Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

QT ostettu pitkästä aikaa…:rocket:

13 tykkäystä

Perjantaina hankitut Hyzonit myyty parinkymmenen pinnan tuotolla. Voitoilla Duell-tankkaus pidempään salkkuun ja alkupanos odottelemaan uutta hyökkäystä.

6 tykkäystä

Lisäsin 30kpl Goforea AOT:lle hintaan 24.35€/kpl.
Ei tää taida vieläkään halpa olla, mutta harvemmin hyvää saa halvalla ja taidan olla malttamaton. :grimacing:
Eiköhän tästä ihan hyvän tuoton saa mikäli yrityksen tekeminen jatkuu totutun vahvalla tasolla. :man_shrugging:

11 tykkäystä

Samma här. Ostin tänään Goforet takaisin 24,55€.
Alunperin lähdin mukaan 9€ hintaan katkerasti kun oli niin kallista. Möin pois noin vuosi sitten siinä reilu 20€ kun oli niin kallista. Nyt tuntui taas kalliilta kun ostin ne takaisin, joten eiköhän tästä hyvä tule :sweat_smile: Totta puhuen, yhtiön track-record on vahva. Myydessäni olin vähän epäileväinen yhtiön Saksa suunnitelmista, mutta nyt mielestäni kuviot ovat selkiytyneet ja kasvu tilaa vaikuttaisi olevan yllin kyllin. Yhtiö on luonut minuun vahvan mielikuvan laadukkaasta tekemisestä.

12 tykkäystä

Lisäsin yhden SXR8:n (S&P500 ETF) hintaan 380.00 € IBRK:n tilille (kulu 1.29€). Omistus nyt 22 kpl

10 tykkäystä

Korotettu luottokortin limiitti tappiin, nostettu se, ja ostettu Voxturia. Perustelu: uskon että 52 viikon pohjat pitää ja ronttu lähtee spurtille kun Mr. Qureshin BlueWater liiketoiminta hinnoittele ja tarjoaa välitysalustan jenkkien paskan likviditeettien pankkien MSR:ien ja muiden assettien pyörittelyyn.

50 tykkäystä

Plugit myyty @ 10,39$

4 tykkäystä

Myyty kokonaan Spiltan Aktiefond Investmentbolag lievällä miinuksella ja lisätty koko rahalla lisää Investor Ab B.

11 tykkäystä

Liäys eQ @18,94€. Alle 19€ on viimeiksi ollut tarjolla maaliskuussa 2021, eli kaksi vuotta sitten. Tämä on edelleen huikea firma: EBIT ~60% ja ROE ~50%. Nyt arvostuskin alkaa olla maltillinen. :pray:

26 tykkäystä

Ostin tänään aamupäivällä lisää toista ruotsalaista sarhayhdistelijääni Volatia. Kurssi on jatkanut mörnintäänsä, joten mikäs tässä tankkaillessa.

Näytti myös yritysostohanat auenneen tällekin vuodelle, kun pian ostoni jälkeen pamahti mailiin vuoden ensimmäinen yritysostouutinen. Press releases | Volati

Pienehkö add-on tuonne Tornumin alle tuo tämänpäiväinen:

Nettovelka suhteessa käyttökatteeseen oli vuoden päätteeksi sen 1,9x (tavoitehaarukka 2-3x, ei ylittäen 3,5), joten eiköhän sieltä näitä tänä vuonna tipu lisää totuttua tahtia.

9 tykkäystä

Plug myyty @ 10,45usd. Otetaan takasin jos vähän laskee.

4 tykkäystä

Myyty kaikki Alibabat @98.2$. Noin 1,5v sitten ostin tätä lyhyeen pitoon, matkan varrella keskihintaa laskettu lisäostoilla ja lopputuloksena psykologinen voitto kun jäin kahvirahojen verran voitolle. Tuttuihin Suomi-osakkeisiin verrattuna täysin irrationaalista kurssin heiluntaa, jonka taustoista en selvästikään ymmärrä tarpeeksi. Näihin ei minun jatkossa kannata sijoittaa, joten luonnollisesti ostan takaisin salkkuun jos taas palataan 80$ tasoille ilman että ymmärrän miksi sinne lasketeltiin :sweat_smile:

18 tykkäystä

Avauksessa otettu (eli myyty) vaatimaton reilun prosentin tuotto Stora Ensosta @ 11,99 €.

Edit: Ja takaisin salkkuun @ 11,83 €.

5 tykkäystä

Vincit myyty @4.75 tästä n. 20% tuotto ja Sandvik heti perään @208,10 n.15% tuotolla. Molemmat oli aika pieniä positioita joissa tuottotavoite täyttyi odotettua aikaisemmin.

6 tykkäystä

Puuiloa vielä tankattu huomiseen tulokseen. Raportin keskiössä 23 näkymät jossa positiivisen yllätyksen mahdollisuus.

24 tykkäystä

Ja jälleen osallistuin Tokmannin halpojen hintojen mega-markkinoihin, joka ulottuu osakkeen hintaan asti. Tokmanni lähti nyt 12,32 eurolla salkkuuni.

Lisäksi lisäsin Titaniumia hintaan 17,35 euroa. Tämä on kalleinta Titaniumia salkussani.

21 tykkäystä

UPM:ää 66kpl lisää OST:lle @ 30,59 €.

13 tykkäystä

Sampo lisäys 42,30 50kpl

34 tykkäystä

Pooliloa eikun Puuiloa 450kpl 5.84€ huomista varten.

19 tykkäystä

Teliaa pikkusatsi lisää 2,27€ hintaan.

11 tykkäystä