Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Sampoa lisätty kevyesti @42,XX

9 tykkäystä

Salkku tälle vuodelle -6000e pakkasen puolella, joten lisätään!
Lisätty; Industrivärden, Investor, Sampo, Embracer, Bico Group, VNV Global.
Uusi/Aloituspositio; Lundin Mining, Avanza Bank.

8 tykkäystä

Avauspositio Sievi Capital. Lisäyksiä Harvia, Tokmanni, Nokia.

14 tykkäystä

Eiliset Harviat veivattu pienellä voitolla ulos aamun pomppuun (45,5 → 46 ja 46,2), samalla kevennetty Tecnotree (1,210 ja 1,216) ja QT (95) ja myyty Spinnova (11,09). Tecnotreetä ostettu takaisin 1,182 1 / 3 ja Harviaa 45,2 1 / 2. Lisäksi viritetty pilkkejä alemmas. Näiden ohella päällä pieni DAX-shortti, jonka sulkeminen on kyllä jo lähellä.

Kaupankäyntikuluihin tällaiset veivit katoavat aika pitkälti, mutta saapa harrastaa. Aamulla epäilin avausta kuolleen kissan pompuksi joten ajattelin napata käteistä salkkuun tiukasta noususta. Pidän tätä edelleen todennäköisempänä vaihtoehtona, mutta en sulje pois mahdollisuutta, että pohjat olisivat jo löytyneet, tai että alettaisiin olla jo lähellä. Näin parempi ostella vielä kun halvalla saa, ei aleta liian ahneiksi, kumpaankaan suuntaan, vaan ostetaan pieniä eriä.

Omassa hyvin epätieteellisessä “teknisessä analyysissäni” seuraan nyt Nasdaqin futuuria, painetaanko takaisin alle 14 300 vai karataanko 14 400 yläpuolelle. Jos jenkit avaavat pakkaselle niin voi Helsingissäkin iskeä pakkanen ovesta iltapäivällä sisään, mutta kovasti jenkit yrittävät tällä hetkellä punnertaa ylöspäin. Myös VIX osoittaa rauhoittumisen merkkejä.

Nyt osake / käteispaino on sellainen, että ei harmita riippumatta siitä, mennäänkö seuraavaksi ylä- vai alamäkeen. Jos nyt pitäisi ottaa kristallipallo esiin niin huomenna käydään vielä alempana, mutta FEDin kokouksesta ei tulekaan maailmanloppua ja markkinan stressi hellittää. Torstaina Apple antaa kohtuullisen hyvän tuloksen, ja siitä ponkaistaan ylös. Ei ole sijoitussuositus, edes itselle…

13 tykkäystä

Eilen ostettu
QT @90,9 & Kamux @10,27

Tänään myyty
QT @95,8 & Kamux @10,69

Tuli eilen innostuttua sen verran, että piti jo tänään vähän palautella käteistä tilille…

5 tykkäystä

Ostettu lisää QleanAir AB, TTM P/E n. 11,5x ja suurin osa tuotoista “jatkuvia”, liikevaihdolta odotan double digits kasvulukuja, EBIT% ei mitään Qt tai EVO lukemia, mutta solid ~20%. Mielestäni yhtiötä kuritettu liikaa viimeaikaisessa laskumarkkinassa, eivätkä fundat mielestäni anna kovinkaan paljon sijaa enää alemmille hinnoille.

Ei sijoitussuositus, mutta tutustumissuositus :slight_smile: Yhtiöllä on ketju foorumilla, jossa käyttäjä @Pikku-Ipo on seuraillut ja referoinut yhtiön matkaa jo jonkin aikaa, itse bongasin ketjun vasta tänään.

4 tykkäystä

QT avaus, vaikka eilen olisi saanut halvemalla ja ehkä tänäänkin vielä :grin:

11 tykkäystä

Nämä myyty pienellä voitolla.

2 tykkäystä

Shorttaillu/hedgaillut viime aikoina seuraavilla: Atlas Copco, ABB, Sandvik, SCA ja Boliden. Sandvik tullut alas vaikka tulos ylitti odotukset, Atlakselta tuli juuri pehmeähkö tulos. Korkojen nostot, inflaatiopaineet, ja näistä johtuva odotettava kysynnän hidastuminen jne…Kaiken lisäksi osasta näistä ei olla vielä otettu kunnolla ilmoja pihalle. Ja eilen DAXia longiksi… :sweat_smile:

Puuiloa lisää @7,482€

7 tykkäystä

:fish:Pilkintä jatkui toista päivää eilen. Neste, Tietoevry, Uponor, Huhtamäk, Orion, Tokmanni, Valmet. Vähän Tecnotreetäkin kun täällä yllytetään. Nyt on salkku kalastettu täyteen, toivottavasti ei tullut turskaa. Jännät päivät menossa, boomereillakin. :chart_with_downwards_trend: :chart: :chart:

23 tykkäystä

Eilen liian alhaalle viritetty Tecnotree -pilkki hilattu ylemmäs, ja 1.18 näytti nappaavan. Napataan alempaa lisää jos tämä kissa osoittautuu kuolleeksi

7 tykkäystä

Itm Power lisäys aamullisen jatkoksi…

9 tykkäystä

Vielä pieni erä Konetta lisää @55,90 €.
Epäilyttävän heikko näin nousupäivänä…

4 tykkäystä

QT 40kpl & Kamux 300kpl, näitä lappuja ei ennestään löytynyt salkusta. Tuli myös Nokiaa ja Cityconia tankattua vähän raskaammalla kädellä vanhojen päälle, mutta ne on “pitkään pitoon”.

8 tykkäystä

Årsted 676,4 lisäys🌸
Niitä putoavia puukkoja

5 tykkäystä

iShares MSCI EM SRI UCITS ETF tarttui täydentämään aiempia hankintoja. 7,29€ hintaan.

3 tykkäystä

Olen tammikuun aikana ostanut pari erää VNV:tä; mielestäni aika kova substanssialennus ottaen huomioon heidän track recordia!

1 tykkäys

Pieni erä Konecranes ja Tecnotree. Katsotaan miten käy. Levollisin mielin,

8 tykkäystä

Myyty Sampo @ 41.51, Tieto @ 25.74 ja Tokmanni @ 17.80.

Myyty myös Digia @ 7.13.

3 tykkäystä