Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Irisity avauspossa, 1000 kpl, hankittu. Vaikuttaa teknologialta, jolla voi avautua tie menestykseen.

3 tykkäystä

Ihan pieni lisäys fodeliaa. Mielestäni fodelialla on hyvää kehittymistä tarjonnassa ja luulen että 2022 tulee ihna hyvä.

12 tykkäystä

Piti ottaa 2000kpl YIT firmaa kun omatkin ostaa

3 tykkäystä

itse harrastanut hattawaytä myös.
lisännyt vielä. apple omistus ja maltillinen arvostustaso. .inflaatio turvasatama…
Deutze telecomia otettu siivu samasta syystä

Optomedia lisätty hintaan 16.95 :sun_with_face:

5 tykkäystä

Servicewaresta saadut rahat ja vähän päälle käyttetty

Omnicar lisäys @2,38SEK

Tarkoitus oli ostaa muutenkin tällä viikolla, mutta tänään saatiin myös uutisia

https://spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter//nyhets-artikel?id=73783

"We are now entering a new phase. Our concept has proven its worth and customers are rating Omnicar best in the industry. Now we need to scale up our business, and we want to progress at a rapid pace. By 1 August, we will have five vans and by early 2022 the number will have increased to 12. We should be able to launch van number 20 at end of next year and a team of 30 mechanics. Using current metrics, one van equals a monthly revenue of SEK 225,000. This figure is based on one mechanic per van. However, next year there will be 1,5 mechanics per van, bringing the monthly revenue per van up to SEK 335,000.

In addition, we have our SaaS revenue, estimated SEK 9-10 million yearly."

5 tykkäystä

Talenomin myynnillä salkkuun hieman käteistä. Osakkeet ostettu keväällä hieman yli 11 euron tason joten ihan mukava voitto tästä tuli. Arvostus on erittäin korkea joten katsotaan saako mahdollisesti myöhemmin halvemmalla takaisin. Jos ei niin laitetaan johonkin toiseen kun paikka aukeaa…

1 tykkäys

tänään on selkeästi ostopäivä ja Nokiaa 2000kpl salkkuun

8 tykkäystä

Tokmannia erä kyytiin

11 tykkäystä

Omasp lisäys. Tarina menee hyvään suuntaan ja uskon, että edelleen tästä voi saada hyvin tuottoa. Ylipainossa minun salkussa tämä. Pieni kevennys tavoitehinnan noston jälkeen, jos nousee mukavasti. Jos ei, ostetaan lisää.

Aiemmat ostot osuivat hyvin lankulle, joten jatketaan samalla linjalla.:muscle:

5 tykkäystä

Allarity Therapeutics seurantapositio hankittu. Long covid ja potentiaalinen lääkkeiden tarve vielä pitkälle tulevaisuuteen saivat hamuilemaan ostopainiketta. Position koko 2% salkusta, joten jos kosahtaa, niin toki harmittaa, mutta ei merkittävää vaikutusta. Tutkiminen vielä kesken, nyt tulee varmemmin tutkittua :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 tykkäystä

Kevennetty Kamuxista 5%, puhtaasti salkunhallinnallisista syistä, jotta sain painon alle 20% lähiaikojen nousun jäljiltä (ei riitä rahan lisäys salkkuun kun Kamux nousee samaasa suhteessa :rofl:), Nordnetin alimman korkotason saamiseksi, ja käytössä olevan luoton vähentämiseksi, jota käytin aikaisemmin ainakin toistaiseksi hyvin ajoitettuun Incapin ja Tecnotree ostoihin.

3 tykkäystä

Vielä yksi erä Aspoa lisää, osaria ja mahdollista posaria odotellessa.

4 tykkäystä

Jatkettu Tokmannin palauttelua salkkuun jälleen yhdellä erällä 23,98 e, kurssi näyttäisi kolkuttelevan 50 päivän liukuvaa keskiarvoa, jos nyt yhtään mitään tuosta teknisestä analyysista ymmärrän. Kokonaispositio vaikuttaisi nyt vallan kivalta, joten jäädään seuraamaan ulkomaanosakkeenvaihtajien seuraavia siirtoja :slight_smile:

8 tykkäystä


Sievin isoa ylipainoa Medifilmin salkussa kevennetty ihan vähän, n. 15% positiosta juustohöylällä pois. Positiokoko alkoi olla jo aikuisten oikeasti iso (47k osaketta, nyt 40k osaketta), ja säilyy edelleen Medifilmin selkeästi isoimpana positiona. Muutahan vikaa tässä yhtiössä ei todellakaan ole muuta kuin se, että paino omassa salkussa oli kasvanut jo reilusti yli 20%:in, ja kaikista räikein aliarvostus on kurssista syöty, jokseenkin sitä edelleen kurssissa mielestäni on :slight_smile:
E: Voisi vielä täsmentää, että n. 8kk holdilla tuolle myydylle erälle FIFO-periaatteen mukaisesti vähän alle +64% tuotto :slight_smile:

31 tykkäystä

Entry remedy pitkästä aikaa. Osari tulossa, tavoitehintaan matkaa, eikä tiedä vaikka mitä kivoja juttuja selviäisi katsauksen yhteydessä :slight_smile:

9 tykkäystä

Harvia myynti 10kpl. Ostettu aikoinaan reilu 20€. Myynti puhtaasti salkun riskinhallinnan vuoksi
( liki 90% osakesäästötilin sijoitusvarallisuudesta ollut Harviassa)

8 tykkäystä

Lisätty Solteqia AOT & ja pikkuinen hupsuttelupossa Stockaa OST :crazy_face:

3 tykkäystä

Myyty aamulla 24,04 € ja 23,88 € ostetut Tokmannit 24,48€. Tästä mukava palkka päivälle. Ostan takaisin jos valuu 24€ pintaan.

Verkkokauppa,com taas salkkuun 1000 kpl @ 8,44€. Tälläkin tullut veivailtua viime aikoina pari kertaa, ostot alle 8,50 € ja myynnit 8,80€ paikkeilla.

2 tykkäystä

Avauspositio Irisityä @59.10 SEK. :sweden:

2 tykkäystä