Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

1300 kpl, Roviota keskihinnalla 6,20€

8 tykkäystä

Myin tänään Mercell Holdingia 2000 kpl á 6,20 NOK. En tarttunut siihen ostotarjoukseen. Vielä saman verran osakkeita toisella arvo-osuustilillä.

4 tykkäystä

Kesäloma pörssistä piti olla, mutta puhelin vain pärisee pilkeistä. Samassa kohtaa näemmä molemmilla petti pokka ja itselläkin 15 kr osto SBB. Tietenkin tänään olisi vielä -20% dropin jälkeen saanut paljon halvemmalla :grin:

Eilen pärisi luuri koska Evoa saikin äkisti 850kr. Tänään menivät myyntiin 900kr eli kivat pikavoitot 100kpl ostolla. Vaikka miten näyttäisi hyvältä longata tätä lappua, niin melkein joka viikko toistetaan sama ja otetaan askel alemmas, eli ei uskalla pitää.

Kiukkuv*tutus maininta taas payshitille, mitä ei voi enää edes veivata, koska uusi atl joka päivä:grimacing::face_vomiting:

14 tykkäystä

Pieni Walt Disney lisäys hintaan $91,69. Alempaakin olisi tänään näköjään saanut jos olisi ollut seuraamassa kursseja eikä ulkoilemassa. :tipping_hand_man:

5 tykkäystä

Sampoa 50 kpl pieni lisäys firmalleni, kun dippasi kunnolla. Tätä on turvallista omistaa.

14 tykkäystä

Kuparia laitoin shorttiin jokunen viikko sitten $4 tasojen rikkouduttua. Ajatuksena se, että teollisuusmetallina sen pitäis tulla alas heikkoon globaaliin makroon / pörssikursseihin ja niin on tullutkin.

Vaihto todennäköisesti US10y tai US 20y bondeihin, jos kerran taantuma on totta. Kirjoitin jo vapun jälkeen, että korot varmaan lyövät vähitellen yli ja sattumalta momentum hyytyi oikeastaan juuri tuona päivänä ~3,0% korkotasolle.

Kuparin voimakas lasku yleensä ennustaa hyvää tuottoa bondeissa.


Pienen positioni Avidlya laitoin myyntiin hintaan 5,40 ostotarjouksen jälkeen. Nousua 5,50€ lunastushintaan oli kuitenkin jo 95% edellisestä closesta. Kilpaileva tarjous on teoreettisesti mahollinen, mutta niin myös ostotarjouksen peruuntuminen. Ehkä johonkin femmaan ton voisi ostaa takas jos sattuu painumaan sinne asti?


Ajatuksia:

  1. Kuluttajatuotefirmat dyykanny salkussa aika hyvin ja funda epävarma. Ei oikein auta kuin kestää ja tietty karsia jyviä akanoista jos joku aliperformoi muuta sektoria.
  2. Innofactorilta tullut minun tulkinnan mukaan hyviä uutisia. IT-alalla tuntuu olevan ihan oma syklinsä muusta taloudesta eli voisi olla suht defensiivinen / vastasyklinen. Vaatii lisää tutkimista.
  3. Edellä mainittua: kuparishortit veks ja bondit longiin
  4. Jos bonditreidi toimii niin pian sen jälkeen teknoja, koska niissä korrelaatio korkoihin suht hyvä.
20 tykkäystä

Osto: Evo minifutuuri 15kpl @217sek

Rahat loppu ja vipu tapissa niin hiluilla futuuria.

12 tykkäystä

Vaneck Semiconductor etf ja Xtrackers FTSE Vietnam etf avaukset 2k molempiin.

3 tykkäystä

QT lisätty jälleen. Nyt 64,84€ hintaan. Näköjään Lepikkökin ostolaidalla, joten ei huonossa seurassa olla.

17 tykkäystä

Lisäsin eilen QT 64.30€

7 tykkäystä

Eiliseen Sampon avaukseen jatkoa. Osto 80kpl @39.90€

10 tykkäystä

Tammikuussa kaupattu Macerich (MAC) ostettu takaisin salkkuun 8,99€ hintaan. Lähtenyt puolet arvosta tämän vuoden aikana, vaikka tunnusluvut näyttävät suurimmalta osin paremmalta kuin alkuvuodesta.

3 tykkäystä

Hinta näyttäisi siltä, että on aika jälleen lisätä Evoa @866sek

12 tykkäystä

Vastapalloon ja lisäys Fortumia, lets go gäng!

14 tykkäystä

Lisätty QT omaan ja miehen salkkuun @64,50. Mahdollisesti vain lyhyeen pitoon.

9 tykkäystä

Evoon avauspositiota 879 sek

5 tykkäystä

Kraneshares CSI China tekno etf pihalle 7% voitolla Kiinan heikkoihin bkt uutisiin.

2 tykkäystä

Tuli tehtyä silleen tyhmästi, että osti eilen kunnon putoavaa puukkoa, koka jatkoi eilisen reippaan -20% jälkeen heti aamusta taas -13% :laughing:

No järki ei tähän päähän kunnolla mahdu, eli SBB possan tuplaus @13.1kr ja pomppuun sitten eilen 15kr ostetut ulos @14.6kr ja lopuksi jälleen possan tuplaus uudessa kuopassa @13.5kr.

Analyytikkojen bear case tämän kanssa on 25kr, mihin on jo lähes 100% matka ja osinkokin meni hetkellisesti päälle 10% tänään. Toki ikävä Viceroyn shorttirapsa painamassa, mutta näillä hinnoilla alkaa omasta mielestäni olla riskin arvoinen.

Tämä lappu on kyllä sellainen alamäkiraketti, että henkisesti valmistaudun vielä lisäämään koronakuopan hinnoista lähiaikoina.

11 tykkäystä

Lisäys QT n.64€ ja 2x15kpl eli noin 2000€ OP hitauden piikkiin.

Tarkoitus oli ottaa vain yksi satsi, en nyt kuitenkaan veivaa uloskaan :sweat_smile:

11 tykkäystä

Ostettu:

:finland: Qt 65,80€

Koneen kanssa vielä odottelutilassa, seurailen josko saisi 42 alkuiseen hintaan lähitulevaisuudessa.

6 tykkäystä