Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Intrum lisäys 73,60 SEK

5 tykkäystä

Samoin Intrum lisäys 73,66.

4 tykkäystä

Osallistuttu Rauten osakeantiin käyttämällä omat merkintäoikeudet a’ 7,35€.

4 tykkäystä

Opiskelijan ruokarahat haussa.

8 tykkäystä

Intrum 280 lappua lisäykseen.

4 tykkäystä

Lisäsin SPDR Russell 2000 US Small Cap UCITS ETF hintaan 49,295 euroa. Kasvatin position sen kokoiseksi, että se näkyy salkkukatsauksessa, jos jaksan sellaisen tehdä.

8 tykkäystä

Fortum palautettu salkkuun @ 12,365€.

15 tykkäystä

MGI - Media and Games Invest 2750kpl hintaa 11.84-11.88. Potentiaali näyttää houkuttelevalta, yrityksen hintaan nähden ja toivotaan, että hetken päästä lappua ei sais vielä alhasemmal…

6 tykkäystä

MGI -Media and Games Invest lisäys 5000kpl 11.86 SEK :sweden: :video_game:

5 tykkäystä

Intrumia 71.3kr, pelkästään DIn artikkeli ja shortit iski kurssia kanveesiin -17%. Johto kuitenkin ollut reippaasti ostoksilla toukokuussa, toisin kuten esim. SBBn johto, joka laittoi lappuja laitaan ennen alamäkeä. Riskiä kuitenkin reippaasti ja taitaa olla lyhyeen pitoon nämä.

8 tykkäystä

Pakon edessä myyntejä:
Marimekko, Inderes ja Everfuel koko positio pois, sekä
Puuilo kevennys 1/3
Tuli muutto toiseen maahan ja pitää takuuvuokrat maksaa ja kolmio kalustaa. Toivottavasti vuoden päästä on positioit saatu ostettua takaisin.

20 tykkäystä

Incap lisäys edellisen päälle. Tämäkin alta 10 €. Tämä alkaa olla houkuttelevan hintainen. Yhden suuren asiakkaan riski realisoitui osin, tähän reagoitiin vähän turhankin suuresti.

6 tykkäystä

Sammon viime viikolla tulleilla osingoilla jatkettu Fortum-ostoksia. Melko jännää tämä piensijoittajan arki.

25 tykkäystä

Ostettu Intrum päivän pohjilta (toivottavasti) hintaan 70,72.

5 tykkäystä

Täälläkin ostettu 100 kpl Intrum hintaan 71,5 SEK.

6 tykkäystä

Wärtsilän ja Kamuxin kevennys tänään 1/5. Jälkimmäisessä ollut liian pitkään iso paino ja halusin hieman keventää. Haluan nähdä kesän yli miltä business näyttää, niin sen takia jätetty vielä reiluhko positio jäljelle. Vapautuneilla rahoilla palattu Fortumin omistajaksi sitten 02/2022 myyntien.

6 tykkäystä

kuva

Ruokarahat tienattu. Käytin Vernerin strategiaa Loser average Losers ja ostin vielä 400kpl päivällä lisää. KH jäi 18.5sek pintaan. Jäi 250kpl trailaamaan.

18 tykkäystä

Aamulla ostetut Intrumit myyty 78,26.

5 tykkäystä

Ostin lyhyitä eurovaltio-oblikaatioita.

Yhdysvalloissa korkohuippu lienee ohi, joka voi tarkoittaa lyhyille korkopapereille painetta jos lyhyet korot laskevat. Myös jos tulee uutta velkaa markkinoille paljon lähiaikoina, niin treasury billien/notejen arvo voi laskea tarjontaähkyssä.

Euroalueella sen sijaan korkohuippuun on vielä mahdollisesti hetki aikaa ja energiavetoinen inflaatio-ongelma saattaa olla pidempi kuin odotettu, joka voisi tukea lyhyitä korkoja. Myös EKP:n tukitoimet velkakirjaostoilla siinä vaiheessa, kun vääjäämättä joku eurovaltio ajautuu taas maksukykyongelmiin, voi tukea näiden hintaa.

3 tykkäystä

Intrum lisäys myyntiin melkein heti 79,10. Nopea tili viikonlopun kunniaksi.

No jäi sitä vielä peruspositio, jotta ei niin paljoa närästä. Aika hyvin saanut sisäistettyä, että nää pikakaupat on erikseen ja ainoa mikä niissä merkitsee on positiivinen lopputulema.

6 tykkäystä