Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Jepulista- Lisäilin salkkuun Kamuxia sekä Tokmannia. Uutena rivinä avasin position Investor AB:lle. Tack så mycket!

4 tykkäystä

Lisäilty minifutuureja niin Kambiin, Evoon kuin Smarttiinkin. Kaikissa n. 30%:n turvamarginaali Stop Lossiin, ja kaikkia efektiivisesti (hankintahinta * vivun suuruus) n. 8t€:n satsi, eli n. 4% salkusta. :sweden:

6 tykkäystä

Exit Kone. Osakkeet ostettu 11.2.2010. Total return 18.64% p.a ja pääsee käyttämään 40% hankintameno-olettamaa

126 tykkäystä

Kambi entry @440,20. Meinasin ostaa jo alkuviikosta mutta kesällä ikävästi kaikkea muutakin kalenterissa mutta eiköhän tuo hyvä hinta ole vieläkin. Kovat odotukset tälle lapulle.

2 tykkäystä

Innofactorin vauhti ei vastannut (tälläkään neljänneksellä) omiin odotuksiin, arvostuskertoimetkin alkaa nykytilassa vastaamaan tämänhetkistä menoa. Toisaalta yhtiön tavoitteet ovat korkeammalla ja vähän on jo puhetta yrityskaupostakin => maltillinen kevennys @1.855.

Vapautuvat pelimerkit käytetty EVO lisäykseen @1373, vauhti huimaa päätä mutta hinta ei. Tänään on taas niitä päiviä kun miettii, miksi edes pitää rahoja muutamia prosentteja kasvavassa IT-talossa, kun ne voisi työntää toistuvaa 100% vuosikasvua tarjoavaan rakettiin, jonka track-record ja odotukset ovat kunnossa. Lienee sitä salkun- ja riskienhallintaa :thinking:

Tänään tehty myös lisäämättä-/vähentämättäjättämispäätös Kamuxin tuoreisiin uutisiin, kassellaan.

Ja mainittakoon vielä alkuviikon pikkuinen lisäys SEYE @216, taisi nimittäin olla ensimmäiset ostot kakkosella alkavaan kurssiin!

9 tykkäystä

Varmaan liputetaan, mutta yritän kuitenkin;

Jos ehdit, jaksa ja haluat, kuulisin mielelläni tarinaa muutamalla lauseella vaikka kaffihuoneen puolella, miltä 10v holdi tuntui, mitä vaiheita sisältyi, lisäilitkö ym. ja mikä ratkaisi Exitin.

29 tykkäystä

Catch a fishiä ostettu eli avauspositio Rapalaan @10.30. Ei muuta kun kireitä siimoja.

14 tykkäystä

Kevennelty kuuttia hieman tän päivän pompusta. Syitä kaksi. Qt:n osuus salkussa aivan jäätävä, noin 70%. Voittoja vähän talteen tässä vaiheessa. Toinen on se, että mututuntumalta veikkailen, että heikentyvä tilanne puolijohteiden kanssa tulee jossain vaiheessa näkymään.

Lisätty vähän Smarttia salkkuun.

Pidetään salkun hajautus edelleen semi-riskisenä. Jatketaan siis kahdella ihan hyvällä hevosella, Smartilla ja Kuutilla ja nukutaan yöt hyvin.

3 tykkäystä

Mukaan Kambiin @ 441. Eiliseen Evon hankintaan asti olin pysynyt irti gambling-sektorista. Nyt kun moraali on myyty, ei tarvitse empiä enää tämänkään kanssa.

11 tykkäystä

Avauspositio Rapalaa @ 10,30 tännekin!

11 tykkäystä

OST:n puolella lyhytaikaiseksi suunniteltu siirto.
Myyty 45% (kaikki OST:n puolella olleet) Kamux positiosta á 17,24€
Ostettu 60% lisää Kindred positioon á 149,30 SEK

2 tykkäystä

Kamux mäkeen 17,2€ hintaan. Itselläni on epäilys ja pelko, että Saksan ongelmat ja maajohtajan lähtö kätkee sisälleen luurankoja.

Tilalle Intrumia maltillinen positio.

2 tykkäystä

Kamux pihalle. Tilalle Intrum ja lisää nordeaa.

1 tykkäys

Pulautettu markkinoille tänään tavaraa roppakaupalla.

  • Kamuxista jäljelle jääneistä lappusista pois 50%.
    TA-vaistoni kihelmöi ja ennakoi laskua :spider:

  • Tecnotreestä jäljelle jääneistä lappusista pois 66%.
    Alko hinta hirvittämään. Meno on, ku kryptovaluutoilla. Mikä piru tätä jaksaa vääntää ylös enää tässä vaiheessa? :grinning:

  • Harviaa höylätty eilen ja tänään yhteensä 20% kun niin hyvää hintaa tarjottiin.

Josko Helsingin pörssikin huomenna jäähdyttelis. Kaikkia tarkotus kalastella takas alempaa. Saas nähdä kuin persiilleen meni arvio.

7 tykkäystä

Kamux puolet ulkoilemaan aamulla 17,57€. Tarkoitus poimia takaisin alle 17€ kun säikähdys ohi. Tavoitehintaan 20€ vielä matkaa

1 tykkäys

Avattu Tulikivi €0,53, noin 10% salkusta.

1 tykkäys

Osteltu Thunderfulia 60,5 sek ja myyty Media and Games Invest 59,65 sek viikon viiveellä RE:tä peesaillen.

1 tykkäys

Harviaa ostin lisää, luotto edelleen yhtiöön vankka.

16 tykkäystä

En malttanut pysyä poissa pörssistä iltapäivälläkään. Avasin salkkuun uuden rivin Svolderille. Sopii sinne hyvin Investor AB:n kaveriksi.

2 tykkäystä

Trainers treidirahoilla ostettu
Solteq
Rapala
Nokia
Hiluilla Tecnotree

1 tykkäys