Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Pikku tankkauksia:

Kesko 18,37
Konecranes 20,78
Valmet 21,40
Ja eilen Verizon 38,4usd

17 tykkäystä

Osto Anora 1500kpl karvan alle 7€.

2 tykkäystä

Vieläkin lisää :sweat_smile:

36 tykkäystä

Huhtamäki lisäys. Lisäpilkkiä alemmas.

5 tykkäystä

Ostettu hieman lisää Harviaa OST:lle @ 12.95, varovaista possan kasvattelua. Eka “seurantaerä” tuli kyllä ostettua näin jälkikäteen ajateltuna hirmu kalliilla @ 40,90. Mutta onneksi tapana mennä uusiin yhtiöihin pikkuhiljaa osto-ohjelman kautta niin vahingot minimoituu. Välissä on toki realiteetitkin iskeneet päin kasvoja, ja nyt yhtiö on salkussa arvoyhtiönä eikä kasvuyhtiönä, kasvu tulkoon kaupan päällisiksi :smiley:

14 tykkäystä

Keskihinnan nostoa tarttumalla putoavaan puukkoon nimeltä Harvia hintaan 12,96. Aiemmat ostot tasoilta 5,9 ja 50,94 euroa. Keskihinta nyt jossain noin 11 eurossa.

Jos maailma ei ajaudu ydinsotaan, niin vaikea nähdä Harvian osakkeen olevan tällä tasolla viiden vuoden päästä.

33 tykkäystä

Lisäyksiä Revenio, KCR, Harvia ja Qt. Ei maailma tähän lopu. Maailma on vaan nykyään jännä, kun tulee hyvää talousdataa niin pörssit laskee. Tiedän toki, että se lisää Fedin paineita nostaa korkoja. Voisi ehkä miettiä, oliko aiemmin oikein, että printteri huusi kuumana ja elvyttävä rahapolitiikka meni överiksi.

8 tykkäystä

Tämähän meni kuin satukirjassa, tosin loppuratkaisu ei ole välttämättä onnellinen. Kone takaisin @39.85.

Ja Harviaa 100 kpl @12.95 tosi nopeaan pikaveiviin, tavoitteena parin päivän kauppakassit.

6 tykkäystä

Lisätty årsted sopivasti

4 tykkäystä

Taas kerran pari sataa kpl lisää Aktiaa, tällä kertaa edulliseen hintaan 9,60€/kpl. Kappalehinta laskee ja uskon että sekä EPS että DPS nousevat tuntuvasti kun korkokate kasvaa.

5 tykkäystä

Firman tilille (jonne nykyään keskitän sijoitukset) lisäys qt ja entry Harvia. Lisäksi pari päivää sitten kuukausisäästö toi Sp500 (34%) / nasdaq 100 (34%)/ Euro600x (20%) / vaneck videopelit (10%) -komboa ensimmäisen erän. Näitä tarkoitus jatkaa tästä eteenpäin suunnilleen 50/50 suhteella suorien osakkeiden ohella.

8 tykkäystä

Lisätty Konecranes 20.50 euron hintaan.

17 tykkäystä

Bbs lisätty ,Artebonen markkinoille tuloa odotellessa

1 tykkäys

Osto: Energy Select Sector SPDR Fund (XLE) 17th Jan 2025 $100 Call

Uskon öljyyn, mutta en ehdi tutustua yhtiöihin ja raakaöljyn optiot oli liian kalliita. Tämä oli paras vaihtoehto mitä keksin tilalle. Volatiliteettiä tulee olemaan, siksi erääntyminen kauas tulevaisuuteen. ~5% salkusta tähän.

Viime viikolla ostin vähän VALEa swingiin.

1 tykkäys

Uutena Wärtsilää 295 kpl hintaan 6,762.

22 tykkäystä

Perjantain saunaillan kunniaksi Harvian pieni lisäys @12,98. Edellisestä lisäyksestä olikin jo kaksi vuotta. Seuraava vahvempi taso alaspäin näyttäus olevan 11,60

11 tykkäystä

Revenioo lisää 37.50

3 tykkäystä

Kamuxia ja Harviaa kevennetty noin -10%:n tappiolla. Kumpaakin vielä kuitenkin salkussa. Halusin vain minimoida riskit näiden kanssa, on vähän epävarma olo sen suhteen miltä auto- ja kiuaskauppa näyttää loppuvuoden ja ensi vuoden osalta. Kuutit laitettu jo alkuviikon pompusta kokonaan laitaan (kannatti näemmä).

Kevennysrahat käytetty COOL:in ja ITM Powerin pikku erien tankkauksiin. Nyt alkaa Cool olemaan aivan tapissaan, oman salkkuni kokoon suhteuttaen.

Tokmannin kevennystä harkitsin myös, kun on tullut hankintakeskihinnasta (12,70 €) aika lujasti tonttiin ja ei oikein ole näkynyt juuri minkäänlaista korjausliikettä. Jätin kuitenkin tekemättä kevennyksen, sillä luotan siihen, että tämä yhtiö tulee kasvamaan edelleen ja kurssi korjaantuu kyllä. Joten istutaan vielä ainakin seuraavaan osariin asti tiukasti myyntisormien päällä tämän osalta.

Viime viikolla hankittu vetylaput Ballard, Plug, NEL ja Hydrogen. Nämä juuri nyt kohtuu isoilla miinuksilla (-10 ja -13, -9 ja -5%), eli onnistuin näemmä hankkimaan nuo liian korkealta. Ei voi mitään, olisihan se kiva onnistua hankkimaan pohjilta, vaan ei aina onnistu ja omalla kohdallani itse asiassa keskimääräistä harvemminkin :grimacing: Kärvistellään nyt vain näiden kanssa, pitkään pitoonhan olen ne hankkinutkin, pitää sillä lohduttautua :face_with_peeking_eye:

17 tykkäystä

Salkkuun ostettu ensimmäinen REIT osake.
Valinta osui Realty Income Corp. eli tämä uutena salkkuun 58.43.

11 tykkäystä

Ostin illan kuluessa Nasdaq 8x-bullia, eikä toistaiseksi näytä ollenkaan hyvältä.

17 tykkäystä