Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Pientä veivailua, Tecnotreestä neljännes ulos @8.470 ja Wittedistä puolet veivattu pihalle @5.26 - käteisen vapauttamista siltä varalta jos tämä pomppuisa kissa on kuollut. Osakepaino silti edelleen noin 85%.

2 tykkäystä


Meni näköjään toinen isompi toimeksiantokin läpi :slightly_smiling_face: nyt odotellaan

30 tykkäystä

Myyty Norwegian 11,5% euromääräisellä voitolla

1 tykkäys

Myin 731 kpl Marimekkoa (taas) n. prosentin tappiolla. Käteistä nyt n. 29%. Vaikea nähdä, että tässä pitkään rallatellaan. Jotain lyhyitä veivejä saatan tehdä, mutta yritän pitää isoa käteispainoa toistaiseksi.

1 tykkäys

Uusi rivi salkkuun: Admicom
Tätä on kuolattu koronarallin aikana jo niin moneen kertaan, että nyt oli pakko päästä ostamaan kun ollaan valuttu koronapohjien tasolla ja näyttäisi ainakin lyhyellä aikavälillä tukea löytyvän.

7 tykkäystä

Myin EcoUpin rippeet pois, jota en onneksi ehtinyt salkkuun sen enempää tankata (myyntihetkellä alle 2% portfoliosta). Jäin liian pitkäksi aikaa miettimään myyntiä negarin jälkeen, sillä ajattelin kustannusinflaation olevan melko tavallista tänä päivänä, lisäksi liikevaihto kuitenkin kasvaa ja yhtiö on silti vahvoilla vihreässä trendissä. Palasin kuitenkin perusasioiden äärelle ja tajusin, että investment caseni nojasi myös hyvin paljon Teknologian läpimurtoon. Nyt se puoli meni todella jäihin, sillä luultavasti tänä vuonna ei kauppoja tule, lisäksi Teknologian houkuttelevuus asiakkaalle sekä kannattavuus yhtiölle meni entistä arvaamattomammaksi. Myös investointipanosten suuruutta on vaikea arvioida ja koko osakkeen käypää hintaa. Parempi seurata sivusta ja harkita kyytiin hyppäämistä, jos tuolle Teknologialle saadaan vähän enemmän varmuutta tai muuten yhtiö saa noita epävarmuuksia karsittua. Tuotto (tappio) -29%. :ok_hand:

23 tykkäystä

Kevennetty Fortumia, lisätty Anoraa ja Tecnopuuta.

2 tykkäystä

Sammon osingoilla 76 kpl Keskoa OST:lle 21,40€.

6 tykkäystä

Sama, mutta vain 50kpl.

6 tykkäystä

Sammon ensimmäisellä & viimeisellä osinkopotilla osteltu Solteqia. :money_with_wings:

5 tykkäystä

OST:lle pienet avaukset Inderesiä/ 38,95€ sekä Remedyä/ 29,30€

7 tykkäystä

Osto Sampo 500kpl 42,08€

23 tykkäystä

Sammon osingoilla lisäys TietoEvryä @ 23,50€.

2 tykkäystä

Kiina-riski hirvittää edelleen, joten puolet JD.com:ista myyty $57,32. Ostohinta 9/2018 $25,20. Olisin halunut holdata koko position, mutta ei pysty :neutral_face:

8 tykkäystä

Uutena rivinä salkkuun Grafton Group. Hinta 940,7 pennyä. Myönnän junttiuteni, kun hankin Nordnetin kampanjasta osakkeita Lontoon pörssistä. Tärkein liiketoiminta-alue on jakelu, jota löytyy Irlannista, Isosta-Britanniasta, Alankomaasta ja Suomesta. Tämähän on se pentele, joka osti IKH:n. Lisäksi tässä on mukana Irlantilainen DIY-ketju Woodie’s ja pikkasen laastia ja puuportaita.

Graftonilla on käynnissä myös osakkeiden takaisinosto-ohjelma. Poikkeuksena muihin ulkomaalaisiin suoriin osakeostoihini tästä löytyy myös P/E-luku.

6 tykkäystä

Sammon osingoilla 20kpl lisää Sampoa hintaan 41,98€.

17 tykkäystä

Lasten salkkuihin tuplattu Optomed @3,96€. Nousi salkun pienimmän paikalta neljänneksi pienimmäksi 3,6 % osuudella.

3 tykkäystä

Puuilon osingot siirretty nordnetin suomi rahastoon odottelemaan osakepoimintoja

2 tykkäystä

Pikku erä leaddesk ostos. Tuskin tarvetta nyt lisätä enempää näillä tiedoilla.

Koronasta tuli jossain kohtaa buustia, joka vähän hyytyi, mutta osaketta on kyllä tuotu alaskin mukavasti.

Jos uskaltaa olettaa, että joskus tehdään tulosta saas mallin avulla kohtalaisella ebit% niin ei tämä kai nyt kauhean kallis ehkä ole?

4 tykkäystä

Ostos: Valmet avattu uudestaan. Pitäisi saada sellaista 4% osinko kassavirtaa mieluusti uusista ostoista, jospa valmetilla yllettäisiin sellaiseen tasoon.
Vähän kyllä ahdistaa tällaiset oikeiden asioiden tekijät, mutta kai näillä on venttiilien myyntiä ja erilaista huoltoa?

Ikäänkuin solteq myyty osa vaihtui valmetiksi… Hmm…

12 tykkäystä