Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Vähän vastavirtaan muita “kanssa ostin/myin päivittäjiä” tälle päivää: Kamux rivin avaus salkkuun @13,48

14 tykkäystä

@orgn lisäys 6.70-6.75 avaukseen.
6 kk edellä aikataulusta Org1 valmistumisessa.

5 tykkäystä

Taas Qt lisäys kun “halvalla” tarjotaan @137,40. Samalla pieni kevennys Remedyyn @42,20, koska mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa, kohta saa takaisin pari euroa halvemmalla :slight_smile:

Perjantaina tuli lisättyä (luultavasti lyhyeen pitoon) OST-puolelle myös pitkästä aikaa Plug Power @38,20. Näyttäisi breikanneen vastukset ja painavan nyt kovaa vauhtia ylöspäin, kuten moni muukin green tech bumtsi bum hype yhtiö. Pitää vaan muistaa hypätä kyydistä tarpeeksi ajoissa. :wink:

15 tykkäystä

Teslaa kevennetty @1135,00. Yhtiön paino salkussa tippui 75%:sta 66%:iin. :relaxed:

18 tykkäystä
  • Kevennetty Kamux 200kpl. Myin ensin 400kpl AOT:ltä, ja ostin 20snt alempaa (13,26€) OST:lle puolet takaisin. Nyt on mukava tasaluku 1000kpl (500+500), jolla on hyvä matkata osariin. :finland:
  • Tuplattu äidin salkussa Tecnotree @ 1,41€. Edellinen osto muutaman viikon takaa 1,15€ hintoihin. :india:
7 tykkäystä

Ostettu EcoUp 2000kpl hintaan 6.42e/kpl. Tämä on rahamäärällisesti n. puolet mitä ajattelin tässä vaiheessa firmaan sijoittaa. Seuraava ostoerä jää ensi vuodelle H1/21 julkaisun jälkimaininkeihin joko kalliimmalla tai halvemmalla (duh).
Valuaatiosta ja riskeistä on ollut puhetta ketjussa. Alkuperäinen suunnitelma oli istua ja seurata tilannetta. @Astrix :n laadukas argumentaatio ja laskelmat sai kuitenkin vielä uudelleen ottamaan laajan raportin, excelin ja mietintämyssyn esiin. Downside ei tässä vaiheessa ole ehkä ihan niin rajattu, kun mitä alunperin toivoin, mutta nykyisellä osakekurssilla tosiaan teknologialähtö (jolle ehkä alunperin laskin liikaa paukkuja) voitaisiin haudata kokonaan ja keskittyä tuotteisiin ja palveluihin ja sijoituskeississä olisi silti järkeä. Toki jos hyvää rahaa kaadetaan liikaa kasvulähtöihin, jotka eivät sitten lähdekään, on tilanne toinen…

5 tykkäystä

Punaisen rekan kyytiin, eli Tokmanni @20,26

Tekniikan ja teollisuuden rinnalle vähän tuulipukukivijalkaa :grin:

19 tykkäystä

Lisätty Gigger grouppia (GIG B) . Sarjassamme buy the dip ja keskihintaa alemmas vai miten se menikään.

Kovin on ollut ankeaa pari viimeistä kuukautta, viikkotasolla pelkkää punaista viikosta toiseen, avanzan foorumin pöhinä kuollut kokonaan, volyymi tippunut, RSI nyt noin 30, lasku kuitenkin selkeästi rauhoittunut ja kaiken lisäksi kohta saatetaan breikata tekninen triangeli ehkä ylös tai sitten alas.


Entry Solteq 4680 kpl. IT-palvelusektorin paino kasvaa salkussa jo suht isoksi, mutta nyt Solteq on kyllä jo niin houkuttelevan hintainen, ettei voi olla laittamatta vähän käteistä töihin.

48 tykkäystä

Lisätty Dovrea (taas). Parin viikon takainen hyvä osavuosikatsaus varustettuna posarilla alkaa olla vedetty pöntöstä alas.

Samaan aikaan rapakon takana kaikki pilvestä lentäviin autoihin vetää rajua nousua. Kukin tavallaan :slight_smile:

10 tykkäystä

Solteq position avaus @4,29. Tuntuu alelta.

11 tykkäystä

Aamulla myytyjä OmniCareja ensimmäiset 2000 kpl takaisin @ 1.695 SEK :face_with_hand_over_mouth: kerrankin näin, katotaas jos vielä alle 1.6 SEK saisi liput 3000 kpl

2 tykkäystä

Tänään Coinbasea yksi (1) ja ainoa kappale myyty pois. Sen lisäksi SSAB:n A-osakkeet pistin pihalle käteismäärää lisätäkseni.

Pieni Citycon -lisäys @ 7,12 € osinkohajautukseen.

8 tykkäystä

Myyty tänään:
-qt 20kpl
-kamux 100kpl
-harvia 400kpl
-revenio100kpl.

Maksetaan näillä myynneillä sijoitusasunnon 30% vakuusvaje ja käännetään uusi sivu sijoitusuralla ja hankitaan eka sijoitusasunto.

21 tykkäystä

Myyty tecnotreetä pois. Katsellaan hetki pienemmällä painolla sivusta.

TILALLE LISÄÄ HYZON :rocket::rocket::beer::beer::beer::sunglasses::sunglasses: hitto että maistuu. On kyllä vähä liiankin iso paino mutta samapa tuo. Eiköhän tää rekka mee isostakin mäestä ylös.

58 tykkäystä

Itselläkin tippui kuitenkin tänään Tecnot kelkasta, jäi seurantaan jokunen tuhat. Zaptecia lisää, Media and Games Invest lisää, kaivannaisia US/CA vähän lisää.

Ja tietenkin Solteq lisää.

17 tykkäystä

Tänään vähän Qt veivausta eli pe ostetut 180 kpl ulos 145 € ja ostettu khh 136,6 € 380 kpl.
Fortum posa tayteen 800 kpl lisäyksellä.

7 tykkäystä

Pakko oli keventää hyzoneista 1/4 6,16 dollarilla kun paino salkussa oli päässyt ihan järjettömäksi tällaiselle lapulle. Mieli olisi tehnyt jatkaa täydellä possalla mutta pidetään kerrankin suunnitelmista kiinni.
Vielä toisessa salkussa on nipun pohjalla yksi 1000kpl erä 6,83 hinnalla joka sekin lähtee kyllä ulkoilemaan jos sinne noustaan lähipäivinä.
Lopuista lankeaisi veroja niin ilkeästi että saavat olla niin pitkään kun hyzonilla homma etenee nykyiseen malliin.

8 tykkäystä

Oroco uutena salkkuun 4% painolla á 3,05 cad.
Ideana lisätä paino sallussa ajallisesti hajauttamalla n. 10%:iin. Pitkään ylipainossa, nyt 40%, ollut gämbling sektori kokee vastaavaan tahtiin höyläystä.

6 tykkäystä