Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Annin päättymisaikaa jatkettiin useampaan otteeseen. Lopulta anti suljettiin muistaakseni maaliskuussa. Yhtiökokous pidettiin toukokuussa. Annin suhteen epämääräisyyttä ja viivästystä aiheutti neuvottelut yhden ison toimijan kanssa joka olisi halunnut ostaa koko puljun. Tästä syystä antiin osallistuneet eivät saaneet mitään tietoa, kun neuvottelut olivat kesken, ja osa varhaisessa vaiheessa osallistuneista kyllästyivät odotteluun ja peruivat merkintöjään. Neuvottelut kariutuivat ja anti toteutui euromääräisesti alunperin suunniteltua pienempänä.

Olen erittäin tyytyväinen tähän sijoituscaseen, tarina etenee niin nopeasti, että on vaikea pysyä perässä, paljon on siis menty eteenpäin siitä kun antia alettiin markkinoimaan. Olin fyysisesti paikalla yhtiökokouksessa ja luottamus yhtiön johtoa kohtaan vahvistui merkittävästi. Olihan se ihan syystäkin ollut koetuksella annin nihkeästä etenemisestä johtuen.

3 tykkäystä

Myyty hyvään päivänousuun Scandic @47,30sek. Tästä 1kk pidolla ihan mukavasti.

1 tykkäys

Sama juttu, ostin lisää Tokmannia hintaan 11,8 €

14 tykkäystä

Wärtsilää 200kpl lisää. Tällä hinnalla hinnotellaan vain huolto puolta. Usko vahvasti Wärtsilän tulevaisuuteen kunhan kaikki “normalisoituu”

13 tykkäystä

Pitkästä aikaa osotksilla ja tarttui Puuilo ja Wärtsilä

16 tykkäystä

Tiistaina ostettu Valmetia ja tänään lisää putoavaa puukkoa, eli Puuiloa. Sitä kuuluisaa keskihinnan alentamista. :smile:

17 tykkäystä

Siirtymiä rahastopuolella: Nordnetin sisäänheittorahastoa myyty ja tällä summalla + ylimääräisellä käteisellä merkintää pitkäaikaisempaan ja nihkeämmin realisoitavaan kiinteistörahastoon. Eli nyt löytyy salkusta sellaista elementtiä, jonka tiedän olevan sijoitusmokailuun taipuvien näppieni ulottumattomissa :sweat_smile:

1 tykkäys

Eilen lähti Sammot 42,18. Voisi olla fiksumpaa pitää joku kesätauko näistä kikkailuista, salkku lienee -2% YTD. Käteistä yli 80%.

2 tykkäystä

Lähes hylkiön asemassa olevaan Caverion otettu alotuspositio ja tankkailu jatkuu.
Firma viimeisimpien kvarttaalien mukaan ihan kohtuullisessa iskussa, mutta mielestäni markkinat hinnoittelee yhtiön kärsivän nykyisestä ja tulevasta maailmantilanteesta erittäin pahasti.

Sanoisin, että positiiviseen yllätykseen ihan ok mahdollisuus ja negatiivisessa skenaariossa on jo melkoinen sisäänhinnoittelu tehty.

Palveluliiketoiminta suhteellisen defensiivisistä ja yhtiön kassa kunnossa.
Suurimmat riskit liittyy varmaan projektiliiketoimintojen sakkaamiseen kustannusnousun takia.

3 tykkäystä

Nokian renkaat positio tuplattu @12,07.

3 tykkäystä

Orocoa lisää @1.19. Porauksissa hetkellinen keskeytys, kun Pedron ja Miguelin jengit ovat Santo Tomasin lähistöllä haulikkohippasilla. Ilmeisesti jonkun mielestä kupari katoaa maan uumenista tämän johdosta, kun kursii kyykkää 10 %.

13 tykkäystä

Ostos, siili solutions 6k eur avaus n. 13,95 hinta.

2 tykkäystä

Näköjään vanha Oroco ostotoimarari aktivoitui @1,2 cad. No niitä lisää eikä uutinen aiheuttanut ajatuksia minussa.

11 tykkäystä

Wärtsilää taas lisää 7,5€.

11 tykkäystä

Voxtur pieni siivu lisää 0,84

18 tykkäystä

Samoin Voxturia lisää 0,84 . Jos uskoo firmaan, nyt on yksi hyvä paikka lisätä. Toki jatkossakin voi tulla. Lisätään sitten lisää.

20 tykkäystä

Porch Group touhusalkkuun takaisin 3,28 USD

1 tykkäys

Myös Voxturia lisää @ 0,84 CAD

19 tykkäystä

Myöhästyin hyvistä hinnoista, mutta tääkin kelpaa, Orocoa @1.24

11 tykkäystä

Pitkästä aikaa ostelemaan ja aloitellaan avaamalla Amazon positio @110 dollarilla

1 tykkäys