Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

DTG Daimler Truck Holding AG lisäys…

8 tykkäystä

En kyllä kehtaisi itse julkisesti retostella noin typerällä liikennekäyttäytymisellä.

Aiheeseen: Myyty pari viikkoa sitten Tieto ja ostettu tilalle Beyond Meat, koska kaipasin elämään jännitystä. Sain sitä mitä tilasin. 5-10% päiväheilunta pitää mielen virkeänä.

50 tykkäystä

Eiliset kaupat:

Heti pörssin auettua ylimääräiset eurot Puuiloon @ 7,984 €. Ei vissiin kaipaa perusteluja.

Illalla myyty koko loppuvuodesta ostettu Unum-positio @ $27,78. Alettiin jo lähestymään MarketScreenerin keskitavoitehintaa ja päivätason RSI 70:ssä. Viime päivinä päivittyneet ainakin parin tahon tavoitehinnat, Barclays $28 → $25 ja Goldman Sachs $32 → $34. Pörssin sulkeutumisen jälkeen näemmä vahvistettiin $0,3 kvartaaliosinko, en lähde arvailemaan tuon vaikutusta ensi viikon kurssiin.

Ja sitten tilalle pari osaketta joiden matkaa seuraan paljon suuremmalla mielenkiinnolla. Isompi positio kiinni Twilioon @ $213,67 ja pienempi Crowdstrikeen @ $174,88. Twilion tuotteista olen kuullut kehuja aiemminkin ja myös Motley Foolin Rule Breakersin joulukuinen suositus lisäsi kiinnostusta. Siitä ollaan tultu nyt vielä 19,5% alas. Crowdstriken Falconiin olen tutustunut vasta pintapuoleisesti, mutta sille uskon löytyvän valloitettavaa markkinaa ihan joka mantereelta. Tietysti toivon etteivät vie markkinaa esim. F-Securen EPP:ltä, mutta paras voittakoon.

5 tykkäystä

Hyzonia salkun nurkalla treidaamalla on tullut jo pikku voitot. Äkkinäisiä ovat liikkeet. Nyt taas osto, kun pohja näyttäisi ehkä löytyneen. Osto 4,80 USD Tämäkään erä ei jää salkkuun homehtumaan.

13 tykkäystä

Sen verran sumeat näkymät tällä hetkellä, että tämän kuun palkasta sujahti siivu rahastoihin. OSTin käteispinolle pari potentiaalista vaihtoehtoa, mutta vielä ei uskalla lähteä ostelemaan. Tämä vuosi menee todennäköisesti pääosin rahastoilla ja salkusta tai seurantalistalta löytyvillä osakkeilla. Uusiin yhtiöihin ei taida aika riittää.

4 tykkäystä

Perjantaina siivu Voxturia. Muutaman viimeisen erän päälle.

Onkos muuten @Meri jatkanut Hyzon ostoja? :sweat_smile:

10 tykkäystä

2 viestiä yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Perjantaina laitoin myyntiin kaikki Fortumit @25,74 €. Vaikken harrasta mitään pillkkimistä, vaan ostan osakkeita myyntilaidalta silloin, kun katson niissä olevan tarvittava tuottopotentiaali, niin nämä kaksi erää Fortumia tuli hankittua kyllä aivan Koronamontun pohjasta, eli joskus näinkin… Luulin Fortumien olevan pitkään/ikuisesti salkussa, mutta nämä olivat nyt loppuvuoden mittaan hapantuneet mielessäni aika riskisiksi omistuksiksi ja muutenkin vaikesti ymmärrettävä/ennakoitava sijoituskohde (johdannaissuojaukset, Venäjä -riski & Uniper). Nyt kun vielä Inderes laittoi mallisalkustaan myyntiin, niin triggeröidyin tekemään sen, mitä olin jo mielessäni pyöritellyt.

Koska käteisen osuus varallisuudestani on edelleen melko suuri verrattuna salkun painoon, niin en halua ottaa tässäkään tilanteessa niin isoa makronäkymää vaan päädyin tekemään lisäyksen Kreateen @11,23€ noin puolella siitä summasta, mitä sain Fortumin myynnillä.

14 tykkäystä

O: pitkään pitoon Metsoa. M: Gazpromit pakon edessä. Fortum pysyy enallaan pidossa.

3 tykkäystä

RobinHoodia ostettu perjantaina 500kpl 14,79 USD/kpl. Pitkään olen seurannut tätä hypelappua, milloin uskaltaisi ostaa. Nyt näyttäisi myyntipaineen olevan vähentynyt rajusti. Oman teknisen analyysin perusteella on kuluneella viikolla kolme kertaa pohja pitänyt. Tiukalla stoplossilla jään seuraamaan tilanteen kehittymistä.

5 tykkäystä

Digiaa lisää, syy alla.

Sitten kun sujuu, nii se jatkuu yleensä kvartaalista toiseen ja indereksen targettien alla. Koko sektori halpa vs muu markkina.

12 tykkäystä

Lisäsin Fodeliaa hieman aiempien päälle. Keskihintakin laski vähän. Lupaavia näkymiä foodservice markkinasta

6 tykkäystä

Harviaa kopsahti 51,90 pitkään salkkuun… Solteq rynni ylöspäin ja jäin rannalle siinä…

15 tykkäystä

Pamahtanut salkussa stoppariin lähes kaikki, mihin olen ne asettanut.

Käteistä siirretty Harviaan. Erittäin suuressa ylipainossa nyt Harvia. Keskon tulokset olivat jälleen lupaavia…

19 tykkäystä

Harviaa lisätty pitkään salkkuun :ok_hand:

20 tykkäystä

Minipienet höyläykset QT:sta ja Orthexista. Lisätty Tecnotreeta ja Harviaa.

7 tykkäystä

Harviaa ostettu kaikilla ylimääräisellä käteisellä mitä löytyi. Kurssi mörninyt puoli vuotta ja arvostus on tällaiselle yhtiölle erittäin houkutteleva:

45 tykkäystä

Lisätty Remedyä. Jatketaan lisäyksiä jos markkina tarjoilee sopuhintaan :blush:

10 tykkäystä

Vielä viimenen lisäys Autostorea ihmeellisestä dipistä, nyt on semmonen mälli että voi jäädä odottelemaan BoA:n juuri julkaisemaa tavoitehintaa (49NOK)
Go :bouvet_island:!

6 tykkäystä

Autostorea sopuhintaan 30,75 NOK hintaan, sievät 400kpl

6 tykkäystä