Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Ostettu tänään lisää Tecnotreetä 0,56 e kpl sekä Nokian renkaita 8,69 e / kpl.

20 tykkäystä

BanColombia ui harppuunaan tuossa 24,8n… Nyt se sutii karkuun yläviistoon…

1 tykkäys

Tänään liittynyt ryhmään! Myynnissä ainakin askel osu lankulle, öylö pit ostoo inkappii takasi, muuten männöö yö unet

10 tykkäystä

Lisäys: Plug Power, Enphase Energy

10 tykkäystä

Plug myyty @ 14,00usd.

2 tykkäystä

Pientä röökipositiota rakenettu taantumaa ja inflaatiota vasten. Tupakkafirmat on kuin Kokisen sokerijuomaimperium joka tarjoaa nautintoa mutta myrkyttää kehosi. Arvostustaso on näissä maltillisempi kuin Kokiksella jonka PE ei pärjää edes T-billien 4-5% tuotolle.

Röökin vastatuulet: Länsimaiden vähenevä käyttö ja tiukka lainsäädäntö
Röökin myötäiset: Kannabis, sähkötupakka, nuuska, kehitysmaat. Veikkaan että kannabiksen lailistamisen isot voittajat ovat tupakkafirmoja. Heillä on volyymit, tehtaat, osaamista brändin rakentamisesta ja viranomaisten työstämisestä. Tulevassa taantumassa isot tupakkafirmat poimii konkkaan menevät kannabisfirmat “pennies-for-dollar” henkisesti. Yllättävä bonus on että tupakkafirmojen kurssit ei näyttäisi ainakaan muutaman kuukauden seurannan perusteella korreloivan kovin voimaakkaasti. Turvallisuutta arvostavana “risk-parity”-henkisenä sijoittaja pidän tästä. En ole ajanut vielä korrelaatiota.

Toistaiseksi sisällä

  • BT: british american tobacco
  • TPB: turningt point brands
  • VGR: vegtor group

Seurannassa ja sopivaa dippiä odottelen PM, UVV, ja MO. Olen sektorisijoittaja joten en tiedä mitään edellämainittujen kuuden firman yksityiskohdista mikä ei lukemalla YahooFinancesta selviä noin vartissa per firma.

ESG ihmisille tiedoksi, että isäni kuoli tupakkaan ja veljeni polttaa. Ehkä tolla olen tienannut oikeuden ostaa näitä firmoja tai sitten en eikä oikeastaan kiinnosta. Viranomaiset ja poliitikot hoitaa lainsäädännön ja jeesustelun.

En löytänyt ketjua tupakkafirmoista. Jos tulee paljon likejä niin voin kokata sellaisen.

46 tykkäystä

UPM: lisäys @33,64€. Syyt edelleen Paso de los Toros, Leuna ja Olkiluoto 3. Lisäksi UPM on viime aikoina laskenut samalla kun indeksi on noussut, ja koska en keksi selitystä tähän, päätin lisätä. :popcorn: Toivon mukaan lasku jatkuu; haluaisin edelleen kasvattaa tätä positioita. :+1:t3:

31 tykkäystä

Lifeline spacin kyytiin torstaina katsoon tulevat kortit. 9.89 kh.

3 tykkäystä

QT tuli myytyä hintaan 64,4x. @Sambadi postauksen innoittamana tuli tutkittua tarkemmin johtohenkilöiden lähi-historiaa ja lyhyellä googlettamisella valitettavan paljon suhmurointia löytyi :frowning:

13 tykkäystä

Eilen Voxtur lisäys @0,31 CAD. Keskhinta nyt tasan 0,4 CAD.

26 tykkäystä

Lisätty hiukkasen lowes ja muutama tecnotree uusi avaus amagen viikon mittaan. Ai niin pikku lisäys ballardia keskihinnan laskemiseksi.

6 tykkäystä

Palattu “ostolaidalle” ja napattu 200kpl tuotetta T SHRT DAX NORDNET F641. En vielä ota isommin, sillä päästiin äsken myös 1H uptrendiin. Samalla 5min meni yliostetuksi. Jos ottaa avauksesta pomppua tuonne 15min yliostetun puolelle, lisäilen varmaan toisen mokoman. Ennakoin käännettä takaisin alasapäin 15400 alta (DAX-futuuri DE30). Tiistain ja keskiviikon inflaatioluvut tulevat heiluttamaan isommin.

Edit: No eipä tarvinnut kauaa odotella että pääsi tuplaamaan, ja lopulta triplaamaan shortit :sweat_smile: Nyt odotellaan 600 lapun kanssa, että kääntyykö tästä 15400 pinnasta takaisin alas, vai ottaako vielä uuden loikan ylös, jossa voisi jatkaa ostoja.
Edit 2: vielä kerta kiellon päälle ja 800 lappuun tuosta 15415:stä. Tämä ollut se viime viikkojen “keskimääräinen” lappumäärä salkussa, vaihteluväli siinä 400-2000 kpl.

6 tykkäystä

Avattu Nokian Renkaiden positio pitkään pitoon OST:lle. Samalla luovuttu teknoista.

8 tykkäystä

Ostin Nokian call warranttia…

NOK4L 48NDS

….lisää

10 tykkäystä

Ostettu 5k kpl tecnotree 0.49€ jatkossa ehkä hieman lisää jos lasku jatkuu

23 tykkäystä

3k kpl lisää Tecnopuuta @0,49e.

Edit. Perjantaina nappasin jo 3k kpl @0,56e.

13 tykkäystä

Osinkosalkkuun avattu uusi rivi: Vonovia @ 24.00 EUR

3 tykkäystä

Lisätty Tecnotreetä @0.491 €. Tuulipukujen myydessä pää märkänä, niin silloin on hyvä aika ostaa itse. En myöskään luota Inderesin analyytikoiden olevan kärryillä Tecnotreen suhteen ja suositusten kanssa.

28 tykkäystä

Lisäilty taas Tecnotreetä 0,484 €.

12 tykkäystä

Stockmannia lisäys tarjoushintaan 1,99 €. Nyt tasan 15 tuhannen lapun possa Stockkaa itsellä. Tarkoitus ottaa lisää jos hinta jatkaa laskua.

19 tykkäystä