Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Lisäys kohtalaisen isoon ZIM pottiin.

3 tykkäystä

Hyzon lisäys tänne myös @5.60usd

13 tykkäystä

Myyty melkein puolet Sievi omistuksesta, eli sen mitä alkujaan sijoitin. Ja nyt kova pohdinta että laitanko Metso Outoteciin vai orthexiin :roll_eyes:

Myynnin syynä epävarma olo sulautumisesta, mutten halunnut kokonaankaan luopua, joten antaa voittojen jauhaa suuntaan tai toiseen.

4 tykkäystä

Kosmeettinen höyläys mukavasti kehittyneestä OmaSp:sta, ja näillä rahoilla Keskoa lisää.

Lisäksi Stora Ensolla yhden ilmaisen kauppareissun arvoiset veivailut.

1 tykkäys

Päivän säätöjä:

Myynti: Laramide Resources (LAM), omat eli n. puolet pois.

Osto: IsoEnergy (ISO), hajautusta uraanisalkkuun, edellisen voitot tähän. Laitoin samalla myyntitoimeksiannon ATH:lle 45% päähän. Moni verrokki noussut takaisin kuukauden takaisiin huippuihin ja ylikin, joten tämä hieman laggard (eli nahjus). Vielä ei olla tilanteessa, jossa uraaniyhtiön fundamenteillä on väliä, joten tämän turvin osto tavallista enemmän mutulla. Ihan kunnon yhtiö kuitenkin käsittääkseni, joten ei haittaa jos jää haltuun pidemmäksikin aikaa.

Myynti: Seacor Marine Holdings (SMHI), pienen panoksen swingi, josta 20% voittoa. Oli tarkoitus pitää pidempään, mutta halusin allaolevaan sisään.

Osto: Heliostar Metals (HSTR). Kultaa ja hopeaa Alaskassa ja Meksikossa.

7 tykkäystä

Triterras Fintech / TRIT

Warrantti -positiosta 2/3 laitettu eteenpäin. Riskienhallintaa, koko ajan suurempi mahdollisuus jäädä tähän kokonaan jumiin

Yli vuoden ajan ollut mukana, todella hyvä risk/reward -kohde ollut, mutta ne riskit nyt toteutumassa
Täyden defaultin tai lähinnä pörssistä ulos potkimisen mahdollisuus kasvanut todella suureksi. Kuun loppuun mennessä pitäisi saada monet kirjanpitoraportit ulos, joita ei ole saatu yli puoleen vuoteen hoidettua.

4 tykkäystä

Pikkulisäys Cityconiin @ 6,96 € osinkojen hajautukseen.

11 tykkäystä

Ostettu pikkaisen Phillips 66 @83,03$ ja Anheuser @48,70€. Katsellaan jos jälkimmäinen lähtis nousuun Jouluun mennessä, viimeistään ensi kesään.

2 tykkäystä

Myyty puolet Oma SP -omistuksesta @17,15€. Mukavat +50% tuottoa.

Edit. Ja perään näytti menevän kaupaksi ZIM ISS @50$. Tämä oli lyhyt kuuden päivän kokeilu (ostettu 43,79$)

3 tykkäystä

ZIM ostoja tässä muutama tehty tänään. Jos nää omat paperikädet saisi nyt aisoihin ja katotaan 60 taalan kohdalla vaikka mitä tehdään.

5 tykkäystä

SESN
Ostin alkuiltapäivän premarketista Sesen Bio @1.09
Myin alkuillasta Sesen Bio @1.34

3 tykkäystä

Nämä on yleensä aina virheitä, kun myy salkun parhaiten tuottaneita, mutta joku tarttui tänään Qt syöttiini. Ensimmäinenn kevennykseni 210 kappaleesta myin 50 pois 179,60€ hintaan. Tämä melkein kuittaa alkuperäisen sijoitetun pääoman, kun viime syksyn ostolle tuottoprosentti on noin 280%. Osakkeet ovat OST:llä joten tästä ei syntynyt veroseuraamuksia. Uskon kyllä vahvasti loppuvuoden ralliin markkinoilla, joten pitäisi laittaa rahat äkkiä kiinni johonkin.

Tämä oli vähän harkitsematon myynti joka oikeastaan lähti vain siitä, että syyskuussa vastaavan syötin toteutuminen reilun 173€ hintaan jäi 20 senttiä toteutumisesta ja sitten rallateltiin selvään alamäkeen. Silloin myyntiyritys oli paljon perustellumpi, koska markkinat olivat nouseet niin pitkään pitkään ilman korjausta. Nyt optimistina uskon joulupukkiralliin vahvan vuoden päätteeksi, joten on hieman tyhmää keventää tässä vaiheessa.

4 tykkäystä

Shoppailtu tänään Fordia ja Paypälliä. Pitäis joskus jotain myydäkin… :grimacing:

7 tykkäystä

Vähennetty taas Qt:ta 17 —> 15 kpl @ 176€ on vain liian hapokasta tällä hetkellä vaikka tulevaisuus hyvältä näyttääkin ja onhan tämän myynnit joka kerta ollut huonohko vaihtoehto kun taas ATH:ta puskee. Toisaalta on tästä irronneilla rahoilla joitain hyviäkin ostoja tehty

3 tykkäystä

Ostettu Huhtamäkeä 400 kpl, hyvä yhtiö ja vahva usko huomiseen osavuosi katsaukseen, usko huomenna tulevan nousua ja kun nousee riittävästi otan pikavoiton ja mikäli laskee tankataan lisää.

2 tykkäystä

Lisäsin Innofactoria pienen siivun ennen ensiviikon osaria @1,6€. Position koko nousi 7% → 9%

3 tykkäystä

Hyzonia pikku siivu lisää. Loput Ishares Msci core world etf:t myyntiin ja tilalle jotain jännittävämpää kuten sijoitusasunto vaimon kanssa puoliksi.

22 tykkäystä

Otettu tänään taas näkemystä sen puolesta että 2020-luku on raaka-aineiden ja jalometallien vuosikymmen… vivulla tietenkin eli lisää mainareita salkkuun.

Päivän arvoyhtiöpoimintoina olivat Fortuna Silver (FSM) @ 4.70 USD sekä B2Gold (BTG) @ 4.20 USD, hieman riskisempänä lisämausteena Discovery Silver (DSV) @ 1.63 CAD.

5 tykkäystä

Tänään

HYZN 5,60 kun muutkin
SAVE 23,15 pitää uskoa että maailma avautuu.
BBIG 6,46 tästä jo kerran hyvä rahat tehneenä

Ja muuten eka posti tänne foorumille, seurannut mielenkiinnolla sivusta.

34 tykkäystä

Volvoa minimit sisään. :stuck_out_tongue::+1:

9 tykkäystä