Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Monen muun tavoin kevensin Harviaa 158kpl @ 58,40€. Turhaan näköjään laskin pyyntiä eurolla. Fiksumpi olisi varmaan myynyt OST:llä olevasta pääpotista, joka kamppailee QT kanssa tasaväkisesti salkun suurimman omistuksen tittelistä. Moni varmaan ymmärtää, että ennemmin myyn 158kpl position verotettavalta tililtä kuin kosken OST:n 500kpl nippuun… :slight_smile:

Nämä myydyt osakkeet oli ostettu osin lainarahalla viikko sitten hintaan 51,60€.

4 tykkäystä

TTCF laput pihalle 263kpl @ 18,2$ ainakin hetkeksi sisäpiiriläisten myynti/mikälie myyntiaikeista tehdyn ilmoituksen vuoksi.

Lisäsin tänään Harviaa 100 osaketta 55,00 eurolla. Nyt tasan 500 osakkeen Harvia possa kasassa. Tästä on hyvä jatkaa.

38 tykkäystä

Lisätty PäyPälliä, ostettu eka napsu Morgan Stanleytä. Ja taas vipua käytössä, vaikka Triterraskin on myyty jo… :grimacing:

2 tykkäystä

Kerta kiellon päälle Hyzonia, varmaan ostelen vieläkin lisää jos alle $6 pysyy vaikka ei varmaan pitäis :smiley:

23 tykkäystä

Cassava Sciences (SAVA) alotuksesta sisään 79$ → halttiin 2x ja laput ulos päivän piikkiin → 97$. :upside_down_face: Kiva, et joskus onnistuukin. SAVA:aa mulla oli tos muutama kuukausi sitten ja hirveällä tappiolla möin pois kun huijaus-spekulaatiot vakuuttivat sen verran ettei uskaltanu jäädä omistajaksi. Seurannut astetta tarkemmin siitä saakka ja muutaman veivinkin tein, osan onnistuneena ja osan taas ei, niin turskaa tässä edelleen jäi, mutta nyt onneksi sai kavennettua sitä summaa. Pidän edelleen tarkassa seurannassa, sillä rakettipotentiaali löytyy, mikäli lääke saa jatkon kannalta puhtaat paperit phase 3:sta. Olen silti vähän skeptinen lääkkeen toimivuudesta. Toivon aidosti silti et Alzheimeriin löytyisi toimiva lääke. :sparkling_heart:

5 tykkäystä

100kpl harviaa OSTin puolelta ulos a 60. Toivo on huono strategia, mutta Luulen palautuksen onnistuvan muutaman erkin alempaa lähipäivinä :clown_face:

11 tykkäystä

Ostettu Inderesiä tänään positio täyteen, varmaan yhteensä 30kpl. Ihan hullua, kun kaksi päivää peräkkäin ostanut jotain ja aiemmin oli 2kk taukoa ostoista kokonaan.

3 tykkäystä

Tiistaina tuli täydennettyä Smart Eye takaisin siihen mistä lähtikin, eli 30 kpl lisää @ 189 SEK, nyt taas 175kpl löytyy. Harvoin onnistuu nämä keskihinnan laskemiset kun tuli vähennettyä välillä 196-215 ja osteltua takaisin 179, 189 ja 203.

Keskiviikkona ostin myös Qt:ta takaisin 12 kpl @ 133€, vaikka vasta tiistaina myin 15 kpl @ 137.6€. Povasin tuon 121.8€ gapin kiinniottoa mutta näytti pohjaavan jo ennen, lisäksi tuo Qt World Summit oli ke-to josta odotin uutisia niin päätin koittaa tällä pientä swingiä. Nousihan se jo päälle 140€, saattaa mennä myyntiin tänään kun megaluokan uutiset loisti poissaolollaan.

4 tykkäystä

Eilen tuli täälläkin tankattua heti aamusta lisää Qt ja kerrankin osui hyvin, eli hinnalla 135,8€.

Tulipa avattua myös tällä viikolla pari uutta riviä, eli eilen Spinnova @13,98 ja keskiviikkona kaikkien foorumistien rakastama Hyzon @5,83.

Positio Hyzoniin vielä pienehkö (500kpl), mutta taidan olla harvoja foorumilaisia, jolla on tämä rivi vihreällä… :smiley:

11 tykkäystä

Eilen lisää kuuttia, sava, nvda ja afrm. Optomed harkinnassa.

2 tykkäystä

Eilen tuli muutama Verizon lappu hankittua 10-15 vuoden pitoon, aiemmin myytyjen AT&T tilalle.

Harvian ylipainoa kevennetty OST:lta 60,10€. Syys-lokakuun dipeistä tuli tankattua 60% painoon.

5 tykkäystä

Solidium-dipistä ostettu Sampoa @ 44,64 € ja sekunti sen jälkeen dippasi 44,5 €, josta pieni lisäosto.

Mun tuurilla tippuu päivän aikana vielä 42 euroon :smiley:

17 tykkäystä

Optomedia pikku possa 9,6 hintaan, lisäillään jos vielä tippuu

3 tykkäystä

Keskiviikkona möin Sammot pois, tarkotus oli ottaa takaisin vasta osinkojen irrottua, mutta osan otin jo nyt kiitos Solidiumin ja jätin pilkkejä vielä alemmaksi.
Pikku kevennys Harviaa 60€, jatkaa salkun isoimpana.
Sitten vielä Inderestä lisää merkattujen jatkeeks.

1 tykkäys

Lisätty Optomediä jälleen laskeviin kursseihin, kaikkien sääntöjen vastaisesti. Nyt on positio täysi ja sitten istutaan kyydissä ja odotellaan.

4 tykkäystä

Vaihdettu osa Harviaa 60e → Sampo 44,5e

8 tykkäystä

RHM
Rheinmetall hyvä osari ja nopea piikki ylös. Puolet possasta osui takeprofittiin @87.72 ennen kuin kurssi lähti reagoimaan hyviin uutisiin totutulla tavalla. Nyt 85.20.

Tekisi mieli ostaa takaisin nuo, mutta pitää ensin siirrellä käteisiä paikasta toiseen. Siihen mennessä kurssi voikin olla jo mitä vain.

1 tykkäys

Pienet pelailut: Eilisillan huipuista myytyjä harvioita tämän aamun pohjista takaisin. Aika nappikauppaa, odotin hieman isompaa rekyyliä, mutta kyllä tästä taskurahoja tienailtiin.

Lisäksi modulightit aamun noususta laitaan 11% voitolla (14,4€). Tähänkin kyllä vielä takaisin kyytiin mutta aikamoista hurlumheitä on tämä kurssi.

E: Tulihan se Harvian rekyyli sieltä. Vähän liian hätäinen olin. Noh, tankataan lisää.

2 tykkäystä