Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Ostettu Tokmanni @18,35 ja Autoliv @874

6 tykkäystä

Salkusta irtosi uusimman koronavariantin myötä kaikki positiot, joista ei koidu merkittäviä veroseuraamuksia sekä kotiutettu myös pieniä tappioita.

Tieto uusimmasta löydöksesta alkaa vasta kiertää mediaa, ja teoriani on että viikonloppuna media saa aikaan paniikkia. Markkina on herkkä. Olen myös valmis ostamaan irroitettuja positioita nopeasti takaisin, jos paljastuu että variantti ei ole merkittävästi letaalimpi kuin aiemmat mutaatiot.

Salkun Core ei muutu mihinkään, mutta käteispainoa nostettu huomattavasti.

9 tykkäystä

Snadisti Nightingalea lisää. Alimmat NG:n ja muidenkinpilkit oli liian alhaalla ja ei mennyt pelko sinne asti.

3 tykkäystä

Myin kaikki.

Tai no jenkit myyn vielä illalla.

9 tykkäystä

Lisäsin Remedyä 100 kpl, kun viimeisestä lisäyksestä jo vuosi.

2 tykkäystä

Pakko kysyä, että voisitko avata syitä/sijoitusstrategiaasi salkun täydelliseen tyhjennykseen? Jossain paremmin aiheeseen sopivassa ketjussa tietty. (En osannut linkittää)

Ja jotta ei tuu banaania, niin ostin vähän vivutettua kuparifutuurirahastoa kun putosi vaatimattomat 6%.

12 tykkäystä

Puuiloa tällä kertaa AOT:lle, josta voi likviditeetin tarpeessa luopua joko pikkuvoitolla = kiva tai tappiolla = silti kiva, vähentääpä myyntivoittojen veroja.

1 tykkäys

Aallon Groupia 81kpl lisäys a 11,55e korjaamaan epämääräisten kappalemäärien rivi :see_no_evil:
Minun olisi kuulunut syntyä Boomer-kaudella, kun tykkään ostella tällaista perinteisempää tilitoimistoa, vaikka modernimman oloisiakin olisi pörssissä tarjolla :eyes:

1 tykkäys

Nokiaa ostettu salkkuun uutena

4 tykkäystä

MOCORP osto 9.084€ 87 kpl. Ei pystynyt parempaan, kun OST osinkoja kertynyt vain tuon verran (pääsääntöisesti Harviasta). Tänään ostopäivä, kun kuun vaihdetta kohti mennään ja joulua.

1 tykkäys

Tänään lisäystä Konecranes @35.48 ja Tokmanni @18.32. TietoEvry jäi odottamaan. Sampoa olen lisäillyt koko viikon, ja nyt kun sitä olisi saanut viikon alimpaan hintaan, ehti kassa tyhjentyä. :flushed:

Edit. TietoEvryn osalta tyhjänpäiväinen senttikikkailu kääntyi omaksi tappioksi. Eipä mitään, leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä - täältä tullaan, maanantai! :upside_down_face:

9 tykkäystä

Hemmetin kovat black friday-alennukset oli aamulla pörssissä!

Pakkohan se oli kasvattaa Tecnotree-positiota 33%, kun kerta 1,314€ hintaan sai. Ensvuonna sama homma?

8 tykkäystä

Tänään lähti SFC Energy salkusta kokonaan sekä pienet kevennykset QT:ta ja Zaptecia. Kaikki OSTilla, joten ei veroseuraamuksia ja siksi tuli tehtyä. SFC Energy ei ole halpa ja hyvin nopealiikkeinen pörssilaskuissa, kun taas QT ja Zaptec olleet isossa painossa. QT:n kevennyksessä painoi myös kireä arvostus. Nyt on rahaa niin säästötilillä AOT:ta varten että OSTilla mahdollista voimakasta laskua ajatellen. Tähän asti OST mennyt pitkään 100 % osakepainolla, joten hätävaraa ei olisi ollut. Todennäköisesti vielä illalla ZIM laitaan, kun otettu lähinnä lyhyeen pitoon pieni määrä eikä mitään halua pitää yli mahdollisen pidemmän pörssilaskun.

Nyt vain toivotaan hienoista kyykkäystä omissa suosikkiosakkeissa ja sitten paluu takaisin, kun huomataan, ettei se uusi variantti ollutkaan kuolemanenkeli, kuten tutkijat ja media tykkäävät povata ilman näyttöä tuekseen (kaikki muistamme vuoden 2020 tutkijoiden arvelut Covidista, joka elää pinnoilla ainakin 2 viikkoa ja tartunnan saa kävelemällä toisen perässä :smiley: )

Lisätty SSAB Black Friday alesta

9 tykkäystä

SSAB:ta tankkiin 3,80e hinnalla.Loput käteiset odottaa jenkkiavausta :money_mouth_face:

3 tykkäystä

Evoa eilen ja tänään yhteensä 600 kpl tähän mennessä :slightly_smiling_face:

35 tykkäystä

Pakkohan se oli tänään ostoksia myöskin tehdä:
TietoEvry 25,9€
Sampo 43€
Kamux 11,17€
Talenom 12,66€
Qt pohdinnassa

17 tykkäystä

Sampoa 42,90 pienesti lisää ikiholdiin.

13 tykkäystä

Ostettu Rapalaa Black Fridayn kunniaksi

7 tykkäystä

Päätin kokeilla pientä “veiviä” ja juuri kun olin laittanut myyntitoimeksiannon osakkeilla 1,68sek hintaan niin kurssi romahti 1,4sek :rofl: Aiemmasta poiketen sain pidettyä kädet paperia kovempana joten voinen sano onnistuneeni. TO2 sis muutettavissa osakkeiksi +1sek hinnalla, eli välityskulujen jälkeen n. 900sek “tienasin” pienellä kikkailulla (lue: nyt olen 900sek vähemmän häviöllä Omnicar -seikkailuistani :sweat_smile:) Kohti uusia pohjia siis!

AAAAOmnicarveivi

8 tykkäystä