 6.90€. Yli 7% osinko houkuttaa!

12 tykkäystä

Orion B avaus positio 34,12€

7 tykkäystä

tasan samanlainen viesti lähtis täältäkin, ainoa että vaihdetaan tuo “opiskelibudjetilla” duunarin touhutonniin

eli merkattu 40kpl indeä.

10 tykkäystä

Modulightin annista saadut 70 kpl myyty 11,40 €. 12 euron hinnoista lähdettiin valumaan alaspäin, joten päätin ottaa pikavoitot kotiin, kun liikaa epävarmuutta eikä vielä tietoa analyytikkoseurannasta.

Tunti sitten merkitty Inderesiä 100 kpl. Ainakin nyt maksu onnistui OP:n kautta heti ja sähköpostiin tuli vahvistus.

12 tykkäystä

Inderes merkintä :tada::tada::+1::sunglasses:

10 tykkäystä

Syyskuun peliliikeeet (1.9 - 31.9.)

Aika vähän mitään merkityksellistä tuli tehtyä kuukauden aikana. Pieniä viilauksia siellä täällä. Alkukuusta myyntipuolella ja nyt loppukuusta ostopuolella. Retailin suosikkilafkat kutkuttelis nyt kun kurssit on tippunnu -20% -30% mut isommassa kuvassa niiden paino pitäis saada salkussa alas.

Kauppoja:

  • Ostin alkukuusta Harviaa 5% salkusta swingiin kun pääomistaja möi. Kuittasin nämä ulos seuraavana päivänä eli aika kiireisesti kun ostolaidalla oli pelkkä NN.
  • Möin Tecnotreetä ison satsin pois hintaan 1,39 kun näytti teknisesti sen verran heikolta ja oli juuri pohtinut turhan isoa retail-suosikkien allokaatiota.
    • Loppukuusta otin myydyistä 2/3 takas noin hintaan ~1,10.
  • Avidlyä höyläilin kans 5,88 hintaan. Ehkä ostin alunperin turhan ison satsin liian huonolla DD:llä?? TJ:n tekeminen ja olemus kyllä vakuuttaa.
  • Möin Consol Energyä puolet pois koska kivihiilikaivoksessa tulee vivulla kivihiilen hinta eli altistus spottiin oli suht iso. Tämän kanssa on vaadittu timanttikäsiä. Positio pahimmillaan yli 60% pakkasella.
  • Ostin Evolutionia pienen siivun lisää. Firma nyt samassa hinnassa rullannut puoli vuotta eli EV/S laskenut ainakin 20%. Konsolidaatio turhauttaa markkinaa.
  • Pilkitty Viafin siivu lisää. Omien osto-ohjelma tukee, halpa EV/EBIT tukee, H2 pitäisi olla ohjeistuksen mukaan aika hyvä.
  • Modulight merkattu minimit ja myyty.
  • Gofore ostettu pienesti. Mielestäni laadukkain IT-lafka pörssissä. Teknisesti hyvän näköinen konsolidaatio.
Salkun painotukset
Osake Paino suhteessa salkun nettoarvoon
Evolution 21.7%
Kamux 17.4%
Smart Eye 13.6%
Tecnotree 12.5%
Solteq 13.2%
Viafin 5.3%
Consol Energy 4.5%
Avidly 2.4%
Gofore 1.8%
Herantis Pharma 0.5%
Kesko A 8.7%
Kesko B short -9.7%
Latour B short -9.1%
Longit 101.6%
Shortit -18.8%
Netto 82.8%

Edellinen (Elokuun peliliikkeet)

Vähän myös avannut uusia rivejä hajautusnäkökulmasta, kun tavoitteena on seurailla pörssiä vähän vähemmän. Hajautus ei ole kyllä vielä kovin merkittävä kun uudet rivit on niin pieniä, mutta ehkäpä niistä kasvaa hiljalleen isompia.

E: Pari ajatusta jäi kirjoittamatta:

  1. Avidly, Gofore, Solteq yhteensä 17,4% painosta. Vähän huolettaa näiden kohdalla vetääkö IT-konsultit saman verran alas 22 mitä 20-21 mentiin ylös. Seurataan tarkasti ja jos negareita ilmenee alalla niin sitten on syytä vähentää jos saa hyvään hintaan myytyä.
  2. Jos pelottaa koronavoittajiin sijoittaminen niin miksei sitten olisi sauma ottaa koronahäviäjiä salkkuu (stocka, citycon, noho…)? No Nordean koronamittari ei sitten kuitenkaan näytä niin hyvältä näillekään.
  3. Yleisesti olen itseasiassa nyt kääntynyt ihan suht bulliksi markkinoiden suuntaan. Osa osakkeista on laskenut jo aika merkittävästi ja sentimentti selvästi jäähtynyt. Vielä laskeva matala globaali credit impulse huolettaa - sen puoleen ehkä 3-6kk päästä paremmat ajat olla bullina?
16 tykkäystä

Myyty Evon minilongit 125kpl @ 1355SEK, tappiota tästä n. 3%. Descending triangle näyttäisi breikkaavan alaspäin ja vaikuttaisi, että vauhtia haetaan vielä alempaa. :sweden:

E: vaihdettu lennosta päinvastaiseen suuntaan, eli Evon minishorttiin @ 1355SEK. Ollut alkupäivän indeksejä heikommassa trendissä, ja tosiaan tuo triangelin breikkaus saattaa vielä kiihdyttääkin vauhtia alaspäin. Sulku 1315 alle ja daily down trendin vahvistus → matka saattaa jatkua EMA 200:lle / 1250SEK:n tietämille. Tai sitten nämä olivat pohjat ja loppuviikosta ollaankin jo 1500SEK:n tuntumassa :grin:

12 tykkäystä

Rakkaudesta lajiin eilen Hyzon 200 kpl @6,01$
Oikeasti pelipositio tällaiselle varovaiselle sijoittajalle. En edes oikeasti tiedä mihin lokeroon itseni sijoitan. Kaiketi sinne 10% pelaaja 90% varovainen arvosijoittaja välille.

Hmm, HYZN edelleen about 6$ :see_no_evil:

14 tykkäystä

Glaston luiskaan, koska käteiskassaa hassattu muualle​:grin::cherry_blossom:

Sain tänään omistautunut tittelin (vieraillut 365 peräkkäisenä päivänä) ja merkkasin Inderesiä kaikilla käteisillä mitä käyttötililtä löytyi. Ja tein mutsille inderestilin ja merkkasin hänellekin indeä.

8 tykkäystä

Inderesiä 40kpl ja samalla hoitui rekisteröityminen tänne.

9 tykkäystä

Vestas Wind Systems positio ostettu @ 231 DKK

7 tykkäystä

Myin Kindredit pois 16.9.2021 hintaan 165,15 SEK, mutta nyt on palattu tähän kyytiin kahdessa erässä: 122,85 SEK ja 122,30 SEK.

3 tykkäystä

Ei ole vähään aikaan kerennyt/muistanut omia liikkeitä tänne raportoida (ei niistä kyllä mitään ylistyslauluja lauletakaan), mutta tämä on pakko. Inderes merkitty eilen 50 kpl! :v:

5 tykkäystä

5 minuuttia oli vielä aikaa joten…

Minimit merkitty Inderesiin.

11 tykkäystä

Pieni hupipositio Hyzoniaa, ei mitään hajua mitä tapahtuu mutta katsotaan. En suosittele kellekkään.

82 tykkäystä

Hyzonia avaus salkkuun. Vastaus Hyzonilta ulkona ja jopa Olohuoneen oraakkeli osti tätä👍

34 tykkäystä

Tuplasin hyzonit enkä merkannut inderesiä🗿

27 tykkäystä

Eagle bulk shipperiä reilu tankkaus avauksessa. Drybulk jatkuvassa liekeissa ku kuulin että Aussi hiili kelpaa taas ja Kiinassa tulvan takia kaivoksia kiinni🤝. Vaikuttais myös kaikki shippingin yleiset rate laskut tornihuhuilta kun kattoo tota slakun menoa.

Hyzonia ostettu. Se ei pelaa, joka pelkää.

23 tykkäystä