Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Scorpio Tankers lisäys @15.75

3 tykkäystä

Esimerkillistä toimintaa.

Sampoa osteltu pitkin päivää aikamoinen läjä.

13 tykkäystä

Capman positiosta puolet pois @3,19. Myös Relais group omistusta kevennetty jälleen @25,3.

1 tykkäys

Lisätankkaus Microvast (MVST) 7,89usd, erittäin luottavaisin mielin.

5 tykkäystä

Myin Wärtsilät hintaan 12,88, edusti noin viittä prosenttia sijoitusvarallisuudesta. Nähdäkseni jonkin verran yli bisnesarvon hinnoiteltu, yksi konepaja (Konecranes) merkittävällä painolla riittää minulle, ja historiallisen kallis Helsingin pörssi lisää haluani omistaa sitä kaikkien tällä hetkellä inhoamaa nollakorkoista käteistä, jolle näen hyvää optioarvoa kun pörssin tuleva tuotto on odotusarvoisesti normaalia alempi ja volatiliteetti odotusarvoisesti normaalia korkeampi.

4 tykkäystä

Unum ylitti liikevaihtoennusteen ja tulosennusteen ja nosti ohjeistusta loppuvuodelle, joten reaktio -7% tuntui aika selvältä ostopaikalta. Tällaiset reaktiot ymmärtäisi pienillä kasvuyhtiöillä, mutta tällaisella arvomörnijällä ei.

1 tykkäys

Myyty 300kpl Pihlajalinna @11,82e. Tarkoitus oli pitää pidempääkin salkussa, mutta velkaa alkaa olemaan omaan mieleen vähän liikaa, sote-epävarmuudet sekä Terveystalon jyrääminen pelottaa liikaa. Kuitenkin mukavat 30% voitot tuli tästä käärittyä.

Osto 300kpl Efecte @14,5e, eli tuplattu positio ja keskihintaa raahattu nyt 11e hujakoille. Hyvän osarin jälkeen kurssi tippunut mieleiselleni tasolle josta on hyvä lisäillä.

Kumppaniohjelman pitkän aikavälin vaikutukset SaaS-kasvuun voivat olla merkittäviä, innolla odotan näiden hedelmien keräilyä :star_struck:
Markkinarako on monta kertaa nykyisen yrityksen kokoinen, kansainvälinen myynti vetää hyvin ja uusia asiakkuuksia alkaa syntyä syvemmältä euroopasta kokoajan enemmän. Kassa on todella hyvässä jamassa, mahdollisia yritysostoja tulossa?Jotenkin tästä vaan tulee samanlaiset vibat kuin Quutista reilu vuosi sitten :man_shrugging:

8 tykkäystä

Myyty Eneat 228 sek ja lisätty näillä Embraceria 210,5 Sek ja pienempi siivu Better collectivea 194,8 sek.

2 tykkäystä

Lisätty vielä Embraceria ja pari lisähaavaa putoavasta puukosta. Jos markkinoita uskoo niin pelialalla ei kyllä taida olla enää mitään tulevaisuutta :smiley:

10 tykkäystä

Ostettu Kamuxit takaisin kera muutaman lisälapun @ 17,40

Myin Saksa-uutisten jälkeen 17,03 ja laitoin rahat tekemään työtä muualle, mutta pakko oli palata ennen osaria ja enkä tiedä tuleeko kurssi enää laskemaan tästä merkittävästi.

5 tykkäystä

Embracerin kyytiin takaisin täälläkin 210,30 kruunun pysäkiltä kun foorumilta huomasi että alet on menossa. :pray::sunglasses:

Edit: Lisäksi Tecnotree kokonaan jäähylle hintaan 1,42€

8 tykkäystä

Kevennetty Tecnotree-possasta vajaa kymmenys @ 1,424 €. Nyt oli mielestäni selkeä tilaisuus myydä OST:illa oleva pieni osa possasta: kurssi nousee pystysuoraan ilman erityisempiä uutisia, ja +60 %:n kuukausikehitys tuskin menee käsikkäin liiketoiminnan arvon kanssa. Voi toki olla, että kertoimet ovat nyt sitä, mitä ne tulevat pitkällä aikavälillä olemaan, mutta uskon ainakin pieneen pudotukseen lähitulevaisuudessa.

Lisätty Embracer Grouppia @ 210,4 SEK. Parkkeerasin nuo Tecnotree-roposet tänne, kun markkina näyttää hylänneen pelifirmat totaalisesti. Yhtiön laadussa ei tarvinnut ainakaan vaihtaa huonompaan.

7 tykkäystä

Hyzonia salkkuun 300 kpl @ 6,37

17 tykkäystä

Myös täällä Embraceria alelaarista peesaillen kyytiin pieni siivu @210,20SEK

5 tykkäystä
  • Myyty OST:n Innofactorit 2000kpl @ 1,77€. Lisäillään takaisin myöhemmin, nyt paukut muihin hevosiin (AOT:n puolella edelleen 4000kpl). :finland:
  • Ostettu OST:lle Solteq 1500kpl @ 6,20€. Jälkikäteen tuli huomattua, että myin saman määrän 3kk sitten hintaan 6,62€, jolloin tein edellisen exitin Solteqistä. Osa lähtee ennen/jälkeen osarin, mutta ainakin puolet on tarkoitus jättää pidempään pitoon. :finland:

10 tykkäystä

Myyty tänään osarilappuja Oma Sp sekä Nokia. Siirretty panosta Kindrediin, Embraceriin, Aroceliin ja Perioniin. Pieni määrä palautettu myös säästötilille odottamaan päiviä pahempia…

1 tykkäys

Tecnotreet huutarilaitaan. Alkoi vähän huimata, kun melkein tuplasi 3kk:n pidolla ilman perusteltua syytä. Tai noh, aliarvostuksen purkautumista pitkälti, mutta en nyt tiedä oliko tuo halvasta saneerausvelasta irti pääseminen se katalyytti, mitä itse toivoin. Sitten pitäisi keksiä jostain ostettavaa, kun käteiskassa on paisunut liiaksi.

3 tykkäystä

Hmm. Tietääkö joku jotain extraa tecnotreetä, kun noin maistuu. Möin suurimman osan aivan liian aikaisin.

Tänään mennyt stoppaihin ainakin erät panoro, innofactor, harvia ja perin aikaisemmin hankittu erä…

Latasin kuitenkin sampoon kohtuullisesti paukkuja aamusta, niin kassa ei paljoa kasvanut…

2 tykkäystä

Myyty: puuilo ja scandic hotels
Ostettu lisää: Zaptekia ja outokumpua sekä eilen lisätty sampoa

3 tykkäystä

Myin pois -20% tuotolla Kratos Defencen. Enpä tiedä, miksi moista aikanaan ostin. Tai tiedän, mutta en kerro.

Ostin tilalle toista amerikkalaista teknologiafirmaa Trimbleä. Tämän takana on sentään Nanalyzen huuliveikkojen suositus. Ei kai ole järkeä maksaa heille premium-jäsenyydestä, jos en sitten beesaile.