Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Tänään myyty:

Nohot - niin pieni positio, että ei kiinnostanut pitää ja hinta ei ainakaan vielä laskenut riittävästi, että olisin halunnut ostaa lisää. Pienellä voitolla siis seuraavalle kaverille ja katsotaan, jos tässä pian pääsisi ostamaan vähän halvemmalla takaisin salkkuun.

Sitten vähän isompi liikku salkussa ja päätin pistää Harviat kiertoon. Alunperin lähdin ostamaan pitkäaikaiseksi sijoitukseksi mutta kun tuli nopea nousu, niin arvioin tilanteen uudelleen ja päätin laittaa kaikki laitaan. Edelleen ehdottomasti yritys mitä haluan myös omistaa pidemmällä tähtäimellä ja siksi todella toivon, että vielä maltan jossain kohtaa ostaa nämä takaisin ja käytännössä valmis sijoittamaan tähän enemmänkin mitä nyt oli kiinni. Koko potista yli 20 pinnaa voittoa ja lopulta suhteellisen lyhyellä pidolla. Tästä sellainen tunne, että saattoi olla ISO virhe myydä mutta katsotaan rauhassa markkinoita eteenpäin ja tosiaan valmis hyppäämään isosti mukaan, mikäli tonttiin vielä tulisi…

7 tykkäystä

O: Pieni positio Embraceria Remedyn kaveriksi OST:lle.

12 tykkäystä

Ostin Puuiloa erän. 5,31€/kpl.

9 tykkäystä

Myyty:

Duell 1.000 kpl @2.11 (tappiota 750€). Osittain koska pikkunousu takana, ja lisäksi tappioita sisään verotusta varten. Ostetaan takaisin sitten muutama sentti halvemmalla. :upside_down_face:
Innofactor 2.399 kpl @1.036. Ostettu heinäkuussa “osaridipistä”, joka ei ollutkaan lopullinen pohja… Aiemmin meni 601 kpl ja nyt loput, voittoa tästä seikkailusta ehkä 50 euroa. Ei tule takaisin salkkuun, koska en ymmärrä mitään ko. firmasta tai toimialasta. :sweat_smile:

Ostettu:

Stockmann 1.000 kpl @1.99. Position tuplaus ja keskihinnan lasku noin 2.25 euroon.

Tullaan ostamaan:

300 kpl lisää Embraceria jos nähdään vielä kiva loppupäivän dippi. Jos ei nähdä niin myydään aamulla ostetut 200 kpl toivottavasti pienellä voitolla pois. Salkkuun jää pysyvämpi positio 500 kpl.

8 tykkäystä

Ostettu pieni lisäys Golar @24,24$

8 tykkäystä

Rapalat lähti lähes kokonaan salkusta.

Syyt voi lukea täältä:

4 tykkäystä

Myynti Harvia, osto Kamux. Harviasta hyvät tuotot lyhyellä pidolla, ja Tapsa antoi syyn exittiin. Veikkaan, että Pajuharjun siirtyminen saa Kamuxin kurssiin nostetta lähiaikoina, ja vaikkei saisikaan, niin uskon toimarivaihdoksen olevan Kamuxin etu ainakin pidemmällä tähtäimellä.

21 tykkäystä

Osto: Kamux 850kpl päivän hintaan.

Takaisin lomalle.

25 tykkäystä

Ostin hieman lisää Momentum Grouppia. :sunglasses: Perustelut ei ole muuttuneet aiemmista.

26 tykkäystä

Kamuxia hieman 5,24 tasolta. Eiköhän nyt ala olla jo kaikki Kamuxit kyydissä. Sitten vaan sitä negaria odotetaan. Ihan kohta varmaan.

18 tykkäystä

Fiskeriä :pinching_hand:t2:

Ensimmäinen kärry lähti Magnan tehtaalta

5 tykkäystä

Ei sitten tullut Kamux -negaria ennen pörssipäivän päätöstä :sweat_smile: ,

Palautettu edellisessä osarissa positiosta höylätyt laput takaisin salkkuun loppuhuutokaupasta.

Kalliokosken siirtyminen taka-alalle on myös omasta mielestä positiivinen, kun tilalle tulee kansainvälistymistä hallitseva sekä Kamuxin toimintaa jo hyvin tunteva tekijä :+1:

32 tykkäystä

Osto Kamux 2000kpl 5,3€.

11 tykkäystä

Ostin tänään embr… no ei nyt sentään. Katkaisin noidankehän ja ostin Rahastoja :orangutan:

Storebrand global ja Indexfond sverige tällä kertaa.

16 tykkäystä

Ostettu tänään Stockmann 5250 kpl hintaan 1.97€.

12 tykkäystä

Ostettu LVLU eilen kevennetyt takaisin 10% halvemmalla ja Plugia pikkaisen kanssa lisää. HBI keskihinnan alennus vähän kutittelisi vielä mutta koitan istua käsien päällä.

4 tykkäystä

Lisätty 17 kpl Dominion Energy (D) Utilities-sektorin osuuden kasvattamiseksi. Niin ja tietysti oman nimimerkin vuoksi.

2 tykkäystä

Lisätty varovainen satsi Sorrento Therapeutics 1,42usd. Kurssi sahaillut vuoden sisällä 1,2 ja 6,5 välillä. Vähän arpalappu, mutta ei tässä isolla riskillä mukana ollakaan.

2 tykkäystä

Eilen lisää Golaria, tänään lisää Polestaria.

Kun toimari on tämän kaksikon kanssa jenkeissä ja päättää twiittiinsä rakettiin niin jotain taitaa olla tulossa :sunglasses:

11 tykkäystä

No olipas nyt heikko päivä. GLNG swingin suojaksi laitettu stoppari käytiin näköjään noutamassa heti alkuun 24 taalan pinnasta. Embaracer taas löi sormille oikein huolella. Pitihän se sitten mikrolisäys sitä tehdä… Olikohan ihan fiksu liike, saas nähdä. Sen verran tympi, että piti ostaa Ukrainakeräyksistä parempaa mieltä, kun teki edes jotain oikein.

13 tykkäystä