Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

“Pakko” oli ostaa vielä 7000kpl Tecnotreetä ku halpuutus edelleen jatkui :partying_face: Tosin nyt jo niin rankasti ylipainossa, että ostoille on laitettava piste :pray:

11 tykkäystä

Lucid arpalaput myyty n.10% tappiolla ja vaihdettu 80 lappua Beyond Meat, kasvissyöjän valinta :hotdog: nämä pitkään pitoon ja avaus (tai hajautus vastaaviin yrityksiin)

2 tykkäystä

Pari kirosanaa tähän alkuun…

Hyzonit myyty ja harmittaa todella paljon tällainen syhmyröinti. Luotto meni, saas kattoa…

6 tykkäystä

Myyty Hyzonit pois 2,77$ (aika ±0 kulujen kanssa). Enempää ei jaksa tuijottaa koneelta käppyröitä ja ei saanu oikein perusteltua omaan päähän miksi arvo nousisi oikeastaan minnekkään kun kaikki yhtä kysymysmerkkiä…

Sellanen perjantain iltapäivä.

4 tykkäystä

Jenkkimarkkinoilta tänään seuraavat lisäykset

Alfa, lima, papa, hotel… Eli: Alphabet C 15 kpl @117.50$

Applen kypsyneitä omenoita lisää 10kpl @164.50$

Lämmintä viikonloppua foorumisteille. Pysykää terveinä ja maailman tylsintä radiojuontajaa siteeraten; Slava Ukraini.

13 tykkäystä

Eilen en ehtinyt nettiin katsomaan tilannetta, mutta näköjään Tecnotreen täydennyspilkki @0,68€ tärpännyt. Jos valuu lähelle 0,6€ tasoa, niin vielä yksi lisäys. En toistaiseksi näe tässä isoa riskiä, mutta täydennykset mukaanlukien pidän position kohtuu pienenä. Joku tässä tarinassa mietityttää (en tiedä vielä mikä, muukin kuin myyntisaamiset), mutta toistaiseksi haluan olla mukana.

Edit: @Hades kirjoitti hyvin auki tuntoja, joita minullakin on.

5 tykkäystä

Oatly avaus 1000 kpl voimin. Jotain piti ostaa Hyzozin tilalle…

5 tykkäystä

Lisätty: Whitecap Resources @ 8,66 CAD

July presentation:

1 tykkäys

Viime minuutin Oatly avaus @3,97 435 lappua.

5 tykkäystä

Tankattu Greenlane Renewables :canada: @ 0,8$ pari päivää sitten… Kyl se tästä lähtee joskus… :v: Ps. Sijoitusurani paras lappu tähän mennessä silloin kun lähti leikkiin mukaan pari vuotta sitten :sunglasses:

8 tykkäystä

Konetta maltillisesti tankattu

8 tykkäystä

Ostin ja myin perjantaina BBBY. Lopulta ostin uudestaan spekulatiivisen 1500 kpl @ 8$.

2 tykkäystä

Kylmästi vipua pienemmäksi: Exit Nokia, kevennykset Anora, Fortum, Wärtsilä. Pari muutakin myyntitoimeksiantoa.

E: Myös kevennys Stockmann.

3 tykkäystä

Ihan vähän lippuja keskiviikon inflaationumero lottoon. Ehkä myös Kiina antaa apua tällä viikolla: joko Taiwan vastineen muodossa tai konkurssiin menevän kiinteistösektorin kautta.

Ostettu: Lyxor S&P 500 VIX Futures Enhcd Roll UCITS ETF C-E

2 tykkäystä

En tiedä hätiköinkö turhaan mutta hieman luotto mennyt Harviaan joten heitin ulos ja ostin Stokkaa tilalle

11 tykkäystä

Palautin Harviaa ensimmäisen osan salkkuun 20,20€. Luotan johdon negarissa antamaan ohjeistukseen. Uskon että nykyisellä arvostuksella 22e P/E <14 hinnoitellaan about Inderesin arvioimaa 4-5% kasvua lähivuosille ja firma alkaa olla tältä osin fair valuessa. Uskon Harvian hyvän track recordin yrityskaupoissa nostavan tuotto vs. riskisuhteen houkuttelevaksi. Koen että tältä tasolta on paljon suurempi mahdollisuus yllättyä positiivisesti.

42 tykkäystä

Lisätty taasen rutkasti Harviaa.

21 tykkäystä

Myönnetty aloittelijamainen virhe myydä paniikissa QT:t ja ostettu takaisin about samaan hintaan, kuin millä myinkin @ 61,46 €. Ryhtiliike ja paluu sijoitussuunnitelmaan. Pyyhkii hikeä

Lisätty myös Spinnova @ 7,18 €

14 tykkäystä

Ostin pienen tauon jälkeen Bittiumia takaisin salkkuun 1 235 kpl @ 4,99€. Komponenttipula aiheuttaa epävarmuutta, mutta itse uskon, että Bittium tulee (etenkin pidemmällä tähtäimellä) hyötymään geopoliittisen tilanteen aiheuttamasta tarpeesta uusia tietoturvallisia viestintäjärjestelmiä EU:ssa ja NATOssa.

5 tykkäystä

Pe kevennetty Hyzonia 17% positiosta ja siirretty Plugiin.

Niin kuin Hyzon-ketjussa mainitsin, tankkailen, jos laskee ykkösellä alkaviin. Uskoa kyllä löytyy firmaa kohtaan! Toivottavasti saisivat Euroopan ja Kiinan asiat ruotuun mahdollisimman pian! Teknologia toimii ja pikku hiljaa alkaisi tilauksia tulemaan, kunhan yritys ei nyt itse ammu itseään jalkaan.

17 tykkäystä