Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Qt grouppia 75,60€ ja 7% positio salkusta.

9 tykkäystä

Myyty avaukseen Embracer ylipaino noin 20% tuotolla. Volaa riitti matkalla.

8 tykkäystä

Lisätty 200kpl Efecte @11,50€

Odotettu yritysosto, tästä on hyvä jatkaa tarinaa :sunglasses:

8 tykkäystä

Loput Harviat myyty pois salkusta. Jätetään firma seurantaan kuitenkin, saatetaan palata omistajaksi myöhemmin. Kyseiset yksilöt myytiin tappiolla, mutta toivon mukaan koko seikkailusta jäätiin plussalle.

Edit. Nämä rahat laitettu lähes kokonaan Stockmanniin.

4 tykkäystä

QT lisäys @75,46 euroon.

10 tykkäystä

Osto: Meltwater

Globaali, kasvava markkinajohtaja, jolla category-leading -tuotetarjooma (SaaS!) taantumaturvallisella alalla.

ARR tänä vuonna noin 510 miljoonaa dollaria, markkina-arvo noin 360 meur.

Q1 meni hienosti nappiin:
https://newsweb.oslobors.no/message/563418

18 tykkäystä

Valmetia lisää 25,55 e.

4 tykkäystä

Ostettu 2000kpl Norwegian air shuttlea ihan vain menneen hintakaavion perusteella👀 vai onko se sittenkin teknistä analyysia🤔

Qt 100kpl osto @75,7€. Pitoaika varmaan jää muutamaan päivään / viikkoon. Saa nähä.

5 tykkäystä

Ostettu tässä viikolla pikku erät Wolkkaria ja Hyundaita…
Myyty Plug kävi puottamassa minun stopin pois ja pinkaisi sitten ylös…

Nämä myyty tänään suunnitelman mukaisesti hintaan 197.00e. Tässä välissä irtosi myös osinko 3.30e, eli yhteensä voittoa reilut +7% kolmessa viikossa.

2 tykkäystä

Lottolappuina pidetyt valoet ja biohitit mäkeen tappiolla (nyt ne tietysti raketoi,tuskin sentään)

Mielenkiintoinen pulju. Lukisin mielelläni lisää yrityksestä ja toimialasta jos jollain on jaksamista avata ketju.

Osto: Meltwater 2000kpl

Legendaarinen bullero liike, Osta ja sitten tutki.

10 tykkäystä

Suljin Teslan shorttiposition. Nyt sitten hautomaan uusia kujeita :ok_hand:

1 tykkäys

Ostin aloitusposition Wittediä.

Yleensäkin olen hamuillut IT-palvelusektoria salkkuuni; tykkään, että kyseessä on pitkälle tulevaisuuteen kasvava markkina, jonka toimijat tuppaavat olemaan pääomakeveitä, hyvää kassavirtaa tekeviä kannattavia ja kasvavia yhtiöitä. Näiden kanssa ei myöskään joudu yleensä juuri kantamaan tuote/teknologiariskiä.

Arvostuksensa puolesta alan listatut yhtiöt Suomessa ovat väliin tuntuneet jopa aika matalalla roikkuvilta hedelmiltä, mutta en ole saanut napattua yhdestäkään kiinni. Yksi kalvavana piinannut kysymys on ollut aina, miksi juuri tämä yhtiö onnistuu pitämään osaajistaan kiinnii ja houkuttelemaan heitä yhä lisää ja lisää?

Sitten syliin tipahti tämä Witted ja heidän yhtiöihinsä tutustuessa moni asia “klikkasi” sen verran kovaa, että tiesin mahdollisesti haluavani omistaa yhtiötä jos siihen on lukujen ja arvostuksen puolesta mitään perusteita. Markkinat eivät ainakaan hinnoittele yhtiön pääsevän sen erittäin kunnianhimoisiin 2025 tavoitteisiin, ja hyvä niin, sillä olen itsekin skeptinen tullaanko näitä ihan saavuttamaan. Yhtiön hajautettu toimintamalli voisi tasata mahdollisia kasvukipuja, siinä missä jokin Wittedin alla toimivista työntantajabrändeistä voisi hetken keräillä itseään, on toisaalla mahdollisuus kukoistaa ihan entiseen malliin.

Pitää vielä erikseen mainita toimitusjohtaja Harri Sieppi (on myös perustanut yhtiön), joka on rohkeasti jalkautunut tänne foorumille vastailemaan kysymyksiin ja muutenkin kaikki viestintä on tuntunut raikkaan avoimelta. Draivia tekemiseen tuntuu löytyvän myös vähintään kiitettävästi! Minulla on vahvahko “positiivinen bias” omistaja-operaattorien kipparoimiin yhtiöihin, ja tässä se tulee myös melko mukavasti tyydytettyä. Harri omistaa merkittävän osan yhtiöstä, joten intensiivit kuvittelisi olevan meidän muiden osakkeenomistajien kanssa yhteneväiset. Johtoryhmä ja hallitus on pidetty kevyenä ja omistavat kaikki myös osakkeita.

Huolista ehkä mainittava vielä sen verran, että yhtiö on maininnut tavoittelevansa myös epäorgaanista kasvua ja tämän yhteydessä voivansa käyttää omaa osakettaan välineenä. Näytöt pääoman allokoinnista onnistuneesti hurjaan kasvuun ovat toistaiseksi erinomaiset, mutta oma osake välineenä on tuhovoimaisempi kylmään käteiseen verrattuna. Toivoisin omaa osaketta käytettävän hyvin harkiten ja ennemminkin ostetun yhtiön johtoa sitouttavan elementtinä kuin varsinaisesti isona osana kauppahintaa. Eri tarina jos kurssi lähtisi totaalisen laukalle :wink:

Mukava päästä hieman viilentyneeseen markkinaan rauhassa pureksimaan tätä uutta tulokasta, ehtii vähän hitaammin syttyväkin mukaan.

20 tykkäystä

BBS:t mäkeen tukevalla tappiolla,oppirahojen maksuun meni,mutta onneksi pieni possa. :shushing_face:

1 tykkäys

Lomarahat Tecnotreehen @0.0850.

12 tykkäystä

Todella raskain mieli myyty koko ZignSec-positio. Tästä tuli otettua sijoitusuran ylivoimaisesti isoimmat euromääräiset tappiot. Prosentuaalisestikin yli 80 prossaa sijoituksen arvosta tuli menetettyä. Koin kuitenkin paremmaksi myydä nyt, kun yhtiöstä oli vielä saatavilla jotain ropoja.

Katsellaan uudestaan sitten annin jälkeen, jos yhtiö on vielä hengissä. Kiitos @Shorttaaja, kun viimeistään herätit tähän konkussiuhkaankin, mikä on olemassa. Olen ollut itsekin aivan liian hyväuskoinen yhtiön suhteen ja antanut paljon anteeksi, kun yhtiö on muuten vaikuttanut niin lupaavalta ja mielenkiintoiselta.

27 tykkäystä

3 viestiä yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Näyttää olevan minun myynti päivä, joten pihalle voitolla Wärtsilä sekä kevennetty voitolla: Tokmanni, Nokia, Anora, Tieto

1 tykkäys