Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Lisäys Sampoa 50kpl a 41,49e. Tokkopa on enää rahaa jäljellä, jos hyvät ostosaumat vasta edessä, mutta myydään sitten vaikka kulkupelit ja maailmanlopun kullat :clown_face: Arvostustasot aika kaukana kuitenkin vielä niistä toimenpiteistä.

18 tykkäystä

Nordeaa viikoksi @ 10,27. Myynti ennen osingon irtoamista ens viikolla.

13 tykkäystä

Ostoon nyt heti herättyäni rehellisessä FOMO-hengessä: Lisäys 400 kpl Fortum á 13,615 (nyt 1000 kpl) ja lisäys Wärtsilä 500 kpl 7,902 (nyt 1400 kpl).

16 tykkäystä

Nordeaa lisää 500kpl 10.15€ ja jottei kitkeräks menis ni 10kpl Kultakatriinaa S-Kaupoista hintaan 37.5€ :rofl:

22 tykkäystä

Viime elokuussa tuli ahnehdittua AMD:tä vähän enemmän kuin mitä olisi ollut järkevää, sitä ajatteli että nopeammin se markkina kääntyisi. Nyt viimein se on muutaman prosentin plussalla ja myyn puolet pois. Ostettu hintaan $86.46 ja nyt myyntihinta $94.00.

Oppitunti itselle myös valuuttakurssien vaikutuksesta tämmösissä pidemmissä treideissä, osake itsessään toki jo enemmän plussalla.

1 tykkäys

Pahempaa! :smiley:

Vihdoin haaviin tarttui myös ruotsalaista hyvin pientä sarjayhdistelijää, yli 125 vuotiasta Christian Berner Tech AB:ta. Osakkeen vaihto on olematonta ja olen viikkokausia kytännyt milloin pääsee ostamaan. :smiley:

CB on oikea mörnijä ja kait tätä voisi kutsua epäimartelevalla termillä “käänneyhtiö”. Viime vuosina kannattavuus on kärsinyt tehokkuuden löperöityessä. En ole kuitenkaan löytänyt syytä, etteikö yhtiö voisi petrata kannattavuuttaan lähemmäs hohtavien takavuosien tasoa.

Perinteikkäässä perheyhtiössä aloitti uusi toimari, joka oli aiemmin VP:nä supersarjayhdistelijä Lagercrantzin Niche-divisioonassa. Hän on aika terhakasti korjannut hommia, ketteröittänyt tekemistä ja tarkoitus on jatkaa arvoa luovia yritysostoja.

Ostin osaketta reilu 4 % painolla salkkuun, nyt kun sitä kerrankin sai. Jos haluaa arvostuksesta jonkinlaisen kuvan niin P/E on toteutuneella kehnolla tuloksella päälle 15x.

Riskeinä on, että säheltäminen jatkuukin. Tästä ei myöskään matalan vaihdon takia pääse ihan heti eroon tiukoissa paikoissa.

42 tykkäystä

Kun ei ehdi työpäivän aikana pörssiä kytätä, täytyy virittää pilkkejä. Yksi oli tänään tärpännyt. Kyllä, Nordeaa @10,28 €. OST:lle jäi 6,89 €, joten ostelut ovat tällä erää tässä. Muut pilkit poistettu.

20 tykkäystä

Nordeaa 2848kpl hintaan 10,26e/kpl osinkoja jauhamaan.

23 tykkäystä

Ostilta muuvit,

6,26 ostetut Rekat myytiin @7,30

Rahoilla Nordeaa @10,32

Maanantaina tilipäivä, meinasin jos lisäilis Nordeaa vielä ennen osinkoa, ehkä. Rekaa jäi vielä AOT puolelle :slight_smile:

6 tykkäystä

Amc takaisin salkkuun @4.35$

2 tykkäystä

Käteispainon nostoa laittamalla salkusta tupakat myyntiin.

British American Tobacco
Altria Group

Varaudutaan siihen, että kohta saa lisää kotimaista laatua OST:lle. Jos maailmanloppu jää tulematta, niin kuuden kuukauden päästä voi hyvinkin päästä vielä samalla hinnalla takaisin osinkojunan kyytiin.

7 tykkäystä

Lisätty Reveniota, Puuiloa, Fondiaa, Qt:ta, Harviaa ja ostettu uutena salkkuun Nokian renkaita.

5 tykkäystä

Martta: “Immo! Miksi ihmeessä keittiön pöydällä on vanha KOP pankin säästölipas ja veitsi?”
Immo:
Martta: " Immo! Kuuletko! Ja onko se vielä tyhjäkin?
Immo:
Martta: " Sen siunaaman hetken kun istahtaa lukemaan Valittuja paloja niin eikös ukko livahda ja väännä oravan auki!
Immo: “No ku Lyly…”
Martta: " Ja mitä tämä suttupaperiin kirjoitettu 5500kpl x 10,17-10.25 tarkoittaa?"

138 tykkäystä

Pitkästä aikaa ostoja. Pilkkiin tarttui Aspocomppia ja sitä n:llä alkavaa pankkia, jota muutama muukin tainnut ostella, kuten lyly ja immo yläpuolella myös.

7 tykkäystä

image
Vamonos! Olishan tästä enemmänkin saanut, mutta olin isäni kanssa biljardia pelailemassa, niin vähän jäi piippuun seuranta. GAV oli 4,33 joten n. 8,5% tuottoa tästä. Mukavasti sujuu tällä hetkellä. :crossed_fingers:

Nordea bulleroiset odottaa yhä lähtölaukausta. Oliskohan huomiseksi latu auki, kun korot nostettu ja Credi Suissekaan ei kaatunut. Osinkoon asti ei kyllä näissä hinnoissa olla, ja siitä olen varma. Eteenpäin :partying_face:

6 tykkäystä

Myyty klo 15:25 Embracer 52,14sek hintaan n. 6% voitolla. Ostettu tilalle Nordeaa @10,22 ja Fortumia @13.62 keskihinnan alentamiseksi.

8 tykkäystä

Tehty pieni lisäys Media and Gamesiin 16.1sek. Järjetön iltadroppi samalla kun muu salkku vihertää. Joko joku tietää jotain ja sekä toimari, että analyytikot ja maalaisjärki ovat väärässä, tai sitten tämä on järjettömän edulinen tällä hetkellä.

Menkööt vaikka kaikki rahat, pysyn kannassani kunnes toisin tulosraporteissa todistetaan.

10 tykkäystä

Viimeinen10% lisäosto MPW:tä.
Rahat loppu, nyt odotetaan nousua.

6 tykkäystä

Sp500 longit ulos 50% tuotolla. Todennäköisesti myin liian aikaisin, mutta en jaksa tänään enää kyttäillä pörssiä ja uutisia. On se päivä huomennakin :grin:

5 tykkäystä

Kajaanissa vuonna 1984 kaikki koulunsa aloittaneet talutettiin läheiseen KOP-iin avaamaan pankkitili. Ai että oli se vaan hienoa ja jännittävää. Ja mukaan tarttui Roope Ankka-lipas:

Tänään sentään en jäänyt tyhjin käsin minäkään vaikka pahalta jo välillä näytti. Jos vaikka vanhojen aikojen kunniaksi saisi edes osingot ottaa.

51 tykkäystä