Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Nordeaa lisää 500kpl 10.95

14 tykkäystä

Sampoa lisää jo valmiiksi salkun suurimpaan positioon, hinnaksi osui 44,64 EUR

26 tykkäystä

Täällä myös toinen Sammon osto 44,80 Katsellaan seuraavaa lisäystä muutaman kuukauden päästä.

28 tykkäystä

Tokmannia 2000 kpl lisää, keskihinta nousi mutta niin nousee osakekin jatkossa.

19 tykkäystä

Kun ei eilen älynnyt Sampoa ostaa, niin otetaan tänään vähän. Tosin tämähän tietysti jatkaa matkaansa nyt kohti 40€, niin jätetään rahaa sinnekin sitten.

23 tykkäystä

Ostin lisää Nokian call warranttia:

NOK4L 48NDS

[nyt alkaa melkein olla sopivasti]

4 tykkäystä

Ostovaraa ei oikein ole, mutta kun Huhtamäkeä sai hyvällä alella, oli se pätevä peruste keventää hieman Teliaa pienellä tappiolla ja nostaa Huhtamäen painoa.

9 tykkäystä

EVOa dipistä @1265SEK

9 tykkäystä

Lisätty kevyesti Nokian rinkuloita. Tarkoitus lisäillä pikku hiljaa lisää. Tämä vuosi tulee olemaan hankala, turskaa tällä tehdään ainakin tämä vuosi, mutta eiköhän se kurssi käänny viimeistään loppuvuodesta.

7 tykkäystä

Nokialainen rengas ostettu hintaan 9,09. Vaikka kannattavuus tuskin palautuu entiselleen on osake mielestäni kohtuullisen edullisesti hinnoiteltu.

7 tykkäystä

Intelin short positio suljettu. Meni kerrankin nappiin

5 tykkäystä

Nordeaa lisätty vähän enemmänkin. Jos korot nousee niin tulos nousee, jos korot ei nouse niin osake nousee :slight_smile: En näe huonoja lopputuloksia

18 tykkäystä

Nokian Renkaita avauspositio

11 tykkäystä

Sampoa tuli tänään lisäiltyä ripaus @ 45eetua tasan. Alempaa enemmän jos reippaasti vielä laskee.

Yksi salkun kivijaloista joita tulee ajoittain lisäiltyä. Nyt on ollut reilumpi käteispaino salkussa niin rohkeni vähän lisätä. Tylsästi mutta varmasti porskuttaa Sampo eteenpäin

23 tykkäystä

Nokiat myin, joista rahat Sampoon ja niistä veivi voitolla OmaSP:Iin.

7 tykkäystä

Sampoa myöskin 70 kpl @44,58

15 tykkäystä

Myyty pienellä voitolla… Ehkä turhan hätäsesti. Tarkoitus ostaa Nordeaa yhä lisää, jossa toivon mukaan tulos/osinko jatkaa kasvua vuosi vuodelta :sunglasses:

4 tykkäystä

Kemiraa kevennetty 1/5 salkusta hintaan 17,10. Luotto firmaan on kova, mutta kyllä tämä viimeisen vuoden nousu ollu niin kovaa, että rupes jo jännittämään vaikka kahvit join tulosjulkaisun jälkeen :sweat_smile: Toimii edelleen yhtenä salkkuni isoimmista omistuksista OST’lla. Vähän voittojen kotiuttamista (kh 11,6) ja ostellaan takaisin tulevaisuudessa :heart_eyes_cat:

12 tykkäystä

Loput kemirat ulkoilemaan 17,15€ hinnalla. Nää olleet salkussa pari vuotta ja tuotto ihan ok. En usko hyvän metsäsektorin syklin kestävän enää pitkään ja öljyliiketoiminnankin tuotot varmaan tippumassa, jos energianhinnat tulee alas. Samoin myyntivola tippunut viimevuodesta ja vain hinnankorotukset ajaa tuota kasvua.

Sampo bull x5 ostettu muutama kpl.
Nokian sertit edelleen salkussa kanssa, joista ehkä olis voinu hankkiutua eroon jo ajat sitten. :smiley:

12 tykkäystä

Lisäilty pienet erät aspo ja evo

5 tykkäystä