Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Kevennys 300 kpl Wärtsilä á 11,035 (jäljellä 400 kpl). Turhan todennäköisesti liian aikaisin, mutta tätä on helpoin keventää muun salkun mörniessä pohjamudissa.

10 tykkäystä

Lehdot ulos ja pieni lisäys Tecnotree, koska popcornin kilohinta on basaarissa hassumpi ja enemmän voin makua. Ei käy kateeksi Ronia.

Isompi lisäys UPM, koska pysy alkuperäisessä… jne blabla Uruguay… Olkiluoto… oletettu pohja… tähän on nyt vielä tasku jätetty jos jatkaa laskua. Mutta jos saavuttaa keskusteluissa spekuloidun 10-15€ hinnan, voi olla että tasku on jo täytetty aivan liian aikaisin.

Nyt uusi yritys erkaantua enemmän aurinkoon kesäksi. Aurinko jo toimittaa oman osansa.

4 tykkäystä

Kevennetty Kamuxia jälleen. Onneksi myin pienen osan jo ennen osaria :sweat_smile:. Nyt tippui salkun 1.->5. suurimmaksi. Silti suuri positio salkussa “odottamaan” parempia aikoja, joka tuntuu koko ajan siirtyvän entistä pidemmälle tulevaisuuteen :smiling_face_with_tear:.

Ja kun luulin suurimpien verymyyntien olleen takanapäin viime vuoden jälkeen :smiley:

7 tykkäystä

Nonniis, Eiliset Fortumit ulos avauksen jälkeen @ 13,90 € (n. 2 % tuotto)… ja erä takaisin @ 13,72 €

Kojamo positio myös myllerryksessä, eilen myin ennen tulosta toissapäivän position @ 10,56 € (myös noin 2 % tuotto)… ja tulos oli laimea mutta ei huono, joten tänään ostamassa @ 10,08 €

Edit: Ja jälleen Fortumit myyty @ 13,97 €. Ehkäpä en nyt päivittele näitä parin minsan välein.

Edit: Ja Fortumia erä takaisin @ 13,76 €.

24 tykkäystä

Lisäsin pitkästä aikaa Nestettä salkkuun @38,82, sillä arvostustaso tuntuu kohtuulliselta.

17 tykkäystä

Pitkäaikaisena Nokia-holderina tällaiset nopeat nousut ei toimi omalle päälle, vaan oston jälkeen laitettu automaattimyynti hoitanut homman → 85SEK ulos sama positio. +20% tätä onnenkantamoista yhden viikon sisällä riittää.

Positio on taas sopivan kokoinen portfolion ‘Tylsät osinko-osakkeet’ kategoriassa.

Sijoitusstrategiastani:

DISCLAIMER: Jottei mitään harha/kateuskuvia tule niin muistan mainita, että oma sijoitus-ura 2020 → kokonais-saldo on parhaillaan -3%

2 tykkäystä

Jahas. Aikoja sitten laitettu “Ei se ainakaan näin alas laske, mutta läpällä” 10€ kurssihälytys Kojamolle, hälytti.

100kpl seurantapossa salkkuun.

4 tykkäystä

Neste lisätty 3,5kertaiseksi 38,7e tasolta. Tuntuu että alkaa olemaan jo turvamarginaalia. YIT:n myynnistä saadut rahat sijoitettu uudestaan.

17 tykkäystä

Nesteet tuplattu…

Antti Saarellakin näköjään Neste yksi neljästä houkuttelevasta valinnasta (muut Enento, NRE, Kesko). Muitahan jo riittää ennestäänkin salkussa.

30 tykkäystä

Nestettä salkkuun uutena rivinä, kauan tullut seurattua yhtiötä ja nyt laskenut jo melkoisen suotuisille tasoille. Lisäyksiä jos sama homma jatkuu. Ja varmaan muutenkin.

25 tykkäystä

Afarak positio tuplattu 0.52e. Mielestäni överi reaktio kauppauutiseen. Lisäillään jatkossakin sopivista paikoista.

5 tykkäystä

Trimmailtu Konecranesia pienemmäksi hintaan @ 39,09 €.
Alkaa olemaan kyllä niissä hinnoissa, että voi lähteä kohta loputkin myyntiin.

Eilen hankittu maltillinen aloituspositio Goforea @ 24,90 €.

10 tykkäystä

Myin eilen 50 % Kamuxista pois ja tänään loput. Tulosvaroitus tulee viimeistään joulukuun lopussa. Siirretty 50 % rahoista Nesteeseen.

13 tykkäystä

Extra lisäystä OP- maailma indeksiin (eläkesäästö) sekä Siili Solutions. Uutena omistuksena Noho Partners ja Vincit

3 tykkäystä

Pikku päivänsisäinen Tecnotreellä osto 4,42 myynti 4,65.
Edit: desimaalit metsässä

2 tykkäystä

Nestettä lisätty aamulla… Jatketaan ostoja jos vielä alle 38.5€ koukkaa.

14 tykkäystä

Myynti:

  • Kamuxit kokonaisuutena ulos 5,3xx hinnalla.
    Suoraan sanottuna nyt pitää ottaa hetken tuumaustauko, ja miettiä haluaako positiota lähteä uudelleen rakentamaan. Luotto tämän hetken johtoon on hyvin ohut, toki uusi toimari luo hieman toiveikkuutta. En olisi myynyt, jos ei aamun syvimmästä kuopasta olisi toivuttu, mutta kyllä kurssireaktio on aika kiltti tuohon osariin nähden. Myöhemmin palaan omistajaksi edullisemmalla hinnalla, tai/jos yrityksen suuntaan saadaan muutosta.

Myönnän, enemmän tunnemyynti kuin muuta tällä hetkellä. Oppia ikä kaikki. :slight_smile:

E. Typo: omistajaksi*

27 tykkäystä

Myin puolet Kamuxeista. Olen aiemmin ostanut ja mainostanut että nykyhintaan ei paljoa vaadita ja käytettyjen hintainflaatio on vihdoin ohi. Nykyhinnalla odotukset suoritukselle olivat tosiaankin pohjalla, mutta Kamux porasi niistä jälleen kerran ali. Kamux on osoittanut ettei pärjää missään markkinassa, jossa ajoneuvojen hinta muuttuu mihinkään suuntaan. Turskaa tulee nousevien hintojen aikana yhtä lailla kuin laskevienkin. Tiedolla johtaminen voidaan raksia pois yhtiön kilpailueduista. Jätin kuitenkin puolet jäljelle antaakseni Pajuharjulle mahdollisuuden kääntää kelkka.

Sen sijaan ostin toista yhtiötä, jonka johtoon en luota. Lisäys Fortum siis. Toisin kuin Kamux, Fortum nykymuodossaan on yhtiö jota voisi johtaa makkaravoileipä. Valitettavasti sitä johtaa sen sijaan Rauramo. Kuitenkin itse bisnes on niin houkutteleva, etten malta olla lisäämättä.

47 tykkäystä

Ensimmäiset suorat osakekaupat tälle vuodelle. Stockmann sammakot ulos @2,25 ja sillä lisätty Nokiaa @3,75. Kaikki muu ylimääräinen pääoma on tänä vuonna lyöty norjaan. Will see😎

3 tykkäystä

Lisäsin hieman Nestettä, nyt osuus salkusta n. 6,8%. Ikävästi keskihinta nousee ukrainan sotadippiostoista mutta minkäs teet. Mikäli lasku jatkuu kohti 35e tienoota niin lisäillään vielä.

16 tykkäystä