Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Eilisiltaiset Outokummut ulos @5.146 - tuli suunniteltua lyhyempi swingi, pikatreidivoitto riittää tähän koska ilmoilla vahvaa epävarmuutta teräsfirmojen kursseissa.

4 tykkäystä

QT pieni lisäys 5kpl 146€

16 tykkäystä

Lisäyksiä: Harvia :finland: Zaptec :norway:

25 tykkäystä

Evoa lisää hyviin uutisiin.

6 tykkäystä

Puolet yli vuoden salkussa asuneista PLUGeista pihalle ja Taiwan Semiconductor Manufactoria (NYSE:TSM) tilalle; kun kilahti boksin alalaitaan.

7 tykkäystä

Tokmannia ostettu aimo annos aamun ylilyönnistä, lyhyt treidi mielessä.

9 tykkäystä

Digia on nyt mun suurin positio koko salkusta, huh! :sunglasses: Haluan kertoa ostopäätökseeni johtaneet syyt, vedän mutkia nyt paljon suoraksi:

Olin jo jokin aika sitten huomannut samat asiat, mitä @James_Bondi ja tässä hänen viestinsä parin päivän takaa:
image

Pidän Digiaa halpana ja turvallisena firmana, jonka uskon kasvavan jatkossa aika reippaasti. Varsinkin tämä vuosi on Digian osalta ollut suurten investointien sekä uudistusten vuosi, joten “luvut” ovat osin kärsineet siitä hetkellisesti. Ehkä kohta syödään investointien antia? Digiassa on mielestäni erinomainen johto. Olen yllättynyt, miten vieras Digia on ollut muutamille tutuille sijoittajille, onhan Digia tavallaan vähän tylsempi vaihtoehto värikkäämpien IT-yhtiöiden rinnalla. :slightly_smiling_face:

Uskon erityisesti, että pitkällä aikavälillä Digia näyttää parhaiten erinomaisuutensa, joten ostin sitä jo nyt, kun mielestäni halvalla sain. Trendit ymmärtääkseni tukee alaa, jolla Digia toimii. Digia skaalautuu aikaisempaa paremmin ja sen lisäksi saa jatkuvasti tasaisesti massia. Itselläni on epäsuoria kokemuksia Digiasta ja tiedän muutamat hankkeet hyvin, joihin D on osallistunut. Minulla oli Digiaa entisestään kohtalaisesti ja nyt on paljon.

Minun ajatukset kannattaa ottaa varauksella, vaikka olen lukenut paljon ja seurannut firmaa 3 vuotta. En ole asiantunteva konkari, vaan hurjasti sijoittamiseen panosta noviisi. Joka ottaa välillä näkemystä:

Korostan, että yksinkertaistin ajatuksiani, jotta sain kirjoitettua vähän tiiviimmin, mutta ehkä tähän ketjuun turhan pitkästi silti… anteeksi. :slightly_smiling_face:

58 tykkäystä

Nohoa lisää hyviin uutisiin ja nousevaan kurssiin @ 9,44.

Lisäksi EVO swingi positio @ 1310. Katsotaan kuinka apinan käy kun yrittää ottaa vähän teknistä näkemystä :thinking:.

2 tykkäystä

Evo 1295 SEK lisäystä.

5 tykkäystä

Lisää rahastoja ja päälle Evolongeja pikku nippu, jos tuo Evo tuosta joskus heräisi. Jos ei, niin nämä lähtevät yhtä nopeasti kuin tulivatkin.

1 tykkäys

Täällä kanssa Kindredin kyytiin uudestaan. Josko tällä kertaa suunta olisi etelän sijasta pohjoiseen.

4 tykkäystä

Hieno määrä. Itsekin ostelin Harviaa vielä noin 10 prosenttia lisää tänään aiempien päälle. Salkusta nyt noin puolet. Eiköhän se riitä.

22 tykkäystä

Lisätty:

Kamux 250kpl @12,82€
TietoEvry 100kpl @26,14€
Harvia 50kpl @48,10€

Nämä on mielestäni niitä kohteita, joissa minulla on merkittävää kilpailuetua ulkomaisiin sijoittajiin verrattuna ihan vaan lukemalla foorumia. Kiitos ketjuihin kirjoittaneille hyvästä seurannasta. Onko @saapasjalkakissa:n 596 tykkäystä harvia ketjussa foorumin ennätys?

29 tykkäystä

Tein täsmälleen saman liikkeen, Harviaa 10% eli 150 kpl lisää vanhojen päälle. Rahat Goforesta koska käteiskassa on tyhjä.

7 tykkäystä

Zaptec lisäys 52NOK. Lisää aina 3NOK välein. Huimasti kasvava firma joka takoo loistotuloksia aina vaan, ja tulevaisuus näyttää vielä paremmalta. Kilpailijan ongelmat satanee Zaptecin laariin myös. Tän kanssa nukkuu hyvin, osuus nyt n. 25% salkusta. (Ostin takas Hyzoniakin, 30penniä alempaa, mutta niistä ilmoittelu täällä tuntuu herättävän niin paljon ärtymystä että saa tästedes jäädä kokonaan)

edit. Ainiin, ja Paretokin nosti hiljattain Zaptecin suositukseksi osta, tavoitehinta 85NOK.

17 tykkäystä

Evot stoppiin. Nyt taitaa pettää.

Harviaa lisää ostettu. Nyt edes jonkinlainen positio. NON ostaa kun laskeskelee posarin mahdollisuuksia, onneksi ulkit ei niinkään ehkä sen varaan laske.

9 tykkäystä

Hallinnoimani lähiomaisen salkussa hyvin harvoin tapahtuu muutoksia, mikä tarjoaa hyvän vertailukohdan omaani mm. sekä päivänsisäisen kuin pidempiaikaisen heilunnan ja arvon kehityksen suhteen. Muutokset käy läpi paljon raskaamman prosessoinnin omaan verrattuna.

Tänään salkusta ulos 4% painolla ollut Wärtsilä a’ 10,45€, tilalle 2% painolla Tecnotree 1,114€. Toinen mokoma tarkoitus lisätä lyhyehköllä aikavälillä.

3 tykkäystä

Merkkasin lifeline spacia

8 tykkäystä

Ja evolongit pihalle. Tyhmyysveroa tuli maksettua tästä ilosta pari kymppiä.

Jännä nähdä miten alas tämä moukaroidaan ja mikä siellä taustalla vaikuttaa. Rahastot myyvät, koska ihmiset nostavat rahoja ulos? Vastuulliset rahastot jatkavat tasaista tyhjennystä? Pelko kasinopelien sääntelystä?

3 tykkäystä

Usko loppui Optomediin, koko satsi ulos noin 33% tappiolla hintaan 10,25. Nämä lienee niitä kuuluisia oppirahoja…

Koko myyntisummalla Harviaa hintaan 48,10e entisten 29,80e ostettujen perään.

14 tykkäystä